.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на Barbie
    Приятелката ти чете форума и ти пускаш темата, за да й покажеш, че въпреки че всички мадами въздишат по аполоновата ти визия и искат да ти се метнат в кревата, ти имаш очи само и единствено за нея?

Симпатяга.

Аре де майстора нали си много готин... Пусни една снимка да те видим балък с балъка ти лепели му се .. ахаахахаха
    ето я ZAMUNDA.NET

:)

Ще падна от смях тука се скараха за визията си направо не е за вярване! Хора я се осъзнайте малко ! Много хора взеха да си избиват комплексите в форума
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Приятелката ти чете форума и ти пускаш темата, за да й покажеш, че въпреки че всички мадами въздишат по аполоновата ти визия и искат да ти се метнат в кревата, ти имаш очи само и единствено за нея?

Симпатяга.

Tq mn dobre znae kakvo e polojenieto, zatova pitam strani4ni hora !!! No vse pak MNOGO SI HITRA !!!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Цитирай Първоначално написано от fuck_off_bastard
    Аре де майстора нали си много готин... Пусни една снимка да те видим балък с балъка ти лепели му се .. ахаахахаха

baluk vika... KADE SI BE MAISTORE ?!

imam edin vupros, koi 8-mi klas si ?!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Цитирай Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
    Цитирай Първоначално написано от fuck_off_bastard

baluk vika... KADE SI BE MAISTORE ?!

imam edin vupros, koi 8-mi klas si ?!
    А ти друг въпрос знаеш ли ?! Че гледам вече в десетина теми се едно и също питаш . И не мога да разбера ,след като си некъв адски пич що отбягваш темата за снимката от всеки който те попита !?
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Да, случвало се е, но не мога мога да кажа, че не ми пука. Вдига ми се самочувствието определено и ми харесва да ме искат, а аз да не се давам, защото нямам нужда от тях. Аз между другото в такива моменти обичам да си играя, да флиртувам и да спирам на границата. Супееерррр е(ако не е пред гаджето) ! Между другото момичетата масово обичат да почнат най-яко да ти се натискат като си имаш гадже. И да обобщя: на кой не му допада да е обект на харесване?

И какво,ако е така? Тука пускаш тема за себе си,едва ли не колко си желан...ами окей,радваме се-ама нали си имаш гадже и уж си ''влюбен''...тогава мисля,че ако беше вярно,нямаше даже да забелязваш чуждите желания..камо ли да ги отчиташ..
    «Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»

Мега фен Аватара на amatorium

Симпатяга.
    Pusni si snimka i ostavi na mackite tuk da si kajat mneieto kolko si gotin.
    Eating isn't cheating - Arnold

Симпатяга.
    Тъкмо си мислих да го на пиша.

Брато, тия номера на млади години сичките ги прайхме. Не си нов, ама ти е простено де! :P Ама едно време нямаше форуми, ами аз ходих и обяснявах на приятелките на мойта(то е ясно, че ще и кажат), коооооолко мнооооооооого ме чакат, как са застанали на опашка пред вкъщи и ме тормозят и по телефона. Ама... на 13 бях и ми вървяха номерата.

ПРО-ЗИ-РАШ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    ...........i da........krasiv e,pove4e ot vsi4ki vas na edno,za6toto sam vi vijdala po4ti vsi4ki na pic
    ahhahaha dopadash mi mnogo si mila
    nqma smisal ot ironiq poprincip naistina sam mn mila,prosto ne obi4am da me draznqt!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    aaaaaaaaaaa i hristo,prekali!!!!!!11stiga si draznil horata vav foruma!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sluchva se da. Osobeno kogato si s gadje togava oshte poveche se natiskat.
    +1 \/

НЕ Случвало ми се е много момчета да искат да спят с мен
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от shoon
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sluchva se da. Osobeno kogato si s gadje togava oshte poveche se natiskat.
    +1 \/
    Mnogo vqrno
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от WarlocK
    Цитирай Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Добре че има смешници като вас да ме разсмиват ... че иначе ...

Samo kato ti gledam snimkata se razsmivam
    +1

ahhhahaahahahahh az prosto she umra tuka s vas shtoto e pone 5 puti po - hubaf i moga da sa obzaloja shtoto sum mu vijdala snimkite pak vas kat gleam tuka mnoo gazari go daaate ama ... HaHA em ne be ne e nujno da sa gazarish che ti sa natiskat ili sa grozni ili piqni ili ti ne znaesh koga edna jena iska sex

pak za frazata 8 klas nema smisul ot mnogo komentari sichko jivo pitash da ne e dete shto e ti na 16 ili 17 si ?

are stiga kefi sa nqkoi ti sa hvanaha ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си