.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на Hilary_
    значи...обичаш я ама некви ти се натискат и едва ли не няма как да се удържиш...май и ти незнаеш какво говориш...слад като ти е дала девствеността си и недоволстваш че е само 1 път в месеца...не си ли помислил че в тебе е грешката?! а случайно да си чувал за разговор между една двойка?! ако не ти изнася значи не я обичаш истински...

Aaa mn kofti ama v takova polojenie nasila bih q zavel y nas ili puk 6te se 4ukam s nqkoq dr tq kat mi se durpa
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Определено има някакв проблем питай я...
    не може за 1 месец да й се иска само 1 път да го правите...(ако това е причината) ....мойта приятелка винаги е готова дори мога да кажа ,че аз нито един път не съм й искал тя сама ме вика...и нейната най-добра приятелка и тя го прави често и от моя клас ги има такива ...мисля ,че е странно за 1 месец само 1 път....поговори с нея...

Цитирай Първоначално написано от aRd3n7.bat
    Определено има някакв проблем питай я...
    не може за 1 месец да й се иска само 1 път да го правите...(ако това е причината) ....мойта приятелка винаги е готова дори мога да кажа ,че аз нито един път не съм й искал тя сама ме вика...и нейната най-добра приятелка и тя го прави често и от моя клас ги има такива ...мисля ,че е странно за 1 месец само 1 път....поговори с нея...
    съгласен съм има некав проблем 1 път в месеца 12 пъти годишно ЕВАЛя не е зле кфо хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си