.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Докъде е стигнал тоя народ...

Значи с едно момиче се целувахме в 1 дискотека, та след 2 дни , дойде да се видим на кафето сичко окей.След няколко дена идва пак и се дърпа и не иска нищо от мен.Моят приятел я попитал няма ли да се взимате с .....(демек аз) и тя му отговорила мразя момчета , който си вкарват дънките в обувките....Това като го разбрах паднах от смях , колко може да е .......

Нагруби ли я яката...
    Аз така бих я изманипулирал и изкоментирал, че от този момент не само дънките да си носи в обучките, ама и блузите да си опасва в дънките
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на 50cent
    ae tegli i edna maina slu6ai sq ko 6te i kaje6 :
    Аз си тъпча дънките в чорапите щото оная ми работа е много голяма и като не съм ги натъпкал ми виси изпод крачола.

be taq neznai ko iska drugiq put pak kato se vidite v driskotekata 6e se celuvate moje da q e sram pred drugi hora da kaje dalite te haresva ili ne

Супер фен
    Град
    Панацея
    еми тъпа путка заспала
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Сигурно е искала да бъде с теб само за една нощ. А после като я е попитал твоя приятел, не е знаела какво да му каже и се е оправдала с начина ти на обличане.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз не харесвам такива, но по начало не бих имала вземане даване...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ъ, братле, разбирам я. Отвращавам се от момче с дънки, натъпкани в обувките (изключение правят дънки в кубинките, обаче ) . Едва ли бих се разговорила с такъв индивид като цяло, пък какво ли остава и да хвана да излизам с него :Д .
    А и к'ъв ти е проблема ? Виждаш ли смисъл да започвате връзка, в която дори в самото начало нещо толкова малко дразни... не мисля, че би се получило добре по - нататък.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Намери си друга

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ъ, братле, разбирам я. Отвращавам се от момче с дънки, натъпкани в обувките (изключение правят дънки в кубинките, обаче ) . Едва ли бих се разговорила с такъв индивид като цяло, пък какво ли остава и да хвана да излизам с него :Д .
    А и к'ъв ти е проблема ? Виждаш ли смисъл да започвате връзка, в която дори в самото начало нещо толкова малко дразни... не мисля, че би се получило добре по - нататък.
    Agreeeeeeeee
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Имам предложение... не си пъхай дънките в обувките.....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Разбирам я

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i men ne me kefi dunkite v obuvkite naistina mn drazni,ama i ne bih go kazala po takuv na4in i to na tvoq fr....v smisul bih go kazala direktno na teb aaama nahrani q dovolno s mizeerii

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    И аз не харесвам такива, но по начало не бих имала вземане даване...

Град
    In Devil's Castle
    не познавам човек,който да си напъхва дънките в обувките.....
    someone else...

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Имах подобен случай.. виждах се с едно много готино момче.. което обаче ме отряза скоро след като започнахме да излизаме, защото.. никога не е ходил с момиче, което носи кецове и НЕ слуша чалга!! Е тва направо ме уби.. д0ста добра причина да зарежеш някого хаха

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    i men ne me kefi dunkite v obuvkite naistina mn drazni,ama i ne bih go kazala po takuv na4in i to na tvoq fr....v smisul bih go kazala direktno na teb aaama nahrani q dovolno s mizeerii

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си