- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За една приятелка
Здавейте!Пиша Ви тук защото искам съвет а същевременно не искам да ревожа близките си с мойте проблеми.
Става въпрос за една приятелка.
Ние с нея сме от един клас.Учим в мъжко училице и сме 3 момичета в класа.Трите бяхме що годе добри пирятелки докато третото момиче не реши да се отдалечи от нас.Тогава аз и тазя моя приятелка останахме само двете и се сближихме .Мина време отношенията ни с другоо момиче започнаха да се пооправят.Преди да се сближим с тази моя саченичка която в тази тема наричам приятелка тя беше по-близка с другото момиче от моя клас и сякаш мен някакси ме отбягваше и аз осавах на страна.След като отношенията с третотомомиче което реши да се отдрупне от нас се оправиха почти напълно... реших да й кажа точно това,че когато тя е наоколо мен сякаш ме няма и съм някаде назаден план.Тя се разсърди каза че думите ми били мн тежки,че може би никога няма да ми прости,че не съм я оценила,а аз исках само да знам на мен ли ми се струва така или... и аз незнам.Исках да съм напълно окровена с нея като се надявах,че ще ме разбере и ще ми каже,че не съм права,че държи на мен..... НО нещтата не се получиха.
Дори и да каже че ми прожава за думите...незнам дали има полза защото тя не искаше да ме разбере.
Как мислите заслужава ли си да се опитвам да се оправя с нея или аз не съм била права и съм я наранила!
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!