- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момче съм, на 14.Нормално ли е да ми се прави секс?
Не е нормално
Не е нормално веее ти си ненормален в нашия нормален свят.![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
В това общество: ,,Да!''Първоначално написано от the_hottie
В този 21 век : ,,Да!'' ,ако зависи от мен щях да го кръстя ,,Счупената патерица'' ( трябва да мислиш субективно да ме разбереш)
В този живот: ,,Да!''
Има ли нещо объркано? ,,Да.Цялото общество.''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Obshto vzeto e normalno vuv vseki vek...Първоначално написано от the_hottie
Eating isn't cheating - Arnold
На 14 денонощно мислех почти зе секс и като видех момиче моментално го събличах с поглед - направо мислите за секс бяха напаст, ама като до този момент не бях опитвал. След години вече като натрупаш опит и поолегнат хормоните няма да е толкова настойчиво желанието.
savsem normalno e men ot po nalak me udrqt a na 14 ve4e zapo4nah da gi osvobojdavam sas sex
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Нормално е,спокойно.Се пак започваш да навлизаш в пубертета![]()
Just haters make me famous! εĭз
Естествено,че е нормално...![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
+1Първоначално написано от the_hottie
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Здравейте!
Значи , едни казват , че е нормално , други казват , че не е.
И сега да се разберем веднъж за винаги , кое от двете?
Аз знам , че един от тея двата отговора е правилен , но кой?!?![]()
Та , искам да кажа , че аз още от 12 почнах да имам фантазии със учителите ми и със всяко хубаво момиче което ми се мерне във очите.
Веднага си представям това момиче голо и как прави секс със мен. (хора , това са фантазии , които никога никога няма да се изпълнят! (найстина да стане някоя фантазия със учителя?!?)).
Нормално е,на всички им се прави![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Закъснял си![]()
Попринцип е съвсем нормално в пубертета ..
Даже някои започват от по -ранна възраст..
Спокойно има време за всичко!
![]()
HORA MOLQ KAJETEMI KAKVO E лс
чак пък всяка...?![]()
![]()
someone else...
лично съобщениеПървоначално написано от нетиТРЯБЖАДАЗНАЕ6
![]()
Не целта е цел, а пътят
emi iz4ykai gi![]()
малеееееееее не ще се гръмна..... "Било ли нормално на 14 да му се прайло секс?!?!" то на 14 незнае как да си свали гащите секс ще ми праи ............не не могаааааааааааа вие сте мн зле бе хора! Вчерашни пикли и пиклиовци дето като им избърша по един шамар и ще ми се напикаят в ръцете секс щели да правят..................
![]()
Абе ако са много загорели може да ги изчукаш и без да си любовта на живота й.Първоначално написано от Virtual^Reality
Ама си зависи от момичето ;]
прави си го бе човек само внимавай кфо толко![]()
![]()