- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чудя сее..?
В сряда имам рожден ден и смятам да направя някакво парти. Обаче в училището аз съм нова,преди учех в друг град,но се изместихме и съм с новите си съученици от декември(преди учех във Варна,сега в София). И се чудя дали да ги поканя на РД? Смисъл някакво парти само с някои хора от класа иили..? Лошото е,че нямам приятели от там,смисъл може би защото не се познаваме,все пак съм(бях) нова и..беше ми леко трудничко,така и не съм се 'присъединила' към някоя групичка,но..чудя се дали да ги поканя и каква част..целия клас едва ли..ама ако другата част се разсърди//Не искам някви интрижки. Та така де,това ми е идеята и се чудя как да организирам въпросното 'парти',че поне малко да е весело..
Покани ги - това може да е първата крачка от вашето сближаване...А каква част - това вече ти трябва да прецениш, но най-добре тези, които знаеш че са по-готинки и които са ти харесали още на първо гледане - говоря за характер и т.н. А за купона със сигурност не е задължително да има много пиене и т.н., но пък може нещо за загрявка (не в големи количества) и от там нататък купона ще е готов![]()
![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
вземи мен, вземи мен![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от st1ka
dob1r s1vet...ama mislq 4e p1rvo avtorkata na temata trqq da razqsni nqkoi ne6ta ;v koi klas si?
Не сме никак малки. Догодина завършваме.(гимназия).