.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Абе, ти болна ли си?! Е, ако не си, вече ще си - тея животни носят кво ли не по себе си Я се осъзнай бе, дете...
    Това няма нищо общо с темата. Познавам доста турци които са по спретнати и точни от доста от българите. 5 века са ни тъпкали да ! Но повечето надали знаят историята на страната си...

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    kremito0o0 пикличке заблудена. За какви съжителства говориш не мога да разбера ?!?! Ти можеш ли да се издържаш сама че търсиш такова нещо ? И защо искаш да си с него ? Защото го обичаш ?!?! А на следващия ден когато той ти бие шута и му омръзнеш ? Какво правим тогава ? Пак от начало се връщаме. При родителите. Ти в момента не можеш да пръднеш без тях. Много филми си гледала. Реалността е друга. Като изчезнеш за повече от 24 часа те ще отидат в полицията. А после познай къде първо ще цъфнат куките. А след това кой ще е в затвора за отвличане на малолетно или непълнолетно лице( не те знам на колко си). Толкова ли сте глупави момичетата че ни вярвате на лъжите ? Винаги съм се чудил дали наистина знаете че ви лъжем или умна жена няма на тоя свят. Мисля че е второто... Е и да има ти не си 1 от тях.

Питаш ли да родителите могат да му направят нещо ако отидеш при него. Ами могат да. Нямаш ли 18 могат да го съдят за отвличане. Въпроса е не дали той има 18 а ти дали имаш пълнолетие. Ако имаш можеш и свирка да му врътнеш пред тях. Няма да е особен проблем....
    Много са им филмите

Be ti 4uva6 li se -6tqla da bqga .kat te ostavi kvo 6e prai6?? Nai dobre poslu6aj roditelite si i ne pravi takiva gluposti za koito sys sigurnost 6te syjelqva6!!
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    колкото и да го обичаш, не бягай от вас, за твое добро е. Не се знае какъв ще се окаже той после! А и ти на колко си години че ще бягаш, имаш ли поне 16? А и разбире се че ако ти си под 18 родителите ти могат да те върнат с полиция от вас и да обвинят момчето за отвличане, нали над 18.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    kremito0o0 пикличке заблудена. За какви съжителства говориш не мога да разбера ?!?! Ти можеш ли да се издържаш сама че търсиш такова нещо ? И защо искаш да си с него ? Защото го обичаш ?!?! А на следващия ден когато той ти бие шута и му омръзнеш ? Какво правим тогава ? Пак от начало се връщаме. При родителите. Ти в момента не можеш да пръднеш без тях. Много филми си гледала. Реалността е друга. Като изчезнеш за повече от 24 часа те ще отидат в полицията. А после познай къде първо ще цъфнат куките. А след това кой ще е в затвора за отвличане на малолетно или непълнолетно лице( не те знам на колко си). Толкова ли сте глупави момичетата че ни вярвате на лъжите ? Винаги съм се чудил дали наистина знаете че ви лъжем или умна жена няма на тоя свят. Мисля че е второто... Е и да има ти не си 1 от тях.

Питаш ли да родителите могат да му направят нещо ако отидеш при него. Ами могат да. Нямаш ли 18 могат да го съдят за отвличане. Въпроса е не дали той има 18 а ти дали имаш пълнолетие. Ако имаш можеш и свирка да му врътнеш пред тях. Няма да е особен проблем....
    Най-точното мнение досега. +1

Град
    Burgas
    E az ne sam kazala che she bqgam ot vkashti.. no prosto iskah da znaq dali e po dobre da ostana s nego ili trqbva da poslusham roditelite si i da skasam s nego

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от kremit0o0
    E az ne sam kazala che she bqgam ot vkashti.. no prosto iskah da znaq dali e po dobre da ostana s nego ili trqbva da poslusham roditelite si i da skasam s nego
    По добре ги послушай те не ти го казват за лошо

Бих казала само че си много зле за да мислиш изобщо да бягаш...послушаи родителите си, а и след време ще разбереш, че това едва ли е било любовта на живота ти или нещо такова...Пълни глупости май много са те глезили като малка ...и извинявам се за расисткото мнение ама не се събираи с турци или цигани или каквито са там, че нали ..момчето дори да става обкръжението му е такова чеее нямам думи просто!

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Бих казала само че си много зле за да мислиш изобщо да бягаш...послушаи родителите си, а и след време ще разбереш, че това едва ли е било любовта на живота ти или нещо такова...Пълни глупости май много са те глезили като малка ...и извинявам се за расисткото мнение ама не се събираи с турци или цигани или каквито са там, че нали ..момчето дори да става обкръжението му е такова чеее нямам думи просто!
    Mi az s nego se poznavam ot mn vreme i poznavam pochti vsi4kite mu priqteli i te vsi4kite sa balgari

Mi az s nego se poznavam ot mn vreme i poznavam pochti vsi4kite mu priqteli i te vsi4kite sa balgari
    Добре ама въпроса не е само това, а пък ти защо изобщо пишеш в този форум?Какво?Очакваш някой да те подкрепи и да ти каже даа лъжи родителите си...избягаи от вас давай?!?Имаш много детско мислене според мен за 16 годишна...незнам как изобщо ти хрумна идеята да бягаш от вас заради човек които познаваш незнам си колко време, не можеш да си сигурна и в това дали той би живял с теб и дали може да се грижи за теб..защото е много лесно да избягаш от вас трудното е да се справиш без ничия помощ!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    ei molqte dai pove4ko info za nego i az ne razbrah.. Vij slu6ai surceto ne tupite suveti na va6te Te ti mislqt dobroto,no jivota si e tfoi i ti si precenqva6 s koi da si!Ako si sirurna v 4uvstvata mu i vqrva6,4e imate bide6te izbqgai s nego az taka 6e naprava :P ae uspeh i da ne ti puka ot nikoi
    mi ne sym syglasna s teb kolko i da e vse pak sa roditeli .. rano ili kysno 6te se razdelite po dobre sega otkolkoto togava .. za6toto 6te si privyrzana kym nego super mnogo .. a i vse pak roditelite ti sa minali po tozi pyt .. a samo ne razbrax ti bylgarka li si ? .. i gledai mn mn da ne se zabyrkva6 s takiva !!!

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    razbrax ti bylgarka li si ? .. i gledai mn mn da ne se zabyrkva6 s takiva !!!
    И аз това казах ама момичето си държи на неиното..тя не иска съвет иска просто някой да й подкрепи детските глупости

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    razbrax ti bylgarka li si ? .. i gledai mn mn da ne se zabyrkva6 s takiva !!!
    И аз това казах ама момичето си държи на неиното..тя не иска съвет иска просто някой да й подкрепи детските глупости
    Balgarka sam si.. i ne mi puka toi kakav e.. ne sam kazala che shte bqgam ot vkashti.. prosto iskam malko da splasha roditelite si.. a moite roditeli sa ujasni... imam edna sestra.. predi nqkolko godini tq beshe poluchila stres ot roditelite mi i leja v bolnica... sledkato se varna vkashti... otnovo se poluchi sashtoto i tq se mahna ot vkashti.. nemoja da izdarji... maika mi e nervno bolna... znae po cqld en samo da kreshti... bashta mi e sashtiq... oshte ot malka me narichakaha bokliuk i kak li ne oshte.. ot kakto se pomnq vinagi e bilo taka... sega v nego mi edinstvenata podkrepa... iskam prosto da znam dali postapvam pravilno kato ostavam s nego... sigurna sam v negovite 4ustva .....

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Ohh...Emi slushai roditelite ti te sa pravi.A kaji mi kakvo bydeshte te chaka s takyv??? ....Prosto ti mislqt dobroto.Nai-dobre zabravi vsichko i ne misli da pravish gluposti zashtoto posle shte se vloshi vsichko ...

to4no

Мега фен Аватара на iiirish
    Незнам как на 16 живота ти може да бъде немислим без някое момче Смешни ставате вече и жалки даже! Ах, колко мъже ще ви минат през главата, колко ще има да патите и да си блъскате кратуните в стената... това още са бели кахъри, бе малчугани...!!!

[/b]Преди време ходех с едно момче той беше доста по голям от мене,но всичко беше на 6.Майка ми разбра и както и да е....разделихме се.. Ако решат роделители те ти могат да ви разделят,затова поговори с тях,ако той е съгласен запознай го с тях.Може да им направи добро впечатление,говори и с него.Успех

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    ei molqte dai pove4ko info za nego i az ne razbrah.. Vij slu6ai surceto ne tupite suveti na va6te Te ti mislqt dobroto,no jivota si e tfoi i ti si precenqva6 s koi da si!Ako si sirurna v 4uvstvata mu i vqrva6,4e imate bide6te izbqgai s nego az taka 6e naprava :P ae uspeh i da ne ti puka ot nikoi

+1
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Хора, кога ще се научите да пишете на български ????
    Не се пише кОпанарин, ами кУпанарин .

Защо не обсъдиш с родителите си причините, заради които те не са съгласни с връзката Ви.Доколкото знам купанарите са Християни, щото навярно оттам идва проблема.
    Пък и това любов на 16год и че неможеш без него(ама айде всеки за себе си) ...пък това дето ти е хрумнало да бягаш, е най-голямата простотия дето може да измисли 16 год момиче, по повод връзката й с момче

Град
    София
    Така...
    И аз съм го преживяла същото,но бях на 17.
    Това, което мога да ти кажа е,че ти няма да се откажеш доброволно от тази т.нар любов с въпросното момче,каквито и съвети да ти даваме ние и родителите ти. Рано или късно ще се разочароваш и надавам се,че ще си извадиш поука от тая история.
    Да ти казвам,че бягството е пълна простотия..няма нужда,мисля,че и сама го знаеш.
    Но пък искам да ти кажа друго. Явно това е твоята /първа/ тийн Любов. Винаги ще си спомняш за нея, но бъди сигурна, че всяка следваща е много по-красива от предишната. Не прави глупости, за които после да съжаляваш. А си отговори на въпроса дали ТИ имаш бъдеще с този човек, дали би издържала на цялото напрежение? Защото в момента си под напрежение, твърде ми е познато. Мисли в перспектива
    Smile!?

Да излъжеш че родителите ти те тормозят за да бъдеш с някакво си момче???Мила ти си ЛУДА ... Никога никой в живота ти няма да ти помага така,както родителите ти.Никога и никой!Мислиш ли че с това момче имате бъдеще?Като се разделите един ден как ще се върнеш в дома си ? какво ще кажеш на родителите си .. с какви очи ще ги погледнеш?Замисли се над това ... Има ли смисъл да проваляш живота си заради едно момче?Колкото и да го обичаш-забрави за него..Родителите ти са тези които ти мислят доброто .. не ги пренебрегвай!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Много си малка да си проваляш живота заради едно момче .. колкото и да го обичаш сега не е сигурно,че тези чувства ще са завинаги .. дори е много малко вероятно ... Говори с родителите си и им обясни,че го обичаш,но все пак не си тръгнала да се омъжваш за него така че не би трябвало да има проблем с връзката ви
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от flirt4e_{f}
    Много си малка да си проваляш живота заради едно момче .. колкото и да го обичаш сега не е сигурно,че тези чувства ще са завинаги .. дори е много малко вероятно ... Говори с родителите си и им обясни,че го обичаш,но все пак не си тръгнала да се омъжваш за него така че не би трябвало да има проблем с връзката ви
    Roditelite mi sa golemi rasisti i ne mi pozvolqvat daje da govorq s nego... az im kazah che sam skasala s nego.. i me vidqha onq den da si govorq s fr mi i tatko mi vika ti nali kaza che si skasala s nego i az mu kazah che sme se zasqkli sluchai i sme sednali da si pogovorim malko... togava tatko mi kaza ot tuk natatak da se praq che ne poznavam fr si inache pove4e nqma da me pusne da izlqza ot vkashti....... posledniq pat kogato se opitah da pogovorq s tqh za nego i da im obqsnq che go obicham tatko shteshe da me ubie..... taka che nqma smisal da se probvam ve4e da pogovorq s tqh.......

Град
    Tampere, Finland
    Аз едно не разбрах-как така родителите ти са разбрали за него? Според мен изобщо не им влиза в работата да се мешат в живота ти...Ти според мен си достатъчно голяма да прецениш чувствата си... А колкото до родителите- най-добре им обясни какво чувстваш. Сигурно ще те разберат- все пак те също някога са били на твойта възраст...

Цитирай Първоначално написано от flirt4e_{f}
    Roditelite mi sa golemi rasisti i ne mi pozvolqvat daje da govorq s nego... az im kazah che sam skasala s nego.. i me vidqha onq den da si govorq s fr mi i tatko mi vika ti nali kaza che si skasala s nego i az mu kazah che sme se zasqkli sluchai i sme sednali da si pogovorim malko... togava tatko mi kaza ot tuk natatak da se praq che ne poznavam fr si inache pove4e nqma da me pusne da izlqza ot vkashti....... posledniq pat kogato se opitah da pogovorq s tqh za nego i da im obqsnq che go obicham tatko shteshe da me ubie..... taka che nqma smisal da se probvam ve4e da pogovorq s tqh.......

Мм тфа е гадно .. Но все пак не си проваляй живота!Родителите ти макар и да са доста крайни в убежденията си пак си остава хората,на които най-много им пука за тебе .. Тази връзка е без бъдеще ...
    just a kid۵

нямаш бъдеще с него... нямаш!!! послушай родителите си....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си