За! Независимо от униформата. Много исках да го въведат това докато ходех на училище аз едно време, дори подписки имаше, но така и не се случи. Ничие его/индивидуалност/нек'ъв друг глупав аргумент няма да пострада от това, че ще облича училищна униформа няколко пъти седмично. Всъщност това по-скоро ще се отрази доста благоприятно на самочувствието на немалко хора, а и още един повод да не се чувстват толкова подтиснати на общия фон, колкото и малък да е той не е в никакъв случай излишен. Абе аз май и преди съм писал в подобна тема тук?! Както и да е. Неведнъж съм чел в този форум като важен елемент да Ви привлече някой от срещуположния пол - да се облича хубаво. Е, да де ама нали не всеки може да си позволи нещо подобно и за съжаление все по-малко хора (семейства в случая) и контрастът между тях и останалите става все по-голям. И нормално на 12-15, че дори и 17-годишни момиченца и момченца или поне на повечето от тях да им е малко трудно да го проумеят и осмислят достатъчно добре това. Аз лично съм завършил държавно училище, но доста гъзарско и централно такова. То беше и доста добро докъм края на 2003 според скромното ми мнение. Но там наистина контрастът често беше огромен. Например човек с дрехи средно за 80-90лв (включително обувките) и средно по 10 с такива за над 5-600, че и повече лева. И колкото и това да не е от чак толкова голямо значение особено на фона на някои съседни на тази пряко свързани с уч. реалност теми е една добра отправна точка като за начало, например.) А и достатъчно много сме излизали и излизате, и контактувате в извън учебна среда, та няма опасност нечии кецове или панталони да останат необувани или прашки непоказани.

П.С.: Това според мен трябваше да е под формата на анкета. Все пак, приятно изненадан съм, че "за"-тата дотук видимо преобладават.