.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Град
    Русе

МалкО ЛюбОвНо ПроБлеМчЕ

Нека и аз да споделя моята история..
    Уча в ново даскало..Харесах си едно момче което е с три години по-голям от мен аз ще правя 15 а той 18 ..Понеже една приятелка от неговия клас много говерала за мен и нещо един ден той и казал че искал да се запознае с мен Та тя запозна ме с него.. Отначало си говорехме..здр ала бала по коридорите..После говорих с моята фр за него понеже тя тогава незнаеше че го харесвам и тя му била казала да не се захващал с мен щото съм била малка е ест на базик но той казал че си имал приятелка от два месеца но инъче ме намирал за сладка и пекана .. Та мн се чудя какво да правя..Напоследък не казва здр само ме поглежда и тка..Бях го учила веднъж да играе табла и супер мн се забавлявахме нзм защо но и двамата супер мн се червяхме но после като разбрах че си има приятелка и нещата нещо се сринаха.Ако нямаше приятелка щях да действам поне тка си мисля понеже съм малко срамежливичка но щях да преодолея страха Та се чудя какво да правя .. Втора тема ми е това и се надявам да помогнете

Това че има гадже,малко или много ти променя отношението,дори да не го правиш умишлено..И може би той го е усетил..Ако искаш да сте само фр,опитай се пак да го заговориш..но ако искаш нещо повече,май по-добре да се откажеш..нзм
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    spored men za sega nai dobre 6te e da byde6 v rolqta samo na fr-ka koqto si go kefi..... se pak si ima priqtelka postavi se na neino mqsto....gadno e :P

Супер фен Аватара на bEbsI
    Не се навирай никаде при условие,че момчето е заето..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Не се навирай никаде при условие,че момчето е заето..
    Може да му кажеш, че имаш нещо към него обаче не друго.. Постави се на мястото на приятелката му все пак..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Нз какво ще правиш с него, ама ако си нямаш работа ела да направим една табла ...обикновена, гюлбара и тапа
    The Spark

Град
    Русе
    tapa naskoro se nau4ih i mn se zaribih ama ne6to ne moga da namerq nikoi koito moje da igrae i igraq s pc a za priqtelkata mu to4no za tova se zamislih i zaradi tova re6ih da pi6a temi4ka mersi mnogo na si4ki

Мега фен Аватара на Blab
    Защо има толкова главни букви в заглавието

Щото е модерно така да се пише...нали така?

Град
    У нас Си (=
    Има си гадже-ем ти к'ви планове кроиш?
    Я си представи да си зареже гаджето заради теб? "Идеално" мислиш си. И после се появява няк'ва си от някъде си, която ти взема момчето. М? Какво си мислиш? "Идеално"? Съмнявам се! Постави се на мястото на гаджето на момчето и помисли как би се чувствала тя, ако започнеш с опитите си, недай си Боже да са успешни...

едно и също. земи прочети некоя от темите наоколо

Град
    Русе
    както си и мислех..
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Ами отиди при него и бади искрена а той сам ще прецени какво да прави. От една страна е гадно защото един вид му се месиш малко в отношенията но пък от друга страна нищо не се знае. Той може да ходи с другото момиче ей така колкото да не е сам защото в днешно време повечето момчета мислят парво с долната глава после с другата, но трябва да си сигурна в себе си, а не това да се окаже само някаква малка закачка или прищявка. Затова моят личен савет е да си останете приятели още малко за да го опознаеш напълно и да рабереш какво точно искаш :P

Град
    Русе
    аз от два месеца почнах да го забелязвам и останалото че е сладък че тва че онова : ) и накрая се усещам че говоря за него секи ден и мисля и сънувам ..Тя даже моя фр си мислеше че ме харесва като съдеше по начина как реагира когато ме вижда в даскало ама като и казаах че съм разбрала че си има приятелка вече не беше толкова обедена

пОрЕдНаТа ТакАва тЪпА тЕма

Град
    Русе
    добре де alex_devv разбрах че не ти допада

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Има си гадже-ем ти к'ви планове кроиш?
    Я си представи да си зареже гаджето заради теб? "Идеално" мислиш си. И после се появява няк'ва си от някъде си, която ти взема момчето. М? Какво си мислиш? "Идеално"? Съмнявам се! Постави се на мястото на гаджето на момчето и помисли как би се чувствала тя, ако започнеш с опитите си, недай си Боже да са успешни...
    Oле колко малък е светът

Град
    In Devil's Castle
    това със "сладката" е ужасно...ама иначе изчакай да видиш как ще се развият нещата
    someone else...

Град
    sF-to xD
    Ами запази си приятелските отношения с него и го опознай по - добре И вече,ако си сигурна,че искаш да сте нещо повече от приятели, изчакай да зареже сегашната му приятелка и действай :P
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

Град
    The Sky
    Не се опитвай да ги разделяш

Град
    Русе
    там е работата че се зарибява с мен ; ) или поне аз тка го разбирам по действията които правеше мин ден (играхме волей ии супер мн искаше да бием понеже играехме от един отбор и искаше аз да направя последната точка че даже останахме и междучасието да играем като имате предвит че имахме контролно следващия час и беше някакъв ткъв супер усмихнат то един отбор бешее.. аз и той с/у едно момче и две момичета ) пък не ми прилича на женкар.. пък нзм дали все още ходи и с неговата приятелка понеже на мен преди месец някъде ми казаха че си има приятелка.. аз ще си чакам glam0r0us със сигурност защотто наистина мисля че е свестен нито се прай на голямата работа или някакви такива нямам намерение да ги разделям и то никакво просто защото не съм такъв човек..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ти виждала ли си ги двамата,щото аз като четях темата,си останах с впечатлението,че може просто така да е казал,че има приятелка..(някои и така правят)Та,ако наистина си има някой-по-добре не се занимавай,а ако ''гаджето'' не е доказано-може да действаш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Русе
    ем.. поне той тка е казал когато говорел с моята фр за мен..А като си говорехме двамата нещо стна и моята фр го пита къде учи приятелката му (аз се бях заблеяла някъде слушах една фр нещо ми говореше) и той нещо не и отговори.. а имеше един път в който ко беше станало и той пита моята фр :и тя(демек аз)с кого ходи с теб нали (базикаше се) и тя му каза не тя ходи с теб и той нещо се подсмихна нзм и обърнахме нещо темата..

What Goes Around... Comes Around

Град
    Русе
    някой още нещо няма ли да добави или да се отчайвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си