- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разума или чувствата?
Здр на всичкиНз дали е имало такава тема ,но мн бих желала да науча мнението на хорат тук
Та въпросът ми е когато си влюбен/а и поради независимо какви причини трябва да избираш между разума и чувствата кое би надделяло?И принципно кое трябва да наделява?
spored men razuma....liobovta pravi horata slepi ...ima migove v koito osaznava6 ne6ta i zapo4va6 da dvuomi6 m/u razuma i liobovta ...i v dvata slu4aq strada6 ...ne moje da pozvolqva6 zaradi liobov da te pravqt na glupak i da ponasq6 vsi4ko bez otplata![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
Чувствата надделяват,поне при мен.Понякога се стремя и да съм разумна хаха.Любов,какво да се прави.![]()
![]()
![]()
mi v momenta sum v takava situaciqza sega naddelqva razuma ,no vse o6te se kolebaq
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
sled malkiq mi opit znam,4e razuma nadelqva ve4e pri men,4uvvstvata ne sa tolkova ot zna4enie
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Хубаво е когато разума и чувствата са в хармония. И все пак когато трябва да се избира, според мен разумът е по-добър съветник.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
+1Първоначално написано от Steli{P}
Според мене чувствата...Бил съм в такава ситуация между разума и чувствата - връзката беше скучна ( говоря че първо избрах разума )
Не всеки път обаче, си в състояние да послушаш разума. Понякога просто не се замисляш...Първоначално написано от Cukata
Ako si na tazi granica otgovora veche e pochukal na vratata ti.. Ti razbirash, che ne si zaslugava, vupreki che go obichash.. dali da produlgish da se borish, ne i kogato vigdash, che drugata strana ne ti otvrushta. V tozi sluchai prosto nqmash drug izbor, razuma sam te podseshta kakva e istinata. (pone za takuv variant se seshtam, ne znam kak stoqt neshtata, no v povecheto sluichai trqbva tova da se napravi.)![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Аз само един път съм била в таква ситуация и в моя случай надделяха чувствата... Няма да съжалявам, просто защото наистина съм го искала... И ако имах шанс да върна времето назад, единтвено бих направила така, че да изживея всичко максимално!
здрразум .. чувства .. остави ги .. слушай вътрешния си глас .. той никога не лъже, просто малко души го чуват, а други не го слушат
късмет
Pri men vinagi razyma natdelqva....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
При мен винаги първи са чувствата..аз в началото съм като заслепена,и това ми играе лоши шеги,понякога..Мисля,че трябва да се открие баланс..защото не може непрекъснато да слушаш само едното или само другото...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да не се обиждате, ама в моменти когато разумът ви е надделявал, чувства просто не е имало.
He who runs with aggression walks with no dignity
При мен винаги са надделявали чувствата, защото съм страшно емоционална натура, и дори да се опитам понякога да се позова на разума, рано или късно чувствата пак се обаждат... Затова все си стоя на едно дередже да се караме с приятеля ми всяка седмица за едно и също и да не мога да предприема нищо...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"