- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как сваляте противоположния пол?
ми... опипвам почвата... почвам с: "ми... такова.... ние от скоро се познаваме... то... нз защо така де... аз даже и нз за какво ти го казвам... 'щото нали е странно... досега не ми се е случвало... няам представа какво е... ама нали... с теб ми е много приятно... и с'а ми е странно като ми каза, че ш' излизаш с оная... ама аз нали... не, че нещо... просто нали... и аз нз какво е..." леко овъртане, после казваш как много ти допада, вкарваш и срамежливия поглед все едно харабия досега не ти се е случвало, обесняваш как ти е първият във всичко и... ми засега не е показало неуспех!
Ако с шамари не стане прибягвам до метална тръба..
The Spark
Mи аз попринцип не свалям момчетата,те ме свалят.Но когато реша аз да свалям някой,просто отивам при него,заговаряме се и така става.Не мисля,че има някакви техники,просто трябва да усетиш какъв е човека и от това ще зависи подхода ти към него...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Свалям противоположния така, както свалям и моя.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
С Поглед![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или направо ги шибвам една бойна цица и ги свалям![]()
![]()
![]()
(са малки цици сам да знаете
)
с усмивка, поглед, закачки...... и така![]()
![]()
![]()
но то си личи още като го погледнеш човека има ли смисъл да се опитваш или не. Очите много говорят
![]()
Аз не съм мн харесван и затова чакам да разбера че момичето ме харесва и после действам.Не обичам да ме режат и затова все още си чакам някое момиче .![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Прекалено съм срамежлива,за да свалям момче..но е имало случаи,в които приятелки ме запознаватА иначе мен не ме свалят ...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
С камък в главата...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD