.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на zero
    Агх ?!?
    Ко ше кажете за такива които се правят на шемети ?
    (да псува често..., и др)
    (браво за темата)

Аз си падам леко фетишистка-фланелка на любимият ми отбор Ливърпул върху него ме изкарва извън мен.Също така и победите...
    Чисто физиологично-целувките по врата

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    aromata,pogleda,daha,kojata,tqloto...
    +1

Мега фен Аватара на Hilary_
    да бъде мил,нежен,страстен...романт чен...да прави малки жестове без повод...и за още много други неща се сещам... зависи много от всеки какво предпочита...

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Много неща ме възбуждат Обичам да се излегне на канапето небрежно(или да седне на стола) и да ме гледа втренчено тип "ела тук да ти покажа какво ще ти се случи".
    Възбужда ме да си ни представям понякога в някоя конкретна ситуация - като например той да ми е шеф, а аз палавата му секретарка
    Да се разхожда гол вкъщи, да излезе от банята и да си пусне кърпата на земята...да седне пред телиевизора с бира в ръка пак ме възбужда много.
    Определено си жена мечта ...
    ОО да тя наистина е жената мечта
    -красива
    -не особено претенциозна
    -палава в леглото
    -радва се на дребни неща абе земен човек
    ама е по-голяма от мен бе д**ба

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Когато на гаджето ми му стане,а аз винаги проверявам ...дори да не правим секс...ей така,се случва и като пипна и видя,че е твърд и почвам да се подхилквам...ама адски се възбуждам...а той мисли,че му се смея и подигравам
    Е много си гадна - "изкаш ама няма "

мен пък ме възбужда когато ме хване за 6ията като ме стисне малко по силни4ко погледне ме с един такъф страстен поглед и ме притисне ф някоя стена веднъж така ме тресна 4е цицина 6тях 6те6е да ми излезе и така ме хвана 4е 6те6е да ме уду6и ама бе6е върха
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Цитирай Първоначално написано от niggadick
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Когато на гаджето ми му стане,а аз винаги проверявам ...дори да не правим секс...ей така,се случва и като пипна и видя,че е твърд и почвам да се подхилквам...ама адски се възбуждам...а той мисли,че му се смея и подигравам
    Е много си гадна - "изкаш ама няма "

da ne e mnogo edar, okolo 180sm. s hubavo lice i slabi4ak da e po silen ot mene da me gu6ka i celuwa, govoreiki za savsem drugi ne6ta, da ne me glezi v nikaf slu4ai i da ne e romanti4en...lesno

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    ууу да момчета с дълга коса е супер яко .... силни ръце, не некви яко напопмани, просто силни ..... стегнато дупе и задулжително яка походка, не да ми се влачи, като некакв изпаднал тип .... ама най-възбуждащото се крие в погледа .... има някои момчета с мн первезни погледи
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Големата краставица есетвено!

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Mен ме възбужда дългата коса, харесвам едри момчета, но не дебели или мн мускулести-просто едри със силни ръце, които да ме сграбчат.Плътни устни и големи очи с жив и предизвикателен поглед. Цвета няма значение, но с нещо да са уникални.
    И все пак има мн хубави момчета, които просто не биха могли да ме възбудят. За това действията, оригиналността и разнообразието в поведението ми правят впе4атление.Нека 1 ден е весел, др- сериозен, 3-ти страстен, мрачен, като дете......
    Ако момчетата се рържаха така, сиг изневерите от страна на женските екземпляри щяха да са по- малки,защото няма да ни доску4ава(а предполагам се отнася и за 2 пола-мом4етата ще кажат...)
    +1

Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Мен ме възбуждат мъже с палв и игрив поглед или пък такива с мн сериозен и незаинересован поглед.Също ме възбужда страстното сграбчване от по-високичък и по-силен мъж...
    +1.Ako e i s pystri ili zeleni ochi me smqtaite za gotova

Oooо СИВОЗЕЛЕНИ ОчИ
    ОбОЖавам сивозелени очи, напрао се разтапям

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Цитирай Първоначално написано от stefsi
    Мен ме възбуждат мъже с палв и игрив поглед или пък такива с мн сериозен и незаинересован поглед.Също ме възбужда страстното сграбчване от по-високичък и по-силен мъж...

Oooо СИВОЗЕЛЕНИ ОчИ

МРАЗЯ ХОРА СЪС СИНИ Очи УЖАСНИ СА, ИЗГЛЕЖДАТ ТЪпИ и ОГРаНИЧЕНИ

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Град
    At home...
    Да има пенис като на кон И дупето

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Ооо,даааа
    Момичета .... очите са ми пъстри , висок съм 180 см и съм 74 кг.Късо подстриган , НО ЗАЕТ !!!!

Напоследък всичко ме възбужда.Дори една проста еротична думичка подхвърлена ей така и край хах хормона ме е ударил
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен Аватара на amatorium

Oooо СИВОЗЕЛЕНИ ОчИ

МРАЗЯ ХОРА СЪС СИНИ Очи УЖАСНИ СА, ИЗГЛЕЖДАТ ТЪпИ и ОГРаНИЧЕНИ
    Izkluchitelno tup i ogranichen sum.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    In the middle of Nowhere
    mnogo neshta hah...nai-vajnoto e da nqma purhot i akne puk natuka she vidim
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

celuvkite po vrata napravooo cqlata iztrapvam .. obojavam gi..iskam silni race s koito da me darji silno i sastervemeno mn nejnoo..mn mn me vazbujda kogato e legnal v/u mene i prez dankite useshtam kak mu e nadarven ;] obi4am da mi smu4i ustnite..(prikazvam za licety ama i za dr stava ) da mi bara dypetoo ponqkogaa .. ddz tarsq vse novi i noviii (devil)
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мен ме разтапя,когато ме целува по вратлето или минава с пръстче по гръбначния ми стълб и ме гали в зоната на кръста,просто е уникално... А иначе ме възбуждат високи момчета с широки рамена..
    Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!

mmm....... v edno mom4e mi....... az li4no obojavam kogato priqtelq mi me pregry6ta silno .... kato me celuva po cqloto mi tqlo i takiva narpavo e izpepelqva6to
    зЪ поеЧи кУнТаКти - тЪрСеТи рЪзКлУниТеЛ! :PpPp~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си