.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    Цитирай Първоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
    А къф е нормалния ?
    s dypka
    Аха мерси Моя е такъф

Невиждам кое е гнусното и дразнещото на пъпчетата освен ако не са на някои извънгабаритни моми4ета с къси потни4ета ...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Невиждам кое е гнусното и дразнещото на пъпчетата освен ако не са на някои извънгабаритни моми4ета с къси потни4ета ...
    Те и такива много Абе момичетата какво се правите на невинни :P Вие непрекъснато се хващате за някакви глупости а сега се лигавите непрекъснато...
    the cool is here

Re: против грозните пъпчета

Цитирай Първоначално написано от Blink182 the real
    Незнам какво мислите по въпроса,но мен лично при започване на секс ме отвращава да съблека мацката и пъпа и да е равен или стърчащ
    Отвратително е Знам,че не зависи от момичето ама...........
    Или по пътя вървят някакви с къси блузки или потничета и с голи пъпчета и те са подобни..абе не се ли осещат,че такива са гнусни.
    Съобразявайте се бе момичета
    природа....

Голям фен
    Аз пък предлагам да направим тема и против малките пишки на момчетата Как може да си избираш момичетата според формата на пъпчето.Ти все едно си самото ангелско съвършенство и нямаш недостатъци.Макар,че едно изпъкнало пъпче не е никакъв недостатък.Офф,отиди порасни и поумней малко,че така няма скоро да си хванеш гадже.Айде със здраве!

Svurshiha se veche temite za diskusii,ta trugna i pupovete na horata da opravqsh!!!Nqma perfektni hora,razberete gooo Kato te e gnus ne gledai!Pff,basi plitkoumnite parcheta

Град
    Хасково
    Ееее ама как си личат тези дето го имат тоя проблем,само се заяждат щото им е гадно :P
    the cool is here

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Моя е дупка навътре ама не е такав гнусен и мен не ме кефят такива
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Моя е дупка навътре ама не е такав гнусен и мен не ме кефят такива
    Искам вещественно доказателство
    the cool is here

Незнам какво мислите по въпроса,но мен лично при започване на секс ме отвращава да съблека мацката и пъпа и да е равен или стърчащ
    Или по пътя вървят някакви с къси блузки или потничета и с голи пъпчета и те са подобни..абе не се ли осещат,че такива са гнусни.
    Принуждавай си гаджетата да си слагат обици на пъповете. Така няма да им се виждат

Повече от фен
    hahaahaaaaa moq kat malka beshe izpaknal sq si e navatre ama nikoga ne mi e pravilo vpechatlenie na priqtelkite i kak sa im pupovete tva e mnoogo vmaniacheno inache vseki s razbiraniqta si men ne me ebava priqtelq mi kav pap she ima hahahaha

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    hahaahaaaaa moq kat malka beshe izpaknal sq si e navatre ama nikoga ne mi e pravilo vpechatlenie na priqtelkite i kak sa im pupovete tva e mnoogo vmaniacheno inache vseki s razbiraniqta si men ne me ebava priqtelq mi kav pap she ima hahahaha
    +1

За целта си пробих пъпа и си сложих пиърсинг в 4-ти клас
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Що не си заврете предпочитанията отзад...Бахти претенциите,бахти издребнелите дет сте.
    +1 ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Svurshiha se veche temite za diskusii,ta trugna i pupovete na horata da opravqsh!!!Nqma perfektni hora,razberete gooo Kato te e gnus ne gledai!Pff,basi plitkoumnite parcheta
    бтв +1
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

i da pishete i da ne pishete +1, kato si e otvrashtavashto - otvrashtavashto si e

i na men bi mi se otshtqlo..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    i da pishete i da ne pishete +1, kato si e otvrashtavashto - otvrashtavashto si e

i na men bi mi se otshtqlo..
    koe bi ti se otshtqlo??????????

Град
    "градът на мечтите"
    мойто си е нормално
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

и пъповете подкараха... дайте още неща, за които да се комплексират момичетата та да ги е страх да ви пуснат...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Еми не харесва такива пъпове и толкова ( негово мнение)
    Сега ... малко е тъпо това заради един пъп,малко разглезено,все едно всички други момичета,с които е бил са били без недостатъци.(мое мнение)
    Аз не съм обръщала внимание на това,не ме интересува какво е, а моето пъпче си е нормално(на вътре).
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

i kakvo v kraina smetka e plosyk pyp

moito e idealno
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

харесвам си мойто пъпче много е сладичко (напълно нормално :P ) наистина има такива, на които са им много противни, имам приятелка с такъв и на всичкото отгоре е късокрака....има и такива работи в живота, но какво да се прави, не всички са перфектни

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    Просто автора е дебилен.
    + 56353645364363

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И на мен не ми харесват особено и не ,защото моя не е такъв ,ама просто наистина си е противничко незнам :С

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си