.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Отечествен Фронт - Анорексията !

Определено мисля ,че това е най-подходящото място за тази тема ...
    За тези ,които не са гледали Отечествен Фронт - даваха едно момиче ... Евгения ... момичето преди около 7 години е била 70 килограма ... виждала се е дебела и е решила да отслабва ,започнала е да ограничава сладкото ,хляба и е карала на продове и зеленчуци. Постепено Евгения започва да порвъща и заедно със майка си тръгват по лекари със мисълта ,че момичето има стомашни проблеми. Евгения продължава да слабее и след определен преиод майката на момичето започва да се чуди дали детето и не е болно от анорексия ... оказва се ,че да! Във момента момичето е на 21 години и тежи едва 26 килограма ... кожа и кости ... жалко но факт! Даваха нейни снимки преди анорексията - прекрасно момиче е била ,но границата е тънка.

Един съвет към всички смятащи се за дебели - Дори и малко по-закръглени радвайте се на живота ! Защото един път се живее ,а не си струва заради това ,че някой ви е казал ,че сте дебели да си пропилеете така живота - във борба със анорексия!

СПРЕТЕ СЪС ДИЕТИТЕ!!! Не си заслужава!!!

Edit: Ния признава, че е болна от анорексия. „В стремежа си за съвършенство много хора могат да умрат. Ния днес е на ръба на живота поради една проста причина – искала да бъде красива. Да бъде съвършена. Да не й се подиграват.” – разказва Мартин Карбовски. – „Може би е искала и да бъде вечно млада, неустоима билбордова девойка, която да съсипва сърцата на мъжете и това да й носи дивиденти.”
    Преди седем години Ния тежи 70 килограма и решава да започне диета – спира да яде сладко и тестени храни, набляга на плодовете и зеленчуците. Постепенно обаче спира храната. „Втълпяваш си, че не ти се яде. Представяш си, че храната е твой враг!... Стана ми навик да не ям. Попаднах в капана на тази болест... Миналата година лекарите ме извадиха от гроба!” – разказва Ния и признава: „Аз исках всички да ме харесват – сега никой не ме харесва... Все се виждах дебела – сега съм ужасяваща!”
    „Искаме да ви уплашим!” – признава Карбовски. – „Заради идиотските призиви за съвършенство на тялото, за идеална кожа, за всички рекламни трикове, след които хората се превръщат в роби на някаква дяволска мания.
    Ния е нежното плашило, което размахваме днес заради хиляди девойчици, които на всяка цена искат да свалят още един килограм. Преди да започнете диета – помислете за какво ви е всичко това! Стремежът към съвършенство на това тяло го е превърнал в мумия. Мумията на съвършенството живее в София и се казва Ния. Ние обичаме Ния. Ние заведохме Ния и нейното тяло на ресторант. Ще видите как Ния яде и колко яде нейното тяло... Това е най-евтината жена, която може да ви се наложи да водите на ресторант. Освен това тя има нужда да я водите на ресторант - нейната болест я е направила сама. Самотна. Няма приятели, няма секс, няма живот. Състоянието й докторите наричат “гранично състояние”. Утре може да я няма.”

Град
    tam!!! (love) ~>
    Браво _siNNer_!!!
    Мн си права!Напълно съм съгласна с тебе!

Аз също съм съгласна

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Отечествен Фронт - Анорексията !

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Определено мисля ,че това е най-подходящото място за тази тема ...
    За тези ,които не са гледали Отечествен Фронт - даваха едно момиче ... Евгения ... момичето преди около 7 години е била 70 килограма ... виждала се е дебела и е решила да отслабва ,започнала е да ограничава сладкото ,хляба и е карала на продове и зеленчуци. Постепено Евгения започва да порвъща и заедно със майка си тръгват по лекари със мисълта ,че момичето има стомашни проблеми. Евгения продължава да слабее и след определен преиод майката на момичето започва да се чуди дали детето и не е болно от анорексия ... оказва се ,че да! Във момента момичето е на 21 години и тежи едва 26 килограма ... кожа и кости ... жалко но факт! Даваха нейни снимки преди анорексията - прекрасно момиче е била ,но границата е тънка.

Един съвет към всички смятащи се за дебели - Дори и малко по-закръглени радвайте се на живота ! Защото един път се живее ,а не си струва заради това ,че някой ви е казал ,че сте дебели да си пропилеете така живота - във борба със анорексия!

СПРЕТЕ СЪС ДИЕТИТЕ!!! Не си заслужава!!!
    Е,браво,аз няма какво да допълня. Едно умно момиче,да пусне смислена тема. =D>

gledah ote4estven front predi malko i sum napulno suglasna ...tova v koeto se e prevurnala trudno moje da se nare4e 4ovek ...o6te po lo6oto e 4e vuob6te ne e edinstvena ima tolkova mnogo kato neq ,"kopnee6ti suvur6enstvo "

Град
    Троян :o)
    Темата е супер !! И наистина-всеки има своя чар,дори да не изглeжда като клечка ...
    шОkолuзupaнаааа

Град
    blg
    bravo temata e na mqsto i e mn dobra \/ \/ \/

Гледах предаването и ми идваше да ревна Когато я видях бях потресена,но след като остана само по бански направо очите ми се насълзиха А когато водещият каза колко е изяла в ресторанта ... Не,не,не наистина останах без думи

mnogo e tujno az zapo4nah da go gledam no ne izdarjah prsto e ujasno gorkoto momi4e
    Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
    курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!

Цитирай Първоначално написано от BoRiTo0o
    mnogo e tujno az zapo4nah da go gledam no ne izdarjah prsto e ujasno gorkoto momi4e
    Във стремежа си да е перфектна ... :// а какво хубаво момиче е била :] Ех дано се оправи .. много ми стана гадно :[

Добре е поне ,че го има желанието да се оправи и продължава да се бори!

Да и аз гледах предаването! Само искам да кажа че това са си прекалено дебел и тлъст също не е много полезно а даже напротив съкращава ти живота и имаш проблеми от сякакъв характер. Когато си дебел се налага да пазиш диети а когато сте слаби е много лесно да кажете на някй дебел да се харесва Това момиче наистина беше ужасяващо но представете си ако на екрана беше 150 кг човек не е ли същото и направо много по страшно

Цитирай Първоначално написано от formula_1
    Да и аз гледах предаването! Само искам да кажа че това са си прекалено дебел и тлъст също не е много полезно а даже напротив съкращава ти живота и имаш проблеми от сякакъв характер. Когато си дебел се налага да пазиш диети а когато сте слаби е много лесно да кажете на някй дебел да се харесва Това момиче наистина беше ужасяващо но представете си ако на екрана беше 150 кг човек не е ли същото и направо много по страшно
    Във случая не става въпрос за 100-150 килограмови ... естествено ,че не е полезно! В случая на Евгения тя е била 70 килограма и не е изглеждала разплута със стичащи се месища ... това е проблем на разглезени момиченца на които ако им кажеш ,че са дебели идва края на света! И не си струва само и само да си модерен да започнеш да отслабваш като идиот и да стигнеш до това състояние!

а когато сте слаби е много лесно да кажете на някй дебел да се харесва
    Ми аз не съм от най-слабичките ... и няколко човека са ми казвали ,че съм дебела ... и кво няма да тръгна да умирам са като имам 2-3 килца повече! Аз си се харесвам така и се чувствам добре - защо трябва да слушам съветите на някой комплексиран на тая тема?

А и човек вманиачи ли си ,че е дебел колкото и да се гледа в огледалото винаги ще се вижда по-добел от колкото е!

но представете си ако на екрана беше 150 кг човек не е ли същото и направо много по страшно
    При хората със наднормено тегло също има проблеми - диабет,разширените вени се срещат много по-често при хората със наднормено тегло и какви ли не още куп болести ... анорексията от своя страна също е много страшна ... до колкото знам при анорексиците лечение се започва със психолог ,а и от недостига на храна (ба къв недостиг ... те въоще не поемат храна...) организма започва да се самоизяжда така да се каже ... така ,че и двете крайности са еднакво опасни...

ima dr ne6to ako si debel e mngo po lesno da otslabne6 otkolkoto ako si anoreksik da nadebelee6

това не е проблем на разглезени хора .. това е проблем на неразбрани и несигурни хора, за да стигнеш до такова състояние като на това момиче не ства само от разглезване а и родителите и са я поощрявали в началото и с това са я мотивирали че върши нещо хубаво.

И аз го гледах.. беше много гадно..
    Мечтите са безкрайни..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз отново го пропуснах,дали го има качено някъде в интернет?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    +1 az su6to iskam da go vida

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Цитирай Първоначално написано от justme__
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    +1 az su6to iskam da go vida
    Точно това търсих още след предаването ,но за момента нищо не намирам :/ Ще продължа да търся и веднага щом намеря ще пусна линка.

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    и аз го гледах... тъжно, но факт... За това най-добре всеки да се приеме такъв какъвто е... Който не те харесва да не те гледа...а който те хареса, ще те приеме такъв какъвто си...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    а който те хареса, ще те приеме такъв какъвто си...
    +1 ;]]

И аз го гледах.Когато се стигна до събличанто направо превключих.. а преди е била хубава

Аз го гледах-когато се съблече и направо се изплаших и ми стана много тъжно и гадно Даваха е на снимки когато е малко отслабнала и е много хубава Оле прекалено много ме е жал за такива хора и като го гледах тва и вече ме е страх да тръгвам да не ям

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Съгласна съм,че не бива да прекаляваме с ограниченията,но и да не преяждаме,все пак
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

pls ka4ete snimki ili nqkakav klip, za tezi koito ne sa go dledali

p.s.--- Az sa6to ne sam go gledala no mi stana interesna temata
    Голям размер на картинката! /machoka/

Тъжно,но факт ....трябва да и пожелаеме късмет и да се помолиме да се оправи тя и сички които си мислят че са дебели...........
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си