- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Веднага ли потича кръв?
iskam da pravq sex s gadjeto mi za purvi put 6e mi e i re6ixme da si naemem staq i da e po romanti4no..ii vuprosa mi e vednaga li poti4a kruv 6tom pronikne v men ili koga?
т.7
krem4et0
Не ми е текло, но е логично да тече при късането на химена ти.
Не "потича". Тук става въпрос за няколко капки (в много редки случаи повече). И кръвта обикновено се появява при самото разкъсване на ципата. Също така кръв може да има и при следващите 2-3 полови контакта, но може и изобщо да няма (както беше при мен). Това е строго индивидуално.
И не мисли толкова за тая кръв. Просто се отпусни и се опитай да се насладиш на преживяването.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+1Първоначално написано от alex_devv
![]()
Чак пък да тече.. Да, има кръв, но по-скоро е минимално количество.., поне при мен беше така де..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от the_hottie
+1
Хах.. то да не е касапница това![]()
Първоначално написано от FaithFuLL
еми понякога може и баш кланница да се окаже че е хР
Ми не веднага.Гледах един запис,дето жената не знаеше,че след7-8 минути ще прави секс и потече минути след началото на акта.Първоначално написано от KOSSY_WTF?
basi ne strqskaite momi4eto beПървоначално написано от FaithFuLL
![]()
skapa pri vseki e razli4no pri nqkoi e teklo pove4ko,pri drugi samo nqkolko kapki,pri treti izob6to-ne misli za tva otpusni se i se naslajdavai na novite ose6taniq koito 6te ispitva6-e v na4aloto nqma da sa tolkova priqtni no sledva6tite pati 6te stavat mn po hubavi i po hubavi.Vseki e minal prez tova- ne si parvata nqma da si i poslednataNAI VAJNOTO E DA SE OTPUSNE6 I DA NE MISLI6 ZA KRAVTA!!! USPEH
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
mm principno pri razkasvaneto na himena no ne e mnoo teq det gi kaate s mnooogooto kraf sa mnooogo ama mnogooo rqdko sreshtani principno e malko a pri nqkoi nqma kraf![]()
Един съвет - изобщо не мисли и не се притеснявай за кръвта.
Аз навремето преди 4 години се абстрахирах от кръвта и си казах "какво пък толкова...колкото изтече-изтече..." А всъщност при мен нямаше никаква кръв.Чак след 1-2 часа след първия ми полов акт имах 2-3 капчици...
Schranz music is my world !
Sori za latinicata,no mi se e bugnal "Language bar"
Pri men ne e imalo nito kapkapone az ne vidqh
Taka 4e spox ne se spi4ai
![]()
Потича веднага![]()
като няква развалена чешма е
леле не ти трябва да си там напрао ще се удавиш.
Носи си един пояс за всеки случай
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Момичетата, които се занимават със спорт и по-точно лека атлетика, за другите спортове не зная, не тече кръв при първия полов акт. Това съм го слушал и като се замислите трябва и да е вярно!![]()
Говориш по-точно за гимнастичките, които просто от упражненията им се къса химена без да усетят.Първоначално написано от dd_93
След време разбират, че са малко по-малко девствени.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
ama neznam i pri men ne e teklo ama na mom4eto nqq li da my stane gadno kato vidi kraf uli nz obesnete i az nz
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
На фонтани тече
abe ne sa ba6 nqkolko kapki ma nqma ni6to.....Първоначално написано от The Believer
![]()
I don't make love,Baby we make magic....
Pri vseki e strogo individualno!Na nqkoi vuob6te ne im poti4a,tui kato himena e po-raztegliv i ne se kusa ot pronikvaneto,a se kusa 4ak pri rajdaneto!Na men lichno mi izcapa belioto,ne mi e teklo kato iz vedro!Първоначално написано от the_hottie
+1Първоначално написано от schranz
Последната грижа да ти е кръвтаМисли как да си напраете кефа и тва е.
![]()