.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

Що за 'приятелка' е това?

Значи така..няма да разказвам надълго,ама ме издразни как се държи една уж моя много 'добра' приятелка. Преди се виждахме по-често,допадаме си някак си,познаваме се много от отдавна и затова сега ме е яд. Тя преди като ми викаше ай да излезем и аз все се съгласявам нали добричка една такава,аз като й звънна измисля нещо от сорта ''ее ами аз имам много да уча''. Разбира се не винаги беше така,аз й звъня и тя се навива,зависи явно от периода/съгласява се като не й е натоварена 'програмата'/. И сега наскоро вече много ме ядоса,аз й пиша,от мн време не се бяхме виждали,тя въобще не реагира. Нито ми прозвъни,нито да ми пише поне 'сори няма да мога',ами ей така оставя нещата. После като ме видя един ден почна с извиненията и обясненията. Ама за какво са ми бе! Тя ме разиграва,пък... На нея като й е удобно всичко е 6,аз досега не се сещам да съм й отказвала среща,а като дойде ред и аз искам да я видя,се дърпа нещо(не винаги е така,ама тоя последния случай). И не й е за пръв път аз да й пиша,а тя да не реагира въобще, после се прави или на ударена ,или почва с обясненията и извиненията. И аз сега не мога да я разбера,дали ме използва понякога само да си убие времето,ама ако знаете преди(доскоро) колко бяхме близки...споделяхме си,говорихме си за всичко и не ми се иска да повярвам,че и тя е фалшива...Как да я поставя на мястото й и смятате ли,че такъв човек ми е приятел? Защото аз вече се озадачавам...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Spored men frkata ti ili e izpolzva4ka ili ne6to q e nakaralo da te otbqgva.Bi trqbvalo da pogovorite i da q popita6.A e v1zmojno i nnaistina da e mn zaeta ili da e otkrila nova kompaniq.Shtom strani ot teb,ne se otkazvai da i zv1ni6 po tela,skype ala bala.Az ne zn ako ste i v edno daskalo? No si nameri i dr fr.Uspeh

Бях в същото положение и го оставих уж "много добър" приятел.А сега съм с нова компания и си ми е супер яко!

Заебавай я. За мене това си е и чиста проба предателство. Една така ме разигра и накрая като ми свърши търпението, почнах да не се занимавам. Бяхме супер близки, ама тя си е виновна. Сега ако на трите месеца си драснем три реда в скайп, е чудо.
    Memento moriendum esse!

Тя може да има някаква причина да те отбягва. Попитай я директно, но ако започне пак с оправдания, значи няма никаква сериозна причина и просто не й се излиза с теб.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

ъм и аз имах такава приятелка мии явно те използва само когато й се излиза и няма с кой

Re: Що за 'приятелка' е това?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Значи така..няма да разказвам надълго,ама ме издразни как се държи една уж моя много 'добра' приятелка. Преди се виждахме по-често,допадаме си някак си,познаваме се много от отдавна и затова сега ме е яд. Тя преди като ми викаше ай да излезем и аз все се съгласявам нали добричка една такава,аз като й звънна измисля нещо от сорта ''ее ами аз имам много да уча''. Разбира се не винаги беше така,аз й звъня и тя се навива,зависи явно от периода/съгласява се като не й е натоварена 'програмата'/. И сега наскоро вече много ме ядоса,аз й пиша,от мн време не се бяхме виждали,тя въобще не реагира. Нито ми прозвъни,нито да ми пише поне 'сори няма да мога',ами ей така оставя нещата. После като ме видя един ден почна с извиненията и обясненията. Ама за какво са ми бе! Тя ме разиграва,пък... На нея като й е удобно всичко е 6,аз досега не се сещам да съм й отказвала среща,а като дойде ред и аз искам да я видя,се дърпа нещо(не винаги е така,ама тоя последния случай). И не й е за пръв път аз да й пиша,а тя да не реагира въобще, после се прави или на ударена ,или почва с обясненията и извиненията. И аз сега не мога да я разбера,дали ме използва понякога само да си убие времето,ама ако знаете преди(доскоро) колко бяхме близки...споделяхме си,говорихме си за всичко и не ми се иска да повярвам,че и тя е фалшива...Как да я поставя на мястото й и смятате ли,че такъв човек ми е приятел? Защото аз вече се озадачавам...
    Точно същия проблем имах и аз. Фр ми отиде да учи в друг град и всичко се промени. Не мисля, че ме използваше но не и отричам. Просто като отиде там.. .всичко се промени... Търпях 2,3 месеца, но никаква промяна все същата.. все ме търси когато тя иска, и винаги се правеше на ударена и се оправдаваше. Накрая ми писна и й казах, че не искам да ми е фр вече... Дойде пролетната ваканция, и почна да ме търси.. пак с извинения и оправдания.... Според мен, трябва да я оставиш, забрави колко сте били близки преди. Хората се променят...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    И аз имах такава фр,ама вече неможем да се гледаме...Уж се извинява,но след няколко дни пак се прави на луда и аз не я търсих повече.Сега съжалявам за пропиляното време с такива хора.Просто не си струва...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами аз мисля че щом още я имаш за толкова близка и щом си споделяте защо просто не и обесниш как се чустваш ???

Еми мисля,че не ти е приятелка,защото приятелите винаги отделят внимание на другите независимо каква им е програмата. Аз лично така правя приятелите ми са на 1 място след семейството и много ги ценя и мразя такива хора като френдката ти.Според мен те използва направо и го кажи да видим как ще реагира и ако искаш да и го върнеш просто отвърни на удара прецаквай я и ти.То така се оцелява в днешно време фр,любов и тия глупости ги няма.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Бях в същото положение и го оставих уж "много добър" приятел.А сега съм с нова компания и си ми е супер яко!
    me 2

И на въпроса: "Що за 'приятелка' е това?" , отговаря с: смотана приятелка

JUST DANCE!!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Оф тва ми се е случвало много пъти и на мен. И все си казвам "другия път ще й откажа" и пак не го правя! А страшно много се ядосвам, като ми се излиза и тя си измисли някое тъпо оправдание! Понякога като й пиша в скайп и не ми отговаря, но тва се случва по - рядко
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

of i na men mi se sluchwa twa obache za razlika ot twoqta moqta priqtelka izliza s drugi a men ne me tursi weche ....
    If everyone loved and nobody lied...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си