.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Всичко започва със свалянето на 1 кг и после още един и още един и още един ....Виждала съм момичета с перфектна фигура,които мислят че са дебели и си го втълпяват.Имам позната,която мина ''покрай болестта'' и СЛАВА БОГУ,че се размина...Много момичета са роби на модата и на това да бъдат слаби,изкривено е мисленето и за това се получават такива инциденти.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

вв тва съм го гледала за анорексичката, плашещо е!

Ния се е опиянила от успеха, просто не езнаела къде да спре, а това е най-важното, изпуснеш ли момента, няма връщане
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    в света на приключенията ..
    не помня дали писах тук...
    но гледах този филм
    и сега като гледам колко много хора се оплакват като са високи 160 и тежат 50 кг ;искат да отсабват и етс. ... направо ми е много жал;че повечето момичета получават такъв разрух на психиката.......
    тези;които смятат да почват диети или нещо такова... съветвам ги да не го правят...
    ако смятате;че наистина имате проблем с теглото се консултирайте с лекар---диетолог
    не лишавайте тялото от храна в никакъв случай тъй като растете и се нуждаете от храна
    НЕ пийте хапчета за отслабване... всъщност никакви хапчета без лекарска консултация тъй като можете да си съсипете мозъка
    спортувайте !!!
    не е важно колко кг тежите;а как се чувствате!ако искате да сте във форма-спорт!
    Ако не искате да станете нещастни като това момиче-мислете за здравето си и се хранете!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    гледах го предаването беше отдавна.момичето се съблече по бански и направо си беше ужасяваща гледка.едвам изяде 2 хапки за пред камерата просто беше плачевно.и все пак реалността е че има момичета който вместо режим,преминават в диета,после в глад и идват болестите

Аз съм абсолютно за диетите и гладуването.
    Човек, който е 55-50кг. не трябва да спазва диети, да се вманиачава и т.н., но човек, който тежи 80? Мислите ли, че можете да кажете на момиче, тежащо 80 кг., че все някой ще го хареса, след като очевидно почти няма такива хора /момчета/.
    Както казаха по-долу момиче, станало кожа и кости, не е хубаво. Но и дебело също не е. Така че момичета, ако смятате че сте дебели отслабвайте. Има си и здравословни начини за това.

Ужас..наистина не си заслужава тва с диетите.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

в тая тема го обърнахте на това, че е лошо да си слаб(нормално слабо)
    тряя се знае границата..

Супер фен Аватара на pinki
    Това е една много стара тема.Съгласна съм с абсолютно вс мнения За съжаление това момиче е починало, но подробности нз...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Аз сега съм пълна,но по ИТМ-то съм с нормално тегло....аз сега започвам с разделното хранене и много хора ми казаха,че чрез него ако си дебел-отслбваш до перфецтното за теб тегло,а ако си прекалено слаб-напълняваш..) ще започна да тренирам и се надявам да има успех (аз съм пълна но все още нося XS И S-такава ми е структората-колкото и да съм дебела не ми личи много...) А отностно Евгения-тя сама каза,че когато станала 50 кг всички са и казали,че е перфектна ама тя не е спряла......те можеше да я спрът преди да умре....

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Това е една много стара тема.Съгласна съм с абсолютно вс мнения За съжаление това момиче е починало, но подробности нз...
    И аз разбрах, че е починало, но не знаех дали е вярно
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Shia
    Хубаво е да имаш готина фигура,което не означава задължително да си прекалената клечка.Хубаво е да има някаква полезна храна,но да не превръщаме цялото ослабване във фикс идея.Самата анорексия нали е на психологическа основа.

И аз имам такава позната.Оправила се е вече,но все пак си личи,че е била болна.
    Мн е гадно найстина.

наистина е ужасно, но това не означава че трябва да се тъпчем като свине, за да не стигаме до такова положение, като всяко друго нещо и това си има граници. Ако си си нормален е най-добре

You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Ужас.Това го гледах по телевизията и мн гадбо ми стана, но уви и аз стм млако като анорекксичка-всеки ми казва че няма кво да отслабвам и така нататък, но аз виждам местенца, които трябва да ми отслабнат.И както си ги виждам и си хтълпявах, че съм дебела започнах да повръщам.Така карах 5 - 6 дена, но не повръщах сичко, а някои неща.Майка ми разбра и се ядоса и ми се скара и спрях.То тва ми беше на психическа основа повръщането-просот си мислих, че не е трябвало да съм яла и, че трябва да го повърна за да не надебелея.Но сега съм добре и се радвам

Мега фен Аватара на teenems
    о да това и аз го гледах
    лелее ужасно е
    но не е за съжаляване щото тя си го е направила ..
    аз съм 45 кг на 14
    ама смисъл ям си съвсем нормално
    просто не си падам по толкова сладкоо и чипс ,блех
    и не трупам килца

ама наистина момичета с толкова хубави тела ,краки изобщо екстра мацки !
    ама ДЕБЕЛИИ ,пфф как може толкова да се залъгвате
    че чак от 1 солетка да ви е страх да я изядете щото ще надебелеете

ем правете си го
    то си е за вас
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София
    Писах си с 1 момиче във Vbox, което познава Ния. Тя ми каза, че не е починала.

Съобщение до KRAASKA | блокирай!
    Заглавие: няма заглавие
    4etox pri 1 klip 4e poznava6 niq... momi4eto,koeto e bolno ot anoreksiq..i iskam da te popitam kakvo stava s neq,tui kato 4etox nqkude, 4e e po4inala... ako iska6 ne mi otgovarqi,ne te zaduljavam, prosto iskam a razbera dali e istina
    emi ne e pochinala wijdax q skoro beshe xodila do magazina .. no wse oshte ne e wuw dobro zdrawe..wupreki che shtom do sega e izdurjala nadqwam se che neshtata shte se podobrqwat za napred..xubawo e che ima xora koito se interesuwat ot zdraweto i..makar i nepoznati
    сори, че е на латиница .Важното е, че не е починала, както някои хора казват

Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Писах си с 1 момиче във Vbox, което познава Ния. Тя ми каза, че не е починала.

Съобщение до KRAASKA | блокирай!
    Заглавие: няма заглавие
    4etox pri 1 klip 4e poznava6 niq... momi4eto,koeto e bolno ot anoreksiq..i iskam da te popitam kakvo stava s neq,tui kato 4etox nqkude, 4e e po4inala... ako iska6 ne mi otgovarqi,ne te zaduljavam, prosto iskam a razbera dali e istina
    emi ne e pochinala wijdax q skoro beshe xodila do magazina .. no wse oshte ne e wuw dobro zdrawe..wupreki che shtom do sega e izdurjala nadqwam se che neshtata shte se podobrqwat za napred..xubawo e che ima xora koito se interesuwat ot zdraweto i..makar i nepoznati
    сори, че е на латиница .Важното е, че не е починала, както някои хора казват
    Наистина ли е жива!?!?! Лелееее толкова се зарадвах!!!
    ..::Човек никога не знае::..

Вижте това
    http://www.sibir.bg/blog/taininoshti...e&artID=173895

наистина е потресаващо

s1NNer, невероятна тема !!! Браво. Сега ще гледам предаването.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Не ми се искаше да отварям нова тема, а тази е инделна за това което искам да споделя.
    Предаването го гледах още преди 3 години когато го излъчиха за първи път, и днес го гледах отново. Разликата беше в това яе преди за мен беше просто ужасната история на едно момиче. А днес, днес плаках, и все още плача защото днес виждам в нея най-добрата си приятелка която също от 5 месеца страда от тази коварна болест. С нея се познаваме от най-най- ранна детска възраст и никога дори не е била закръглена. Още не мога да повървам какво и се случва, въпреки че сега тя не ме допуска до себе си защото я е срам, аз страдам заедно с нея. Та тя е 12 клас тази година заслужава да има най-незабравимия бал. Моля ви мислете преди да се захващате с диети не си заслужава да си пропилявате живота.
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си