.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Не е като да го правиш доакто си в мензис! аз 1 път правих секс така имма снимки на какво приличах след акта ако има зарибени
    4 и 12т. от правилата

(>O_o)>

Мега фен Аватара на amatorium
    Mnogo zavisi ot momicheto. Vednuj sled kato svushihme tq napravo poteche. I se beshe shashnala, a to se okaza, che i se e izmestil cikula i napravo i e doshlo
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    pri vsqka e razli4no kakto kazaha nqkoi po goro im e teklo nqkolko kap4ici,na nqkoi im e teklo baq na treti puk vub6te ne im e teklo.... ne se pritesnqvai tolkova (znam 4e ne e lesno) ama opitai da se nasladi6 na momenta

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    razli4no e!
    pri men nqmashe nishto po vreme na purviq polov akt,
    a posle kato se pribrah vkushti vidqh 4e imam petno kruv varhu belioto
    няма любов

Re: Веднага ли потича кръв?

mi pri men be6e po4ti vednaga kato si go izvadi imam predvid sled sexsa,no e malko koli4estvoto,moje i dae samo nqkolko kapki pri teb, nese straskai

Re: Веднага ли потича кръв?

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    mi pri men be6e po4ti vednaga kato si go izvadi imam predvid sled sexsa,no e malko koli4estvoto,moje i dae samo nqkolko kapki pri teb, nese strqskai

Супер фен
    Град
    Bourgas
    при мен също нямаше нито дна капка кръв :P
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    София-Младост4
    Абе извинявай надявма се,че не е проблем че ще задам един въпрос в твоята тема,но просто не мс ие пише нова излишно да пълня форума.Когато потече въпросната кръв трябва л ида се изкара пениса и да се спре половият акт за няколко минути или трябва да се продължи,че не съм мн на ясно с това!
    Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Volley_Boy
    Абе извинявай надявма се,че не е проблем че ще задам един въпрос в твоята тема,но просто не мс ие пише нова излишно да пълня форума.Когато потече въпросната кръв трябва л ида се изкара пениса и да се спре половият акт за няколко минути или трябва да се продължи,че не съм мн на ясно с това!
    prepora4itelno e da se spre....

На една приятелка много кръв й тече.Ходи 3 дни с дамска превръзка
    offline forever!

Град
    София-Младост4
    А на колко години го е направила,щом толкова време е текло?
    Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!

пъвро зависи от момичето. това дали ползва тампони примерно, дали се е задоволявало с пръстче и т.н., също така съм чувала, че от по-натоварващия спорт може да ти се прокъса химена и от физически натоварвания и упражнения.
    друг фактор е опитността на момчето и неговите движения. чувала съм за случаи, когато момчето е твърде неопитно и е бъхтило твърде силно и напосоки, та чак се е налагало да преливат кръв на момичето в болница. тва естествено са редки случаи, дело на наистина непохватни неопитни.
    често преди самия полов акт момчето отваря момичето с пръсти и така я предразполага. и ва е вариант.
    при мен лично нямаше и капка кръв, нито по време, нито след това, но аз от доста време ползвах тампони преди това и тренирах усилено тенис.
    винаги е различно, но най-добре е момчето да бъде внимателно!
    успех и да си изкарате хубаво!

Цитирай Първоначално написано от pampers
    при мен също нямаше нито дна капка кръв :P
    po imeto ti `pampers` s1dq 4e mai e imalo dosta kr1v maitapq se !
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

emi vednaga mnogo qsno daje trqbva da si nosi6 nqkva 10 litrova tuba za da go pobere6 cqloto .... mi daaaa napravo te4e kato narqzan v korema nindja ... mhm

той нема да ти отреже крака бе
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Фен
    Град
    под масата ;)
    с кръв или без кръв, важното е да си изкарате хубаво така че не го мисли жено

abe kwo e twa merene w barowe-1,2,3,4 tq da ne e pojarnikarski 6lang, stiga ste pla6ili momi4eto, ne e tolkowa stra6no !

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не точно веднага. При мен беше около минута след проникването. И беше доста... 2-3 пъти ми тече кръв.

При мен нямаше цащото месец при това бях направила една грешка с един тампон

;)

pravil sam seks s dve destvenici i pri dvete nqmashe krav , po skoro pri parvata sled 1-2 dena 4ak imalo 1-2 kapki aa s vtorata sam oshte zaedno pri neq nqmashe krav i se konsultirah s poznati koito sa dosta zapoznati s genitalite pri jenite i mi kazaha 4e e individualno , pri nqkoi destvenata cipa e savsem tanka pri drugi po udebelena taka 4e e individualno uspeh na vsi4ki aaa pri parviqt pat pone pri partniorkata mi bolq samo do 3-4 min posle vsi4ko be samo udovolstvie

при мен също нямаше кръв, първоначално само изпитах лека болка и после нещата продължиха нормално ..

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    НЕ е веднага все пак кръвта там долу не е под 1-2-3-4 бара налягане че да потече веднага но потича се едно си се порязала на пръста ... общо взето по друг по прост начин не мога да опиша кървенето ...
    Нещо такова е да !
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Цитирай Първоначално написано от FaithFuLL
    Хах.. то да не е касапница това
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си