- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ги възбужда момичетата?
Какво ви възбужда драги момичета в едно момче?![]()
Много вълнува6та тема си пуснал браво! С нетърпение о4аквам коментари от ИСКРЕНИ моми4ета![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Interestno \/
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
тц тц , нещо са срамежливи и не си признават. Аз ако вида тема в която момиче да пита момчетата същото, веднага ще кажа![]()
Само 2 мнения сме кочови![]()
![]()
![]()
ami neka da pomislq nai vajnoto e da ima silni ruce s koito da te pegru6ta i dokosva i da te celuva nejno da ima huav stegnat zadnik i da si ima onva otpred koeto e nai vajnoda e krasiv da e 4ist!! 4e nqma da spa s nqkoi koit ne sa e mil ot 1 godina
da e mujsetven pone tqloto a liceto da e nejno sq tva e moq vkus seki si ima vkus!
А бе хора така и така не се научихте каде са ч,ш,щ на Bulgarian Phonetic-аПървоначално написано от Virtual^Reality
значи за тези които не знаят ч-то е ` а ш и щ са [ ] !!!!!!!! Стига с тия малоумни 6-ци и 4-ки, че са много дразнещи!
Мен ме възбужда приятелят ми...![]()
Сега сериозно: харесвам дълги коси, тъмнокафеви блестящи очи, пълни с желание и страст, някоя по-страстна целувка, когато приятелят ми ме хване за дупето или за гърдите ми (хайде, това последното, когато сме насаме). Такива ми ти работи.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1.Ako e i s pystri ili zeleni ochi me smqtaite za gotovaПървоначално написано от sex_igra4ka
![]()
![]()
aromata,pogleda,daha,kojata,tqloto...
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Стойката му,начина по който изглежда,когато е само по дънки и потник...мммм....Различни работи,някой жест/когато си отмята къдравата коса/ или движение на тялото/когато се надвеси над мен на леглото/,начина,по който ме прегръща,по който ме хваща и целува страстно.Самият той ме привлича наистина много,иначе нямаше как да ме възбужда. Обичам го и може би това е съществения фактор при мен.Защото познавам доста момчета,които изглеждат наистина готино,харесват ми и им се възхищавам,но само до там,те не биха ме възбудили.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Ооо,дааааПървоначално написано от miSs^SixTy
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Много неща ме възбуждатОбичам да се излегне на канапето небрежно(или да седне на стола) и да ме гледа втренчено тип "ела тук да ти покажа какво ще ти се случи".
Възбужда ме да си ни представям понякога в някоя конкретна ситуация - като например той да ми е шеф, а аз палавата му секретарка![]()
Да се разхожда гол вкъщи, да излезе от банята и да си пусне кърпата на земята...да седне пред телиевизора с бира в ръка пак ме възбужда много.
Ми много се възбуждам от някои любовни игрички.Като например той доктор-аз пациентка.Абе много неща.
Mен ме възбужда дългата коса, харесвам едри момчета, но не дебели или мн мускулести-просто едри със силни ръце, които да ме сграбчат.Плътни устни и големи очи с жив и предизвикателен поглед. Цвета няма значение, но с нещо да са уникални.
И все пак има мн хубави момчета, които просто не биха могли да ме възбудят. За това действията, оригиналността и разнообразието в поведението ми правят впе4атление.Нека 1 ден е весел, др- сериозен, 3-ти страстен, мрачен, като дете......
Ако момчетата се рържаха така, сиг изневерите от страна на женските екземпляри щяха да са по- малки,защото няма да ни доску4ава(а предполагам се отнася и за 2 пола-мом4етата ще кажат...)
Под този знаменател спада ли, да ти казва, че те обича и да се държи мило с теб, а на другият ден да си му безразлична, единия ден да му пука за тебе, а на другия да се прави, че не те познава? Това да ви е интересен направо ме скъсва от смях. хахаха ама така си еПървоначално написано от lilit_666
![]()
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
Ми мен ме възбуждат страстни целувки,обичам да се гушна в някой и да го усещам близо до себе си...Ааа и обожавам да ме хванат за дупето!![]()
Angelus & Darla Forever!
едно момче от нашия клас има мн мн перверзно излъчване![]()
![]()
*funny_bunny* i moito gadje misli kato teb![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Е то тва си е редовнотоПървоначално написано от *funny_bunny*
![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
снимка имаш ли, или да речем от някой сайт да постнеш :PПървоначално написано от didkata