.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Веднага ли потича кръв?

iskam da pravq sex s gadjeto mi za purvi put 6e mi e i re6ixme da si naemem staq i da e po romanti4no..ii vuprosa mi e vednaga li poti4a kruv 6tom pronikne v men ili koga?

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ми е текло, но е логично да тече при късането на химена ти.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не "потича". Тук става въпрос за няколко капки (в много редки случаи повече). И кръвта обикновено се появява при самото разкъсване на ципата. Също така кръв може да има и при следващите 2-3 полови контакта, но може и изобщо да няма (както беше при мен). Това е строго индивидуално.
    И не мисли толкова за тая кръв. Просто се отпусни и се опитай да се насладиш на преживяването.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Няколко капки - друг път

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Няколко капки - друг път
    +1

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Чак пък да тече.. Да, има кръв, но по-скоро е минимално количество.., поне при мен беше така де..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Няколко капки - друг път
    +1

+1

Хах.. то да не е касапница това

Цитирай Първоначално написано от FaithFuLL

еми понякога може и баш кланница да се окаже че е хР

Re: Веднага ли потича кръв?

Цитирай Първоначално написано от KOSSY_WTF?
    iskam da pravq sex s gadjeto mi za purvi put 6e mi e i re6ixme da si naemem staq i da e po romanti4no..ii vuprosa mi e vednaga li poti4a kruv 6tom pronikne v men ili koga?

т.7
    krem4et0
    Ми не веднага.Гледах един запис,дето жената не знаеше,че след7-8 минути ще прави секс и потече минути след началото на акта.

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от FaithFuLL
    basi ne strqskaite momi4eto be
    skapa pri vseki e razli4no pri nqkoi e teklo pove4ko,pri drugi samo nqkolko kapki,pri treti izob6to-ne misli za tva otpusni se i se naslajdavai na novite ose6taniq koito 6te ispitva6-e v na4aloto nqma da sa tolkova priqtni no sledva6tite pati 6te stavat mn po hubavi i po hubavi.Vseki e minal prez tova- ne si parvata nqma da si i poslednata NAI VAJNOTO E DA SE OTPUSNE6 I DA NE MISLI6 ZA KRAVTA!!! USPEH
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    НЕ е веднага все пак кръвта там долу не е под 1-2-3-4 бара налягане че да потече веднага но потича се едно си се порязала на пръста ... общо взето по друг по прост начин не мога да опиша кървенето ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Повече от фен
    mm principno pri razkasvaneto na himena no ne e mnoo teq det gi kaate s mnooogooto kraf sa mnooogo ama mnogooo rqdko sreshtani principno e malko a pri nqkoi nqma kraf

Един съвет - изобщо не мисли и не се притеснявай за кръвта.
    Аз навремето преди 4 години се абстрахирах от кръвта и си казах "какво пък толкова...колкото изтече-изтече..." А всъщност при мен нямаше никаква кръв.Чак след 1-2 часа след първия ми полов акт имах 2-3 капчици...
    Schranz music is my world !

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Sori za latinicata,no mi se e bugnal "Language bar"

Pri men ne e imalo nito kapka pone az ne vidqh Taka 4e spox ne se spi4ai

Потича веднага като няква развалена чешма е леле не ти трябва да си там напрао ще се удавиш. Носи си един пояс за всеки случай
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    различно е

Момичетата, които се занимават със спорт и по-точно лека атлетика, за другите спортове не зная, не тече кръв при първия полов акт. Това съм го слушал и като се замислите трябва и да е вярно!

Цитирай Първоначално написано от dd_93
    Момичетата, които се занимават със спорт и по-точно лека атлетика, за другите спортове не зная, не тече кръв при първия полов акт. Това съм го слушал и като се замислите трябва и да е вярно!
    Говориш по-точно за гимнастичките, които просто от упражненията им се къса химена без да усетят. След време разбират, че са малко по-малко девствени.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

ama neznam i pri men ne e teklo ama na mom4eto nqq li da my stane gadno kato vidi kraf uli nz obesnete i az nz
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    При 2-та милиона
    На фонтани тече

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от The Believer
    Не "потича". Тук става въпрос за няколко капки (в много редки случаи повече). И кръвта обикновено се появява при самото разкъсване на ципата. Също така кръв може да има и при следващите 2-3 полови контакта, но може и изобщо да няма (както беше при мен). Това е строго индивидуално.
    И не мисли толкова за тая кръв. Просто се отпусни и се опитай да се насладиш на преживяването.
    abe ne sa ba6 nqkolko kapki ma nqma ni6to.....
    I don't make love,Baby we make magic....

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Няколко капки - друг път
    +1
    Pri vseki e strogo individualno!Na nqkoi vuob6te ne im poti4a,tui kato himena e po-raztegliv i ne se kusa ot pronikvaneto,a se kusa 4ak pri rajdaneto!Na men lichno mi izcapa belioto,ne mi e teklo kato iz vedro!

Цитирай Първоначално написано от schranz
    Един съвет - изобщо не мисли и не се притеснявай за кръвта.
    Аз навремето преди 4 години се абстрахирах от кръвта и си казах "какво пък толкова...колкото изтече-изтече..." А всъщност при мен нямаше никаква кръв.Чак след 1-2 часа след първия ми полов акт имах 2-3 капчици...
    +1

Последната грижа да ти е кръвта Мисли как да си напраете кефа и тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си