- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделяте ли с майките си когато сте правили секс?
Споделяте ли с майките си когато сте правили секс?
Ха ха.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Znaqt 4e pravq sex no neim kazvam s koe momi4e, po koe vreme i koi pozi sa mi lubimi ......
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Наще знаят но не съм сядал да й вдявам какво правя![]()
Ami kazah i samo 4e sam go pravila, tq znae za sega6niq mi priqtel i znae kakvo pravq, no ni6to ne mi kaza..kaza samo da izpolzvam prezervativi![]()
Е казах и когато почнах да водя сексуален живот ама не мисля че би искала да знае кога,къде и как го правя![]()
нем щото ако и споделя ще се почнат старите конски "малка си как може такова нещо .. " и така нататака ...прекалено лично е и съм решила да си го запазя за мен![]()
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Еми досега съм го правила само с един човек, но и казах...
ami za men e napulno normalno da spodelqm s maika si a i tq e takuv 4ovek koito izlu6va i ne e nqkva det jivei v 1 vek tka 4e az vs spodelqm i tq s men no i zavisi kakuv 4ovek e maika ti
Аз ако на майка ми не псоделям , на кой друг.
Казах и на съшия ден в който за 1 път правих секс.......
Знам , че тя няма да ме излъж , нито ще ми завижда и нито ще ми даде грешен съвет...... както част от приятелките.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Споделям й, все пак ми е майка, имам й доверие. Тя е човекът, който би ми дал най-правилен съвет в повечето случаи - все пак е минала по моя път![]()
абсурд...тя сигурно знае ама не обича да говори по такива теми
DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!
Znae,che vodq polov jivot,dori 2-3 puti me e hvashtala s bivsheto mi gadje vkushti,no direktno da i suobshtavam:"mamo,az pravq seks"tc!
Ми, никога не сме говорили, но доста пъти е намирала презервативи и разни.... инструментиСигурно се досеща, не е глупава.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Един месец след първия ми път и споделих всичко.Прие го нормално а на мен ми се искаше да се закопам в земята..
Хванах си сегашния ми приятел,когато започнах да водя с него полов живот пак и споделих.Tя ми предложи да започна да взимам противозачатъчни...и така..
Споделям си с нея мн.И ми е мн спокоино,защото знам,че не даи Боже се случи нещо неправилно (бебе) ще и кажа за да вземе мерки и няма да и доиде като гръм от ясно небе.![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Не съм споделяла нищо, няма и да го правя, защото ако й кажа - по-добре да се изнеса от нас.....доста странно мислене има по тези въпроси...![]()
Аз пък и казвам всичко... как ще изчукам довечера момичето което ще докарам, как ще и се изпразня върху лицето и все такива неща![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
маме,маме днес правех секс с Иванка-гаджето.
:P
Maika mi e razbran 4ovek... Ve4erta v koqta pravih seks vednaga i kazah,nqma ni6to lo6o no ne vsi4ki maiki sa taka... seki si precenqva![]()
Споделям много неща с майка си. Включително и това. Но аз вървя към 21 - какво друго би могла да ми каже (освен евентуално "И умната.").С майка ми сме добри приятелки.
![]()
Хахами и без да и казвам тя разбра
то няма как .. просто зависи и от родителите
мойте са мн разбрани ... мога си говоря за всяко нещо със тях
то като те видят че имаш кондоми .. като им кажеш тая вечер няма да спа в нас .. :Д те не са глупави
Ам мн зависи както казах вече и от родителите
![]()