.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Любов на 13?!?

Цитирай Първоначално написано от MaD BuNnY
    Mislite li 4e sy6testvuva istinska lubov na 13 -15 godini? Spored men ne ..

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
    Ми ддзн... То дали е истинска или не се разбира впоследствие...
    The reasons of love... <3

Е то с тая нова младеж нищо не се знае

JUST DANCE!!

според мен е напълно възможно,а за другите незнам

разбирасе че няма на 13 години.То тогава повечето не могат да се целуват пък за другото изобщо...момчетата си мислят че са инт кат се праат на инт кат говорят само за секс а всъшност нишо не разбират...фукат се че мое да те вкарат в леглото а сигурно все оше ги е срам да си свалят гашите пред момиче пфф...Голяма любов
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ако знаете каква ненормалщина беше когато бях на 12 . Така наречените Гъзари се мляскаха нон - стоп през междучасията със "Мацките" в класа излизаха с тях нанякъде ... Поне да се целуват в тоалетната а не пред всички.... И излизаха с КАКИ на по 17 ... no comment за мен И няма любов на 12 това са връзки който са в период на месеци .

Според моите наблюдения не може.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Не мога да дам точен отговор дали има любов на 13... Макар че не мога да си обясня как за един месец обичаш X повече от всичко на света, но след това обичаш друг - за теб Y е животът, слънцето, въздухът. Чудно ми е... Ако сравнявам с любовта между деца и родители в едно патриархално семейство... Онова вече е истинска, искрена обич... А тук обичаш някого известно време, но после се оказва, че той ти е откраднал 500-евровия GSM от не знам си коя западна страна (това се случи с една съученичка ). След това ставате врагове, единият вика своето "крю", другият неговото си и става адския бой... Това тук е повече симулирана любов. Не можеш да заобичаш някого от раз... това чувство трябва да градира. Да има някакво доверие.

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Аз мисля ,че възраста не е от значение.Любов може да има ВИНАГИ!!!
    +1
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

да :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Lubovta nqma vuzrastova granica i ikakfi pre4ki

Ni6to istinsko nqma na tozi svqt ... kamo li lubov !

Съвсем възможно е според мен, но си зависи от човека...доста.

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ni6to istinsko nqma na tozi svqt ... kamo li lubov !
    +1
    Всичко е само привличане

за 13 години...не.НО имам 1 приятелка която е на 15 и си има гадже на 17 и двамата са...просто невероятна двойка и са страшно влюбени и са заедно от 6 месеца.

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    увлечение
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Мега фен
    Не, авантюра за два-три дни, нищо повече.

в малко случаи има любов повечету е сЕкс сЕкс и само сЕкс

Град
    РЮАР

Re: Любов на 13?!?

К'ва любов на тия години бе? Те незнаят пика ли им се, ебе ли им се к'во им се прай... ( с извинение за вулгардния език )..

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Любов на 13:
    Момиче .. - Мечо Пух ме гледа странно ... май ме сваля .. мамо да му пусна ли ?
    Момче.. - Дали има женски Пикачу .. ? Мисля че съм влюбен в покемон ..

има харесване и привличане, любов - не!

Za istinska neznam,no opredeleno e nai-chista i nai-krasiva.Te horata sa go kazali - kato pyrvata uchenicheska lubov - vtora nqma...,togava si naiven nato dete /zashtoto si si dete/ ,vqrvash pochti na vsichko...,abe s dve dumi....togava za pyrvi pyt useshtash tova chuvstvo...narecheno lubov...i makar che si gledal mnogo filmi...i si chuval mnogo istorii za bolkata nanesena ot lubovta...ti si ubeden che na teb tova nikoga nqma da ti se sluchi Podvlasten si samo i edinstveno na emociqta i syrceto si
    A qui

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    Любов на 13:
    Момиче .. - Мечо Пух ме гледа странно ... май ме сваля .. мамо да му пусна ли ?
    Момче.. - Дали има женски Пикачу .. ? Мисля че съм влюбен в покемон ..
    Евала!
    The reasons of love... <3

Няма такъв филм ..

ami az sum na 13 i spored men na tiq godini nqq takia raoti ima smao prevli4ane,haresvane.....lubov-ne!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си