- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ги възбужда момичетата?
Агх ?!?
Ко ше кажете за такива които се правят на шемети ?
(да псува често..., и др)
(браво за темата)
Аз си падам леко фетишистка-фланелка на любимият ми отбор Ливърпул върху него ме изкарва извън мен.Също така и победите...
Чисто физиологично-целувките по врата![]()
да бъде мил,нежен,страстен...романт чен...да прави малки жестове без повод...и за още много други неща се сещам...зависи много от всеки какво предпочита...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ОО да тя наистина е жената мечтаПървоначално написано от the_hottie
-красива
-не особено претенциозна
-палава в леглото
-радва се на дребни неща абе земен човек
ама е по-голяма от мен бе д**ба
Е много си гадна - "изкаш ама няма "Първоначално написано от sexita
![]()
мен пък ме възбужда когато ме хване за 6ията като ме стисне малко по силни4ко погледне ме с един такъф страстен поглед и ме притисне ф някоя стенаведнъж така ме тресна 4е цицина 6тях 6те6е да ми излезе и така ме хвана 4е 6те6е да ме уду6и ама бе6е върха
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
da ne e mnogo edar, okolo 180sm. s hubavo lice i slabi4ak da e po silen ot meneda me gu6ka i celuwa, govoreiki za savsem drugi ne6ta, da ne me glezi v nikaf slu4ai i da ne e romanti4en...lesno
![]()
ууу да момчета с дълга коса е супер яко .... силни ръце, не некви яко напопмани, просто силни ..... стегнато дупе и задулжително яка походка, не да ми се влачи, като некакв изпаднал тип .... ама най-възбуждащото се крие в погледа .... има някои момчета с мн первезни погледи![]()
![]()
Първоначално написано от miSs^SixTy
Oooо СИВОЗЕЛЕНИ ОчИ![]()
![]()
ОбОЖавам сивозелени очи, напрао се разтапям
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Първоначално написано от stefsi
МРАЗЯ ХОРА СЪС СИНИ ОчиУЖАСНИ СА, ИЗГЛЕЖДАТ ТЪпИ и ОГРаНИЧЕНИ
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Да има пенис като на конИ дупето
![]()
Момичета .... очите са ми пъстри , висок съм 180 см и съм 74 кг.Късо подстриган , НО ЗАЕТ !!!!Първоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
![]()
Izkluchitelno tup i ogranichen sum.Първоначално написано от stefsi
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
mnogo neshta hah...nai-vajnoto e da nqma purhot i aknepuk natuka she vidim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
celuvkite po vrata napravooo cqlata iztrapvam .. obojavam gi..iskam silni race s koito da me darji silno i sastervemeno mn nejnoo..mn mn me vazbujda kogato e legnal v/u mene i prez dankite useshtam kak mu e nadarven ;] obi4am da mi smu4i ustnite..(prikazvam za licety ama i za dr stava) da mi bara dypetoo ponqkogaa .. ddz tarsq vse novi i noviii (devil)
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Мен ме разтапя,когато ме целува по вратлето или минава с пръстче по гръбначния ми стълб и ме гали в зоната на кръста,просто е уникално... А иначе ме възбуждат високи момчета с широки рамена..![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
mmm....... v edno mom4e mi....... az li4no obojavam kogato priqtelq mi me pregry6ta silno .... kato me celuva po cqloto mi tqlo i takiva narpavo e izpepelqva6to![]()
![]()
![]()
зЪ поеЧи кУнТаКти - тЪрСеТи рЪзКлУниТеЛ! :PpPp~