.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    И мойто мнение е че хич не трябва да си с него бий му шута момчета има навсякъде имах една приятелка която беше като теб сега е разбита като берлинската стена махай го от главата си ВЕДНАГА
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от emo_kid_shadow
    Аз едно не разбрах-как така родителите ти са разбрали за него? Според мен изобщо не им влиза в работата да се мешат в живота ти...Ти според мен си достатъчно голяма да прецениш чувствата си... А колкото до родителите- най-добре им обясни какво чувстваш. Сигурно ще те разберат- все пак те също някога са били на твойта възраст...
    Стига глуспоти ве.
    Родителите и мислят само доброто и много добре правят като и збраняват да ходи с такова прасе.
    1-во Те са и забранили по ред други причини, кото тя няма да осъзнае.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Sam Rothstein
    Цитирай Първоначално написано от kremit0o0
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Какъв е той че не разбрах?
    Mi kopanarin... neshto kato turchinsamo che s hristiqnska vqra
    Помак ли имаш предвид?
    Помаци са българи, изповядващи исляма.
    Родителите рядко грешат. Но го осъзнаваме твърде късно. Разбира се, за момента ти сама си преценяваш дали да си с него или да се криете, все пак ти ако не искаш никой не може да те задължи. Но имаш 2 варианта - да се криете или да приключите...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    The Sky
    Не проваляй взаимоотношенията си с родителите си заради едно момче... Тепърва ще разбереш колко са важни те в живота ти и че ти мислят само доброто. Както говориш за това момче, все едно, че ще сте винаги заедно... А не си ли се замисляла, че някой ден ще спреш да го обичаш? Че ще ти омръзне да се криете? Че на него ще му омръзнеш ти? Че няма да иска да търпи повече твоите близки да го отхвърлят? Когато станеш самостоятелна и не зависиш чак толкова от родителите си и си сигурна в решението си- действай! Но сега виждам, че не си... щом ни питаш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ще е глупаво и детинско,от твоя страна да угодиш на ваште. Е какво ще стане тогава?Те ще са щастливи,а ти нещастна, защото си направила това,което са искали...И ще се ядосваш и ще съжаляваш,че си изпуснала късмета си..Няма смисъл да ти казвам още... Успех.

Град
    Burgas
    toi ne e pomak... ima razlika mejdu pomak i kupanarin. Pomaka e b1lgarin izpovqdvasht islqma.. a kupanarina e neshto kato turchin izpovqdvash hristiqnstvo

Родителите ти мислят за теб ..! Ако нямаше да мислят за теб нямаше въобще да си прави майка ти труда да те роди ! Помисли малко живота е пред теб ... тои като е на 18 а ти си непалнолетна него го вкарват в затвора теб те пращат при майка ти и баща ти ! МИСЛИ !

parvo dumata bqgstvo da ti iz4ezne ot glavata parvo 4emoje6 da mu sazdade6 seriozni problemi pak i tova e golqma kra4ka mislq1 4e trqbva da sedne6 da pogovori6 s va6te obqsni im kolko sa silni 4uvstvata ti kam nego moje da gi zapoznae6 ako go opoznaqt moje da si promenqt mnenieto za nego sigorna sam 4e e strahoten
    JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си