- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задоволяваща гръдна обиколка на момичетата, за момчетата?
Незнам как ще ви прозвучи,ако ви кажа,че последното нещо,което ме впечатлява в едно момиче е бюста.Най-важното за мен са бедрата и дупето.След това очите и чак тогава може да се замисля за гърдите.Да направя уточнение,че говорим за някоя непозната от улицата,а не за момиче,с което искам да имам връзка.Тогава външния вид слабо ме интересува. :![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Първоначално написано от StoooYo0
е това ебраво на пича, шапка ти свалям
![]()
за мен няма значение тия неща дори и плоска да е ако я обичам няма да ми пречи![]()
razmera na grydnata obikolka ne e ot takova zna4enie za reazmera na gyrdite za razmra na gyrditem ima drugi merki AA,A,B,C,D,E,F kato AA e nai-malkiq a cicite ne trqbva da sa tolkova golemi a i da sa stegnati a nai vajnoto e da se haresvat na mom4eto 6oto seki ima svoi vkus
,
интересно че и при мен е така, последното нещо което забелязвам е циците и то след като съм си изградил мнение за мацкатаПървоначално написано от StoooYo0
ако са хубави, големи и е със дълбоко деколте... тогава вече си се набиват на очи и увеличават оценката![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Големите определено се набиват на очи, но не бих казал че са от най-хубавите. Обиколката няма нищо общо.
Трябва да е 180 см иначе не важи ! Нема толко тъп въпрос ... При всеки е различно... Мене ми харесват всякакви... Ама на милото най-много![]()
т. 1