- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нашите спират любовта ми
Това няма нищо общо с темата. Познавам доста турци които са по спретнати и точни от доста от българите. 5 века са ни тъпкали да ! Но повечето надали знаят историята на страната си...Първоначално написано от Sam90'
Много са им филмитеПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Be ti 4uva6 li se -6tqla da bqga![]()
![]()
![]()
.kat te ostavi kvo 6e prai6??
Nai dobre poslu6aj roditelite si i ne pravi takiva gluposti za koito sys sigurnost 6te syjelqva6!!
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
колкото и да го обичаш, не бягай от вас, за твое добро е. Не се знае какъв ще се окаже той после! А и ти на колко си години че ще бягаш, имаш ли поне 16? А и разбире се че ако ти си под 18 родителите ти могат да те върнат с полиция от вас и да обвинят момчето за отвличане, нали над 18.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Най-точното мнение досега. +1Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
E az ne sam kazala che she bqgam ot vkashti.. no prosto iskah da znaq dali e po dobre da ostana s nego ili trqbva da poslusham roditelite si i da skasam s nego
По добре ги послушай те не ти го казват за лошоПървоначално написано от kremit0o0
Бих казала само че си много зле за да мислиш изобщо да бягаш...послушаи родителите си, а и след време ще разбереш, че това едва ли е било любовта на живота ти или нещо такова...Пълни глупости май много са те глезили като малка ...и извинявам се за расисткото мнение ама не се събираи с турци или цигани или каквито са там, че нали ..момчето дори да става обкръжението му е такова чеее нямам думи просто!
Mi az s nego se poznavam ot mn vreme i poznavam pochti vsi4kite mu priqteli i te vsi4kite sa balgariПървоначално написано от Yanichka
Добре ама въпроса не е само това, а пък ти защо изобщо пишеш в този форум?Какво?Очакваш някой да те подкрепи и да ти каже даа лъжи родителите си...избягаи от вас давай?!?Имаш много детско мислене според мен за 16 годишна...незнам как изобщо ти хрумна идеята да бягаш от вас заради човек които познаваш незнам си колко време, не можеш да си сигурна и в това дали той би живял с теб и дали може да се грижи за теб..защото е много лесно да избягаш от вас трудното е да се справиш без ничия помощ!Първоначално написано от kremit0o0
mi ne sym syglasna s teb kolko i da e vse pak sa roditeli .. rano ili kysno 6te se razdelite po dobre sega otkolkoto togava .. za6toto 6te si privyrzana kym nego super mnogo .. a i vse pak roditelite ti sa minali po tozi pyt .. a samo ne razbrax ti bylgarka li si ? .. i gledai mn mn da ne se zabyrkva6 s takiva !!!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
И аз това казах ама момичето си държи на неиното..тя не иска съвет иска просто някой да й подкрепи детските глупостиПървоначално написано от natalitoo
Balgarka sam si.. i ne mi puka toi kakav e.. ne sam kazala che shte bqgam ot vkashti.. prosto iskam malko da splasha roditelite si.. a moite roditeli sa ujasni... imam edna sestra.. predi nqkolko godini tq beshe poluchila stres ot roditelite mi i leja v bolnica... sledkato se varna vkashti... otnovo se poluchi sashtoto i tq se mahna ot vkashti.. nemoja da izdarji... maika mi e nervno bolna... znae po cqld en samo da kreshti... bashta mi e sashtiq... oshte ot malka me narichakaha bokliuk i kak li ne oshte.. ot kakto se pomnq vinagi e bilo taka... sega v nego mi edinstvenata podkrepa... iskam prosto da znam dali postapvam pravilno kato ostavam s nego... sigurna sam v negovite 4ustva .....Първоначално написано от Yanichka
Незнам как на 16 живота ти може да бъде немислим без някое момчеСмешни ставате вече и жалки даже! Ах, колко мъже ще ви минат през главата, колко ще има да патите и да си блъскате кратуните в стената... това още са бели кахъри, бе малчугани...!!!
![]()
[/b]Преди време ходех с едно момче той беше доста по голям от мене,но всичко беше на 6.Майка ми разбра и както и да е....разделихме се..Ако решат роделители те ти могат да ви разделят,затова поговори с тях,ако той е съгласен запознай го с тях.Може да им направи добро впечатление,говори и с него.Успех
![]()
Първоначално написано от sladkъ_mackъ
+1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хора, кога ще се научите да пишете на български ????
Не се пише кОпанарин, ами кУпанарин .
Защо не обсъдиш с родителите си причините, заради които те не са съгласни с връзката Ви.Доколкото знам купанарите са Християни, щото навярно оттам идва проблема.
Пък и това любов на 16год и че неможеш без него(ама айде всеки за себе си) ...пък това дето ти е хрумнало да бягаш, е най-голямата простотия дето може да измисли 16 год момиче, по повод връзката й с момче![]()
Така...
И аз съм го преживяла същото,но бях на 17.
Това, което мога да ти кажа е,че ти няма да се откажеш доброволно от тази т.нар любов с въпросното момче,каквито и съвети да ти даваме ние и родителите ти. Рано или късно ще се разочароваш и надавам се,че ще си извадиш поука от тая история.
Да ти казвам,че бягството е пълна простотия..няма нужда,мисля,че и сама го знаеш.
Но пък искам да ти кажа друго. Явно това е твоята /първа/ тийн Любов. Винаги ще си спомняш за нея, но бъди сигурна, че всяка следваща е много по-красива от предишната. Не прави глупости, за които после да съжаляваш. А си отговори на въпроса дали ТИ имаш бъдеще с този човек, дали би издържала на цялото напрежение? Защото в момента си под напрежение, твърде ми е познато. Мисли в перспектива![]()
Smile!?
Да излъжеш че родителите ти те тормозят за да бъдеш с някакво си момче???Мила ти си ЛУДА ... Никога никой в живота ти няма да ти помага така,както родителите ти.Никога и никой!Мислиш ли че с това момче имате бъдеще?Като се разделите един ден как ще се върнеш в дома си ? какво ще кажеш на родителите си .. с какви очи ще ги погледнеш?Замисли се над това ... Има ли смисъл да проваляш живота си заради едно момче?Колкото и да го обичаш-забрави за него..Родителите ти са тези които ти мислят доброто .. не ги пренебрегвай!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Много си малка да си проваляш живота заради едно момче .. колкото и да го обичаш сега не е сигурно,че тези чувства ще са завинаги .. дори е много малко вероятно... Говори с родителите си и им обясни,че го обичаш,но все пак не си тръгнала да се омъжваш за него така че не би трябвало да има проблем с връзката ви
![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Roditelite mi sa golemi rasisti i ne mi pozvolqvat daje da govorq s nego... az im kazah che sam skasala s nego.. i me vidqha onq den da si govorq s fr mi i tatko mi vika ti nali kaza che si skasala s nego i az mu kazah che sme se zasqkli sluchai i sme sednali da si pogovorim malko... togava tatko mi kaza ot tuk natatak da se praq che ne poznavam fr si inache pove4e nqma da me pusne da izlqza ot vkashti....... posledniq pat kogato se opitah da pogovorq s tqh za nego i da im obqsnq che go obicham tatko shteshe da me ubie..... taka che nqma smisal da se probvam ve4e da pogovorq s tqh.......Първоначално написано от flirt4e_{f}
Аз едно не разбрах-как така родителите ти са разбрали за него? Според мен изобщо не им влиза в работата да се мешат в живота ти...Ти според мен си достатъчно голяма да прецениш чувствата си... А колкото до родителите- най-добре им обясни какво чувстваш. Сигурно ще те разберат- все пак те също някога са били на твойта възраст...
Първоначално написано от kremit0o0
Мм тфа е гадно .. Но все пак не си проваляй живота!Родителите ти макар и да са доста крайни в убежденията си пак си остава хората,на които най-много им пука за тебе.. Тази връзка е без бъдеще ...
just a kid۵
нямаш бъдеще с него... нямаш!!! послушай родителите си....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]