- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е вероятността за бременност?
zna4i pravih sex bez prezervativ no mom4eto ne e svur6valo v men, iskam da popitam kolko e golqma veroqtnosta za zabremenqvane pri takova polojenie ?
т.7
krem4et0
ами щом не е вероятността е малка
но зависи след това дали е попаднала по някакъв начин сперма във влагалището ....при такъв случай е по-вероятно ,но пак е малка вероятността
абе не се притесняваи след 9 месеца може да се съберем да се напииим деееа![]()
![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Защо има хора,които правят секс ,без елементарната сексуална култура,която ТРЯБВА да имат?!
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
нещо маи зе да ме преследваш където пусна мнение и веднага след това си ти наредПървоначално написано от krisi_bep
![]()
шегувам се не се засягаи :P
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
bremenna si daje sum sigoren, 4e e momi4e !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
хах...а ти нещо много взе да ми обръщаш вниманиеПървоначално написано от vesuuu
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
abe 4ovek vi pita elementaren vapros, za kvo e toq forum deeba za da sedite i da hranite li, ne vijdam kakuv e problema da otgovorite normalno ili prosto da ne se zanimavate![]()
стига стига недеи да преувеличаваш...Първоначално написано от krisi_bep
![]()
Устаряхме и Полудяхме
Аз казвам, че ще са 2 :PПървоначално написано от _|_LolipOp_|_
оффф почти никакъв......![]()
![]()
![]()
защо не земете да разгледате темичките из форума.....мое и да намерите отговора![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
След като не е свършил в теб вероятността да забременееш е 0 %Първоначално написано от mila88
![]()
xaaxx takaf na4in da zabremeneesh ako toi ne e svarshil f tebi nqma taka 4e spox![]()