- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ...16 годишна девственица...
AZ SUM NA 16 GOD I VSE O6TE SUM DEVSTVENA.KATO 4ETA TEMITE TUK IZLIZA 4E 99% OT HORATA KOITO PRAKTIKUVAT SEX PRAVQT ORALNA LUBOV...NE ZN MEN LI4NO TVA NE MI SE HARESVA,VUPREKI 4E NE MOGA DA BUDA KATEGORI4NA 4E NE BIH GO NAPRAVILA...VUPROSA MI E IMA LI HORA KOITO PRAKTIKUVAT SEX,NO NE I ORALNA LUBOV...I ORALNIQ SEX ZADULJITELEN LI E ZA EDIN HUBAV PULNOCENEN SEX???
7 точка от правилата
moderated by Coki
emi to si e strogo individualno,moje da ima strast i bez oralna lubov![]()
a puk 6o se otnasq do 99-te %,po moe mnenie tezi koito ne praktikuvat oralen sex prosto ne pi6at![]()
ae kato ne ti haresva nema go praish be .... =]PpP nikoi ne moje da te nakara da go pravish ... :P takche kogato si reshish shte pravish kato ne nema ... i taka {} ne se spichai =]
Не е нужно да го правиш всеки път освен това не вярвам момчето да те насилва след като знае че не искаш и не ти е приятно. Важно е обаче според мен да го правиш от време на време за да чуства че го приемаш и обичаш такъв какъвто е и не те е гнус от нищо в него.
Какво точно не ти допада? Пък иначе както ти казаха никой не може да те задължи.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
не гледай какво правят другите,бъди различна,прави каквото ти харесва.
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Za men edin sex bez oralna e nepulnocenen. Tochka.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Най-якия секс не минава без свирка,така е!Първоначално написано от amatorium
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
НЕ е задължителен, споко
Като не ти се прави няма да правиш
Секса и без него ще си е пълноценен!
Ти да не мислиш, че ние с моята всеки път правим.. ама секса си е върховен![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Разбира се,че не се прави всеки път,иначе няма нищо специално и омръзва!Обаче такива,които не лапат парчето много ги мразя!!!Аз в един *** нищо гнусно не виждам,да не говорим,че е много по-чист от най-парфюмираната п***а!Поне говоря за моя ***!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Или чувал съм някои-"о аз никога не бих лапала,гнус ме е,няма да му лапам,квот ще да става".Е на мен никога не са ми отказвали,обаче бих се обидил ако ми откажат.Все едно да ти каже,че си мизерник и я е гнус от теб.Да ти откажат при наличие на висока хигиена е абсурдно и гадно.На такова момиче бих му отказал да го чукам или бих го изклатил по-най бруталния начин,да не може да си събере краката после.Аз не обичам да лижа,но ако съм с момиче на което държа,задължително бих я лизал от време на време,независимо дали ми харесва или не.И момчета,откажат ли ви свирка,не ви обичат!Винаги е така!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Аз мисля,че оралната любов не е задължителна за пълноценен секс.
Страстта може да съществува и без френската любов![]()
offline forever!
откога момичета можете да мислитеПървоначално написано от princesa_viki
:P
Какво искаш да кажеш с това,че изказването ми е тъпо,или ?Първоначално написано от vamp
![]()
offline forever!
Абе,ще си правиш това,което искаш и което ти харесва и в НИКАКЪВ случай недей да се водиш по другите!!!Важната си тиПървоначално написано от viki_nt
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ти първо почни да правиш секс и после да изказваш мнения, а не обратното. секс без френска любов може да се прави инцидентно и спонтанно. иначе за мен френската любов е просто задължителна и неделима част от акта.Първоначално написано от princesa_viki
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Абе ти в ред ли си?Първоначално написано от vamp
Аз лично много рядко правя "свирки" на приятеля си,но това не означава че не го обичам!!!Просто не мисля,че това е най-важното!!!Щом мога да му доставя върховна наслада и без пениса му да е в устата ми...
А по темата-НЕ оралната любов не е задължителна!!!(освен ако по друг начин не можеш да задоволиш гаджето или не ти доставя някакво неописуемо удоволствие)
Ще изказвам мнения,когато си поискамПървоначално написано от ZaRiBeN
![]()
offline forever!
Хаха момичетата казват че не е задължително а момчетата че без това не можеВ крайна сметка това са неща които се случват между двама и най-важно е твоето и неговото мнение по въпроса.
+1Първоначално написано от princesa_viki
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
УОУУУУ АМ ЧЕ ТИ СИ СИ ОСТАНАЛА В КЪЩИ Е ....![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Оралната любов е така наречената предварителната игра ... имам предвид освен опипването натискането и прочее. Докато нямаш нагласата да правиш орална любов, няма как да се получи така че да е приятно. Оралната любов винаги е носела наслада поне в 99% от случаите на практикуващите я. Дали е задължителна или не както виждаш и от повечето отговори е строго индивидуална .. едни се обиждат когато липсва, други не могат без нея, трети им е все едно ... Това е до човека ! Няма да умре никой без нея, нито би му повлияло кой знае колко на самия акт,но с нея се засилва възбудата, тя е нещо като вид дразнене на другия .. подготвя го за онова което тепърва предстои! Просто както обичам да казвам ... има причина всички да я практикуват ...![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Извинявай, но не разбрах смисъла на второто изречение. Мен например ме е гнус от пот, ушна кал и лайна и не схващам какво общо има любовта с това да те е гнус от нещо.Също така не схващам какво целите с това на 14, 15, 16 съм и не съм правила секс. Досега все още май няма закон, който да наказва тези, които са девствени или не правят свирки, със смърт, но, разбира се, какво са законите в сравнение с общественото мнение и желанието да имитираш поведението в стадотоПървоначално написано от slun4ice
![]()
Поздравления за мнения като това -vamp написа:
И момчета,откажат ли ви свирка,не ви обичат!Винаги е така!
Това да се изпразниш лесно е в пъти по важно от мнението на момичето. Само така! =D>
Don't worry, be happy!
oralnia ne e zaduljitelen! no opredeleno e dobra extra![]()
![]()
![]()
Мислиш го толкова т'ва за оралната любов, защото не си правила секс и за теб в момента всяко нещо е притеснение. "Възззззмутително... как..аз..таковата..."
След известно време и ти ще пишеш във форума какво удоволствие ти доставя да 'задоволяваш' така партньора си.
Понякога дори и сама ще го искаш, така че не се притеснявай за такива неща.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Леле като ти видях темата имах чувството че си на 40 и не си правила секс... Стига с тея комплекси, това че голяма част от познатите и приятелките ти са правили незначи, че си изрод или т.н. Има си време за всичко, и твоето ще дойде.
По въпроса си е лично твой избора дали ще го правиш или не. Ако смяташ, че няма да ти е приятно не го правиш и толкова. А ако се притесняваш как да кажем гаджето ти би приело това че неискаш да му д*хаш - ако те обича няма да му е такъв проблем, а ако ти прави проблеми заради това значи не си струва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..