.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Винаги като имат някакъв проблем - да не им се излиза, да ги е срам или да не ги пускат техните си намират такива оправдания - не ми се излиза, дошло ми е, боли ме глава, корем, имам да уча и всевъзможни простотий

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Винаги като имат някакъв проблем - да не им се излиза, да ги е срам или да не ги пускат техните си намират такива оправдания - не ми се излиза, дошло ми е, боли ме глава, корем, имам да уча и всевъзможни простотий
    Напълно вярно (от личен опит казвам)!

I az imah sushtiq problem hodeh s edna ,a tq kvo izlizashe samo kogato si izkarva ku4eto a az vse bqh na vunka da igraq basket v daskaloto i nai nakraq q skusah shot mi pisna ! taka 4e po temata mai ne te haresva

ами може да и кажеш че след 5 часа Земята ще се блъсне в метеорит и това е последната възможност да се видите... [!] [!] [!]
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Отиди у тях а не и звънкай по телефона само ...вземи и букет но не от рози ( мн голяма крачка е това) а от лалета премерно и и дай напълно готож график за субитията като гледай да е до 7-8 часа ако техните не я пускат говори с тях и ги помоли (всеки родител би пуснал детето си ако види че човека е наистина заинтересован от дъщеря им)

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Напълно вярно (от личен опит казвам)!
    С две думи ...махай ми се от главата ...колкото и да ми е тъпо ...вие сте прави....само не мога да разбера ...защо подяволите напрекъсната ми праща някакви сигнали и аз само си мисля накви работи....сякаш си играе с мене ....нз и аз ..тъпа ситуация

пич гадно е ама ще съм откровенна и аз правя същите номера-просто не те харесва,ако беше заради родителите й ,тя просто щеше да ти каже така и така не ме пускат и тъи

Град
    In Devil's Castle
    ами с пробване става....от опит знам,че може да откаже няколко пъти,дори и да те харесва...ама не се знае
    someone else...

s ritnici mn qsno

www.impulse.bg/.rastiii
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто си измисля извинения.Ако те харесваше и искаше да излезете, щеше да го направи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си