- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отечествен Фронт - Анорексията !
Определено мисля ,че това е най-подходящото място за тази тема ...
За тези ,които не са гледали Отечествен Фронт - даваха едно момиче ... Евгения ... момичето преди около 7 години е била 70 килограма ... виждала се е дебела и е решила да отслабва ,започнала е да ограничава сладкото ,хляба и е карала на продове и зеленчуци. Постепено Евгения започва да порвъща и заедно със майка си тръгват по лекари със мисълта ,че момичето има стомашни проблеми. Евгения продължава да слабее и след определен преиод майката на момичето започва да се чуди дали детето и не е болно от анорексия ... оказва се ,че да! Във момента момичето е на 21 години и тежи едва 26 килограма ... кожа и кости ... жалко но факт! Даваха нейни снимки преди анорексията - прекрасно момиче е била ,но границата е тънка.
Един съвет към всички смятащи се за дебели - Дори и малко по-закръглени радвайте се на живота ! Защото един път се живее ,а не си струва заради това ,че някой ви е казал ,че сте дебели да си пропилеете така живота - във борба със анорексия!
СПРЕТЕ СЪС ДИЕТИТЕ!!! Не си заслужава!!!
Edit: Ния признава, че е болна от анорексия. „В стремежа си за съвършенство много хора могат да умрат. Ния днес е на ръба на живота поради една проста причина – искала да бъде красива. Да бъде съвършена. Да не й се подиграват.” – разказва Мартин Карбовски. – „Може би е искала и да бъде вечно млада, неустоима билбордова девойка, която да съсипва сърцата на мъжете и това да й носи дивиденти.”
Преди седем години Ния тежи 70 килограма и решава да започне диета – спира да яде сладко и тестени храни, набляга на плодовете и зеленчуците. Постепенно обаче спира храната. „Втълпяваш си, че не ти се яде. Представяш си, че храната е твой враг!... Стана ми навик да не ям. Попаднах в капана на тази болест... Миналата година лекарите ме извадиха от гроба!” – разказва Ния и признава: „Аз исках всички да ме харесват – сега никой не ме харесва... Все се виждах дебела – сега съм ужасяваща!”
„Искаме да ви уплашим!” – признава Карбовски. – „Заради идиотските призиви за съвършенство на тялото, за идеална кожа, за всички рекламни трикове, след които хората се превръщат в роби на някаква дяволска мания. Ния е нежното плашило, което размахваме днес заради хиляди девойчици, които на всяка цена искат да свалят още един килограм. Преди да започнете диета – помислете за какво ви е всичко това! Стремежът към съвършенство на това тяло го е превърнал в мумия. Мумията на съвършенството живее в София и се казва Ния. Ние обичаме Ния. Ние заведохме Ния и нейното тяло на ресторант. Ще видите как Ния яде и колко яде нейното тяло... Това е най-евтината жена, която може да ви се наложи да водите на ресторант. Освен това тя има нужда да я водите на ресторант - нейната болест я е направила сама. Самотна. Няма приятели, няма секс, няма живот. Състоянието й докторите наричат “гранично състояние”. Утре може да я няма.”
Браво _siNNer_!!!
Мн си права!Напълно съм съгласна с тебе!
Е,браво,аз няма какво да допълня.Първоначално написано от _siNNer_
![]()
![]()
Едно умно момиче,да пусне смислена тема. =D>
gledah ote4estven front predi malko i sum napulno suglasna ...tova v koeto se e prevurnala trudno moje da se nare4e 4ovek ...o6te po lo6oto e 4e vuob6te ne e edinstvena ima tolkova mnogo kato neq ,"kopnee6ti suvur6enstvo "
Темата е супер !! И наистина-всеки има своя чар,дори да не изглeжда като клечка ...
шОkолuзupaнаааа
√
mnogo e tujno az zapo4nah da go gledam no ne izdarjah prsto e ujasno gorkoto momi4e![]()
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Във стремежа си да е перфектна ... :// а какво хубаво момиче е била :] Ех дано се оправи .. много ми стана гадно :[Първоначално написано от BoRiTo0o
Добре е поне ,че го има желанието да се оправи и продължава да се бори!
Да и аз гледах предаването! Само искам да кажа че това са си прекалено дебел и тлъст също не е много полезно а даже напротив съкращава ти живота и имаш проблеми от сякакъв характер. Когато си дебел се налага да пазиш диети а когато сте слаби е много лесно да кажете на някй дебел да се харесваТова момиче наистина беше ужасяващо но представете си ако на екрана беше 150 кг човек не е ли същото и направо много по страшно
Във случая не става въпрос за 100-150 килограмови ... естествено ,че не е полезно! В случая на Евгения тя е била 70 килограма и не е изглеждала разплута със стичащи се месища ... това е проблем на разглезени момиченца на които ако им кажеш ,че са дебели идва края на света! И не си струва само и само да си модерен да започнеш да отслабваш като идиот и да стигнеш до това състояние!Първоначално написано от formula_1
Ми аз не съм от най-слабичките ... и няколко човека са ми казвали ,че съм дебела ... и кво няма да тръгна да умирам са като имам 2-3 килца повече! Аз си се харесвам така и се чувствам добре - защо трябва да слушам съветите на някой комплексиран на тая тема?а когато сте слаби е много лесно да кажете на някй дебел да се харесва![]()
А и човек вманиачи ли си ,че е дебел колкото и да се гледа в огледалото винаги ще се вижда по-добел от колкото е!
При хората със наднормено тегло също има проблеми - диабет,разширените вени се срещат много по-често при хората със наднормено тегло и какви ли не още куп болести ... анорексията от своя страна също е много страшна ... до колкото знам при анорексиците лечение се започва със психолог ,а и от недостига на храна (ба къв недостиг ... те въоще не поемат храна...) организма започва да се самоизяжда така да се каже ... така ,че и двете крайности са еднакво опасни...но представете си ако на екрана беше 150 кг човек не е ли същото и направо много по страшно
ima dr ne6to ako si debel e mngo po lesno da otslabne6 otkolkoto ako si anoreksik da nadebelee6
това не е проблем на разглезени хора .. това е проблем на неразбрани и несигурни хора, за да стигнеш до такова състояние като на това момиче не ства само от разглезване а и родителите и са я поощрявали в началото и с това са я мотивирали че върши нещо хубаво.
Аз отново го пропуснах,дали го има качено някъде в интернет?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
+1 az su6to iskam da go vidaПървоначално написано от lonely in my live
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Точно това търсих още след предаването ,но за момента нищо не намирам :/ Ще продължа да търся и веднага щом намеря ще пусна линка.Първоначално написано от justme__
и аз го гледах... тъжно, но факт... За това най-добре всеки да се приеме такъв какъвто е... Който не те харесва да не те гледа...а който те хареса, ще те приеме такъв какъвто си...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
+1 ;]]Първоначално написано от BrokenHeart
И аз го гледах.Когато се стигна до събличанто направо превключих.. а преди е била хубава![]()
Аз го гледах-когато се съблече и направо се изплаших и ми стана много тъжно и гадноДаваха е на снимки когато е малко отслабнала и е много хубава
Оле прекалено много ме е жал за такива хора и като го гледах тва и вече ме е страх да тръгвам да не ям
![]()
Съгласна съм,че не бива да прекаляваме с ограниченията,но и да не преяждаме,все пак![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
pls ka4ete snimki ili nqkakav klip, za tezi koito ne sa go dledali
p.s.--- Az sa6to ne sam go gledala no mi stana interesna temata
Голям размер на картинката! /machoka/
Тъжно,но факт ....трябва да и пожелаеме късмет и да се помолиме да се оправи тя и сички които си мислят че са дебели...........
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi