.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Елекрическа четка за зъби...

Рових се из един сайт за техника и попаднах на ел.четки за зъби разгледах и се замислих,защо да не си купя и това мисля,за направя тази седмица,но нищо незнам за тях
    Кажете ми вие ползвате ли,ползвали ли сте,вредат ли по някакъв начин на зъбите?
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

da wredqt ne bih kazal inache weroqtno biha gi zabranili ot proizwodstwo po skoro pri silen natisk,preturkwane i ne chesto smenqne na glawata moje da se poluchi izturkanost na emaila i da se poluchi golqma chuwstwitelnost i bolki ot topli i studeni hrani i napitki

Град
    Русе
    Тези електрически четки са за мързеливи хора Вместо да си движиш ръката тя сама се движи благодарение на тока, Но хаби батерии..и може да ти разрани венците
    ...

тва е голяма простотия...

Супер фен Аватара на Exothermic
    Ами, не знам аз предпочитам сама
    да си мия зъбите, но както и да е.
    Зъболекарката на майка ми и препоръча да си
    купи електрическа четка за зъби, защото ... абе
    забрайх що, не слушам майка ми докато ми бръщолеви.
    И да, забравих да кажа, че все пак докато се четкаш
    с електрическата пак трябва да правиш същото и като с
    обикновената четка.Разликата е, че ел. достига на по-недостъпни
    местенца.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    Where streets have no name

Re: Елекрическа четка за зъби...

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Рових се из един сайт за техника и попаднах на ел.четки за зъби разгледах и се замислих,защо да не си купя и това мисля,за направя тази седмица,но нищо незнам за тях
    Кажете ми вие ползвате ли,ползвали ли сте,вредат ли по някакъв начин на зъбите?
    Ми аз имам,яко е. Само как ти вибрира в устата и само ти се клати главата. Мн добре почистват,но те са за търтеи като мен.

Аз също не съм от най-активните и аз съм търтей,аа значи поразпитах и ми казаха,че този вид четки за зъби са не за "мързеливи хора",защото пак си извършваш почти същите действия,но почистват по-хубаво и чистят мн добре бактерялна плака, също така зъбите ставали много бели и полирала самата четка(зависи от влакната от които е направена главата)и разбирасе с комбинация с добра пасна.
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Тези електрически четки са за мързеливи хора Вместо да си движиш ръката тя сама се движи благодарение на тока, Но хаби батерии..и може да ти разрани венците
    Напълно съм съгласна

Електрическите четки не са вредни дори се спори и че са по-полезни от обикновените но все пак обикновените са по разпространени. Ако си купуваш такава четка трябва да има система за защита на венците от силен натиск и гледай почистващите влакна. Мисля, че парите нямат значение важно е качеството .
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си