- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- против грозните пъпчета
Аха мерсиПървоначално написано от my baby love
Моя е такъф
Невиждам кое е гнусното и дразнещото на пъпчетата освен ако не са на някои извънгабаритни моми4ета с къси потни4ета ...![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Те и такива многоПървоначално написано от Virtual^Reality
![]()
Абе момичетата какво се правите на невинни
:P Вие непрекъснато се хващате за някакви глупости а сега се лигавите непрекъснато...
![]()
the cool is here
природа....Първоначално написано от Blink182 the real
Аз пък предлагам да направим тема и против малките пишки на момчетата![]()
Как може да си избираш момичетата според формата на пъпчето.Ти все едно си самото ангелско съвършенство и нямаш недостатъци.Макар,че едно изпъкнало пъпче не е никакъв недостатък.Офф,отиди порасни и поумней малко,че така няма скоро да си хванеш гадже.Айде със здраве!
Svurshiha se veche temite za diskusii,ta trugna i pupovete na horata da opravqsh!!!Nqma perfektni hora,razberete goooKato te e gnus ne gledai!Pff,basi plitkoumnite parcheta
Ееее ама как си личат тези дето го имат тоя проблем,само се заяждат щото им е гадно![]()
:P
the cool is here
Моя е дупка навътре ама не е такав гнусен и мен не ме кефят такива![]()
Искам вещественно доказателствоПървоначално написано от Puky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
the cool is here
Принуждавай си гаджетата да си слагат обици на пъповете. Така няма да им се виждатПървоначално написано от Blink182 the real
![]()
![]()
hahaahaaaaa moq kat malka beshe izpaknal sq si e navatreama nikoga ne mi e pravilo vpechatlenie na priqtelkite i kak sa im pupovete tva e mnoogo vmaniacheno
inache vseki s razbiraniqta si men ne me ebava priqtelq mi kav pap she ima hahahaha
За целта си пробих пъпа и си сложих пиърсинг в 4-ти класПървоначално написано от Blink182 the real
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
+1 ..Първоначално написано от Liar
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
бтв +1Първоначално написано от pepita87
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
i da pishete i da ne pishete +1, kato si e otvrashtavashto - otvrashtavashto si e
i na men bi mi se otshtqlo..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
koe bi ti se otshtqlo??????????Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
мойто си е нормално
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
и пъповете подкараха... дайте още неща, за които да се комплексират момичетата та да ги е страх да ви пуснат...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Еми не харесва такива пъпове и толкова ( негово мнение)
Сега ... малко е тъпо това заради един пъп,малко разглезено,все едно всички други момичета,с които е бил са били без недостатъци.(мое мнение)
Аз не съм обръщала внимание на това,не ме интересува какво е, а моето пъпче си е нормално(на вътре).
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
moito e idealnoПървоначално написано от Blink182 the real
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
харесвам си мойто пъпчемного е сладичко (напълно нормално :P ) наистина има такива, на които са им много противни, имам приятелка с такъв и на всичкото отгоре е късокрака....има и такива работи в живота, но какво да се прави, не всички са перфектни
![]()
И на мен не ми харесват особено и не ,защото моя не е такъв ,ама просто наистина си е противничко незнам :С