.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Много голям проблем...

Хора помогнете ми плс, аз съм на 17 години и преди си свършвах нормално, но в последно време вместо сперма излиза жълто, точно като урина и мирише на пикня, плсв хелп напро нз какво да правя защото имам приателка и когато ми дойде уж спермата да свършвам буквално с ИЗПИКАХ В УСТАТА И, МОЛЯ ВИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ, ПЛС !!!...

Град
    Русе
    стига сте се обиждали!Дали темата е ебавка или не .. няма как да се разбере.По темата върви на лекар не вярвам някой да знае какво ти има
    ...

Град
    тРоЯн

Re: Много голям проблем...

буквално с ИЗПИКАХ В УСТАТА И, МОЛЯ ВИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ, ПЛС !!!...

УЖАС ! като имаш такъв проблем що пък в нейната уста..блякС...

Като значеш,че не свършваш като хората що свършваш в устата и?Иди на лекар,ние няма как да знаем от кво ти е.

Защото преди не беше така, а тя не ми духа за първи път. Първия път като стана така, аз не знаех, че ще пикая и си помислих, че е инцидентно. Но втория път като стана така вече се притесних, защото нямам сперма, а пикня

i za tva i seizpikava6 v ustata milata idi na lekar ddz

Super dupo e da se podigrawate 4oweka ima problem Otidi na lekar urolog nie ne sme eksperti nqma da mojem da pomognem

Re: Много голям проблем...

Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    буквално с ИЗПИКАХ В УСТАТА И, МОЛЯ ВИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ, ПЛС !!!...

УЖАС ! като имаш такъв проблем що пък в нейната уста..блякС...
    +1 i otivai na lekar ili vaob6te govori s nqkoi nie nqma kak da znaeme kvo ti e.....!
    The Prodigy = The legend!

Град
    Пловдив
    По-голямата част от инфекциите оцветяват в жълто спермата. Това е сигурен признак, че в теб има нещо нередно и трябва веднага да се консултираш с лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си