- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Веднага ли потича кръв?
Не е като да го правиш доакто си в мензис! аз 1 път правих секс така имма снимки на какво приличах след акта ако има зарибени
4 и 12т. от правилата
Mnogo zavisi ot momicheto. Vednuj sled kato svushihme tq napravo poteche. I se beshe shashnala, a to se okaza, che i se e izmestil cikula i napravo i e doshlo![]()
Eating isn't cheating - Arnold
pri vsqka e razli4no kakto kazaha nqkoi po goro im e teklo nqkolko kap4ici,na nqkoi im e teklo baq na treti puk vub6te ne im e teklo.... ne se pritesnqvai tolkova (znam 4e ne e lesno) ama opitai da se nasladi6 na momenta![]()
razli4no e!
pri men nqmashe nishto po vreme na purviq polov akt,
a posle kato se pribrah vkushti vidqh 4e imam petno kruv varhu belioto
няма любов
mi pri men be6e po4ti vednaga kato si go izvadi imam predvid sled sexsa,no e malko koli4estvoto,moje i dae samo nqkolko kapki pri teb, nese straskai![]()
Първоначално написано от beb4eto0o
при мен също нямаше нито дна капка кръв :P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Абе извинявай надявма се,че не е проблем че ще задам един въпрос в твоята тема,но просто не мс ие пише нова излишно да пълня форума.Когато потече въпросната кръв трябва л ида се изкара пениса и да се спре половият акт за няколко минути или трябва да се продължи,че не съм мн на ясно с това!![]()
![]()
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
prepora4itelno e da se spre....Първоначално написано от Volley_Boy
На една приятелка много кръв й тече.Ходи 3 дни с дамска превръзка![]()
offline forever!
А на колко години го е направила,щом толкова време е текло?![]()
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
пъвро зависи от момичето. това дали ползва тампони примерно, дали се е задоволявало с пръстче и т.н., също така съм чувала, че от по-натоварващия спорт може да ти се прокъса химена и от физически натоварвания и упражнения.
друг фактор е опитността на момчето и неговите движения. чувала съм за случаи, когато момчето е твърде неопитно и е бъхтило твърде силно и напосоки, та чак се е налагало да преливат кръв на момичето в болница. тва естествено са редки случаи, дело на наистина непохватни неопитни.
често преди самия полов акт момчето отваря момичето с пръсти и така я предразполага. и ва е вариант.
при мен лично нямаше и капка кръв, нито по време, нито след това, но аз от доста време ползвах тампони преди това и тренирах усилено тенис.
винаги е различно, но най-добре е момчето да бъде внимателно!
успех и да си изкарате хубаво!
po imeto ti `pampers` s1dq 4e mai e imalo dosta kr1vПървоначално написано от pampers
![]()
![]()
![]()
![]()
maitapq se !
emi vednaga mnogo qsno daje trqbva da si nosi6 nqkva 10 litrova tuba za da go pobere6 cqloto .... mi daaaa napravo te4e kato narqzan v korema nindja ... mhm![]()
той нема да ти отреже крака бе
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
с кръв или без кръв, важното е да си изкарате хубаво така че не го мисли жено![]()
abe kwo e twa merene w barowe-1,2,3,4 tq da ne e pojarnikarski 6lang, stiga ste pla6ili momi4eto, ne e tolkowa stra6no !
Не точно веднага. При мен беше около минута след проникването. И беше доста... 2-3 пъти ми тече кръв.
pravil sam seks s dve destvenici i pri dvete nqmashe krav , po skoro pri parvata sled 1-2 dena 4ak imalo 1-2 kapki aa s vtorata sam oshte zaedno pri neq nqmashe krav i se konsultirah s poznati koito sa dosta zapoznati s genitalite pri jenite i mi kazaha 4e e individualno , pri nqkoi destvenata cipa e savsem tanka pri drugi po udebelena taka 4e e individualnouspeh na vsi4ki aaa pri parviqt pat pone pri partniorkata mi bolq samo do 3-4 min posle vsi4ko be samo udovolstvie
при мен също нямаше кръв, първоначално само изпитах лека болка и после нещата продължиха нормално ..
Нещо такова е да !Първоначално написано от ubuntu
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
+1Първоначално написано от FaithFuLL