.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    някъде там...

Всичко за подържането на ноктите!

Знам, че има много теми за маникюри, но там са давани снимки, затова пускам нова тема в която да обменяме опит!Нека всички които имат въпроси да питат в тази тема!

мойте нокти страшно много се чупят дайте идея с какво да ги мажа ли или какво да направя за да не се чупят [използвала съм много заздравителя за нокти и не помагат]

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Идеята на темата е добра, но мисля, че ако питате в темата "ноктопластика и декорации" ще получите наистина компетентно мнение, защото има маникюристка, която пише там.

pepi_090 И моите нокти се чупеха доста. Сега ползвам заздравител 3в1 на Перфект и съм доста доволна. Има много добри отзиви и от 5в1 на Перфект, но аз лично не съм го ползвала. Маслото за нокти на Икаров е доста препоръчвано (има го в аптеките), имам го, но не мога да кажа дали има ефект, защото почти не съм го ползвала.

И мойте нокти не са много здрави и когато ги пусна малко по дълги се раздвойват...Препоръчайте някакви витамини(хапчета за пиене) които заздравяват ноктите...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    ..във един измислен свят..
    Мойте нокти адски лесно се чупеха и не можех да ги пусна ..винаги имаше 4-5 счупени останалите дълги Обаче в последно време ги мажа с топло олио , слагам си заздравител на Ейвън и мога да кажа че всичките са си живи и здрави

От седмица мажа вечер ноктите си с йод- дано да помогне срещу беленето на пластове. Ако някой знае друго изпитано средство- моля да сподели.

Град
    SomEwheRe...
    Има едно кремче, с което си мажа моите. Стават по-твърди и не се чупят. Казва се балсам за нокти Макси. Има го в аптеките мисля че струва около 4-5 лв.

Град
    Blondeland
    ....
    Mоите нокти са бедствие. Толкова са крехки и чупливи.
    Никога не могат да пораснат... Все се чупят. С какво ли не съм ги мазала.
    Сега съм с ноктопластика и ще позчкама да пораснат , и ще си сложа гел.
    Аз просто друго решение не намирам.

Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си