.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Незнам как ще ви прозвучи,ако ви кажа,че последното нещо,което ме впечатлява в едно момиче е бюста.Най-важното за мен са бедрата и дупето.След това очите и чак тогава може да се замисля за гърдите.Да направя уточнение,че говорим за някоя непозната от улицата,а не за момиче,с което искам да имам връзка.Тогава външния вид слабо ме интересува. :
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Цитирай Първоначално написано от StoooYo0
    Незнам как ще ви прозвучи,ако ви кажа,че последното нещо,което ме впечатлява в едно момиче е бюста.Най-важното за мен са бедрата и дупето.След това очите и чак тогава може да се замисля за гърдите.Да направя уточнение,че говорим за някоя непозната от улицата,а не за момиче,с което искам да имам връзка.Тогава външния вид слабо ме интересува. :

е това е браво на пича, шапка ти свалям

Повече от фен
    за мен няма значение тия неща дори и плоска да е ако я обичам няма да ми пречи

razmera na grydnata obikolka ne e ot takova zna4enie za reazmera na gyrdite za razmra na gyrditem ima drugi merki AA,A,B,C,D,E,F kato AA e nai-malkiq a cicite ne trqbva da sa tolkova golemi a i da sa stegnati a nai vajnoto e da se haresvat na mom4eto 6oto seki ima svoi vkus

,

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    Цитирай Първоначално написано от Facelessman
    идеалните мерки са 90 цици
    60 талия
    90 дупе
    По-важно е да има пропорционалност.

\/
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

Цитирай Първоначално написано от StoooYo0
    интересно че и при мен е така, последното нещо което забелязвам е циците и то след като съм си изградил мнение за мацката
    ако са хубави, големи и е със дълбоко деколте... тогава вече си се набиват на очи и увеличават оценката

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    някъде, където няма земетресения
    Големите определено се набиват на очи, но не бих казал че са от най-хубавите. Обиколката няма нищо общо.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Трябва да е 180 см иначе не важи ! Нема толко тъп въпрос ... При всеки е различно... Мене ми харесват всякакви... Ама на милото най-много

Супер фен
    т. 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си