.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Възрастови ограниения и такси за TOEFL и IELTS

Какви са възрастовите ограничения за двата изпита и каква е сумата, която трябва да се внесе за тях? Същото така има ли нещо специфично при самите изпити? След, кое ниво може да се пробваш на някои от двата изпита?

Mi mislq 4e ne bi trqbvalo da ima ograni4enia.as sum se qvqval na izpit na Cambridge i tam nqma6 ograni4enia.a otnosno cenite Ielts se administrira ot British Council,koito se namira na ulica Krakra 7,a za Toefl ima razli4ni centruve i edin ot tqh e Международна фондация "Кирил и Методий".Eto ti linkove: http://www.ed-cmfnd.org/infocenter/bg/registration.html
    http://www.britishcouncil.org/bulgaria-exams-ielts.htm

Град
    Враца
    незнам обаче сестрата преди 4 години мисля че го прави и плати 220 лева
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от durotar12
    as sum se qvqval na izpit na Cambridge
    Здравей,

Ограничения мисля, че няма. Знам, че за TOEFL таксата е около 100-150 евро.

durotar12, на CPE какви оценки изкара? Как се готви?

Поздрави

Mi as se gotvq za CPE ina4e imam CAE s A

Една приятелка мислеше да го кара един от двата изпита и беше около 250 лева поне. Еб*х и парите аз
    Memento moriendum esse!

Град
    Враца
    вие сте зле toefl-а е най-добрия изпит , подготовката ти представлява 2 диска с адски много тестове
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    вие сте зле toefl-а е най-добрия изпит , подготовката ти представлява 2 диска с адски много тестове
    a be nai dobria drug pat.tva e nai subektivnia izpit.Predi godini ne imalo ustna 4ast i v mnogo universiteti sa si provejdali sobstveni izpiti za Speaking,a i osven tova vaji samo 2 godini a tia na Cambridge sa dojivot.

здравейте на всички искам да попитам ако някой знае да ми каже за добри учители по английски език във варна , които готвят за тоефл . Вече се ядявах веднъж , но тъй като започнах от ноември месец от азбуката и времето ми като цяло не беще достатачно и не събрах нужните ми точки . минала съм всякакви курсове сега просто искам с някоя учителка да си тренирам устния английски и да ми каже някои тънкости това е . чувствам се много зле поради факта , че не го взех и не искам да се получава пак така просто ми трябва човек , който да ми обърне внимание и да работим по това в което не съм толкова добра ... благодаря ви предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си