.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

...16 годишна девственица...

AZ SUM NA 16 GOD I VSE O6TE SUM DEVSTVENA.KATO 4ETA TEMITE TUK IZLIZA 4E 99% OT HORATA KOITO PRAKTIKUVAT SEX PRAVQT ORALNA LUBOV...NE ZN MEN LI4NO TVA NE MI SE HARESVA,VUPREKI 4E NE MOGA DA BUDA KATEGORI4NA 4E NE BIH GO NAPRAVILA...VUPROSA MI E IMA LI HORA KOITO PRAKTIKUVAT SEX,NO NE I ORALNA LUBOV...I ORALNIQ SEX ZADULJITELEN LI E ZA EDIN HUBAV PULNOCENEN SEX???

7 точка от правилата
    moderated by Coki

emi to si e strogo individualno,moje da ima strast i bez oralna lubov
    a puk 6o se otnasq do 99-te %,po moe mnenie tezi koito ne praktikuvat oralen sex prosto ne pi6at

....

ae kato ne ti haresva nema go praish be .... =]PpP nikoi ne moje da te nakara da go pravish ... :P takche kogato si reshish shte pravish kato ne nema ... i taka {} ne se spichai =]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не е нужно да го правиш всеки път освен това не вярвам момчето да те насилва след като знае че не искаш и не ти е приятно. Важно е обаче според мен да го правиш от време на време за да чуства че го приемаш и обичаш такъв какъвто е и не те е гнус от нищо в него.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Какво точно не ти допада? Пък иначе както ти казаха никой не може да те задължи.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

не гледай какво правят другите,бъди различна,прави каквото ти харесва.
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Мега фен Аватара на amatorium
    Za men edin sex bez oralna e nepulnocenen. Tochka.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Za men edin sex bez oralna e nepulnocenen. Tochka.
    Най-якия секс не минава без свирка,така е!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

НЕ е задължителен, споко
    Като не ти се прави няма да правиш
    Секса и без него ще си е пълноценен!

Ти да не мислиш, че ние с моята всеки път правим.. ама секса си е върховен

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    НЕ е задължителен, споко
    Като не ти се прави няма да правиш
    Секса и без него ще си е пълноценен!

Ти да не мислиш, че ние с моята всеки път правим.. ама секса си е върховен

Разбира се,че не се прави всеки път,иначе няма нищо специално и омръзва!Обаче такива,които не лапат парчето много ги мразя!!!Аз в един *** нищо гнусно не виждам,да не говорим,че е много по-чист от най-парфюмираната п***а!Поне говоря за моя ***!
    Или чувал съм някои-"о аз никога не бих лапала,гнус ме е,няма да му лапам,квот ще да става".Е на мен никога не са ми отказвали,обаче бих се обидил ако ми откажат.Все едно да ти каже,че си мизерник и я е гнус от теб.Да ти откажат при наличие на висока хигиена е абсурдно и гадно.На такова момиче бих му отказал да го чукам или бих го изклатил по-най бруталния начин,да не може да си събере краката после.Аз не обичам да лижа,но ако съм с момиче на което държа,задължително бих я лизал от време на време,независимо дали ми харесва или не.И момчета,откажат ли ви свирка,не ви обичат!Винаги е така!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Аз мисля,че оралната любов не е задължителна за пълноценен секс.
    Страстта може да съществува и без френската любов
    offline forever!

Град
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    откога момичета можете да мислите :P

Цитирай Първоначално написано от vamp
    откога момичета можете да мислите :P
    Какво искаш да кажеш с това,че изказването ми е тъпо,или ?
    offline forever!

Re: ...16 годишна девственица...

Цитирай Първоначално написано от viki_nt
    AZ SUM NA 16 GOD I VSE O6TE SUM DEVSTVENA.KATO 4ETA TEMITE TUK IZLIZA 4E 99% OT HORATA KOITO PRAKTIKUVAT SEX PRAVQT ORALNA LUBOV...NE ZN MEN LI4NO TVA NE MI SE HARESVA,VUPREKI 4E NE MOGA DA BUDA KATEGORI4NA 4E NE BIH GO NAPRAVILA...VUPROSA MI E IMA LI HORA KOITO PRAKTIKUVAT SEX,NO NE I ORALNA LUBOV...I ORALNIQ SEX ZADULJITELEN LI E ZA EDIN HUBAV PULNOCENEN SEX???

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Абе,ще си правиш това,което искаш и което ти харесва и в НИКАКЪВ случай недей да се водиш по другите!!!Важната си ти
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    ти първо почни да правиш секс и после да изказваш мнения, а не обратното. секс без френска любов може да се прави инцидентно и спонтанно. иначе за мен френската любов е просто задължителна и неделима част от акта.
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от vamp
    И момчета,откажат ли ви свирка,не ви обичат!Винаги е така!
    Абе ти в ред ли си? Аз лично много рядко правя "свирки" на приятеля си,но това не означава че не го обичам!!!Просто не мисля,че това е най-важното!!!Щом мога да му доставя върховна наслада и без пениса му да е в устата ми...
    А по темата-НЕ оралната любов не е задължителна!!!(освен ако по друг начин не можеш да задоволиш гаджето или не ти доставя някакво неописуемо удоволствие)

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    ти първо почни да правиш секс и после да изказваш мнения, а не обратното. секс без френска любов може да се прави инцидентно и спонтанно. иначе за мен френската любов е просто задължителна и неделима част от акта.
    Ще изказвам мнения,когато си поискам
    offline forever!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хаха момичетата казват че не е задължително а момчетата че без това не може В крайна сметка това са неща които се случват между двама и най-важно е твоето и неговото мнение по въпроса.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

УОУУУУ АМ ЧЕ ТИ СИ СИ ОСТАНАЛА В КЪЩИ Е ....
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Повече от фен
    Оралната любов е така наречената предварителната игра ... имам предвид освен опипването натискането и прочее. Докато нямаш нагласата да правиш орална любов, няма как да се получи така че да е приятно. Оралната любов винаги е носела наслада поне в 99% от случаите на практикуващите я. Дали е задължителна или не както виждаш и от повечето отговори е строго индивидуална .. едни се обиждат когато липсва, други не могат без нея, трети им е все едно ... Това е до човека ! Няма да умре никой без нея, нито би му повлияло кой знае колко на самия акт,но с нея се засилва възбудата, тя е нещо като вид дразнене на другия .. подготвя го за онова което тепърва предстои! Просто както обичам да казвам ... има причина всички да я практикуват ...
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Не е нужно да го правиш всеки път освен това не вярвам момчето да те насилва след като знае че не искаш и не ти е приятно. Важно е обаче според мен да го правиш от време на време за да чуства че го приемаш и обичаш такъв какъвто е и не те е гнус от нищо в него.
    Извинявай, но не разбрах смисъла на второто изречение. Мен например ме е гнус от пот, ушна кал и лайна и не схващам какво общо има любовта с това да те е гнус от нещо.Също така не схващам какво целите с това на 14, 15, 16 съм и не съм правила секс. Досега все още май няма закон, който да наказва тези, които са девствени или не правят свирки, със смърт, но, разбира се, какво са законите в сравнение с общественото мнение и желанието да имитираш поведението в стадото Поздравления за мнения като това -vamp написа:
    И момчета,откажат ли ви свирка,не ви обичат!Винаги е така!
    Това да се изпразниш лесно е в пъти по важно от мнението на момичето. Само така! =D>
    Don't worry, be happy!

oralnia ne e zaduljitelen! no opredeleno e dobra extra

Мислиш го толкова т'ва за оралната любов, защото не си правила секс и за теб в момента всяко нещо е притеснение. "Възззззмутително... как..аз..таковата..."
    След известно време и ти ще пишеш във форума какво удоволствие ти доставя да 'задоволяваш' така партньора си.
    Понякога дори и сама ще го искаш, така че не се притеснявай за такива неща.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Там, където е сърцето...
    Леле като ти видях темата имах чувството че си на 40 и не си правила секс... Стига с тея комплекси, това че голяма част от познатите и приятелките ти са правили незначи, че си изрод или т.н. Има си време за всичко, и твоето ще дойде.
    По въпроса си е лично твой избора дали ще го правиш или не. Ако смяташ, че няма да ти е приятно не го правиш и толкова. А ако се притесняваш как да кажем гаджето ти би приело това че неискаш да му д*хаш - ако те обича няма да му е такъв проблем, а ако ти прави проблеми заради това значи не си струва.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си