.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Когато се случи най-лошото...

Забременявали ли сте и как постъпихте? Аборт,Ескапел... И съотвтно родителите ви знаеха ли за случилото се?
    П.П. предварително моля да не обиждате темата ми,защото както някой ги интересува колко му е голям на суфорумника,така други имат сериозни въпроси,от които наистина се интересуват! Благодаря!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Общо взето ако нямаш 18 най-малко един от родителите щя трябва да разбере ако времето за ескапел е свършило ... ако ли не, може всички да разберат и да бъдеш мама .... (тва не го пожелавам на никой , който не е иска да има бебенце)
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Русе
    понежем съм зле и да питам какво е ескапел
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Ем аз знам за 3 места в моя град,където се правят аборти без родителите да знаят! Цените варират от 250 до 300 лв! Иначе с родители е 150 лв. Естествено,както се сещате тези места са супер сумнителни...но познавам момичето,които са правили аборт там!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ескапела е хап4е,което се взема ако стане сакатлък по време на секса,предпазва от забременяване като убива сперматозоидите,(мисля че е така,но да не те излъжа)но не и от болести.не съм го вземала,да чукам на дърво
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от elmosGirl8
    понежем съм зле и да питам какво е ескапел
    Надявай се и се моли да не ти се налага да го ползваш че един месец си скубеш косата ....
    Общо хапчето разцентрова хормоните и спомага за изхвърлянето на евентуално оплодената яйцеклетка ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    значи и аз не съм особено наясно ама и за сега си м ие добре така де
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    haха..на мен преди година или две..ще излъжа ми се случи това да съм цял месец в нервна криза..
    товага пих Посстинор дуо...все още ги имаше..и има ефект..
    да чукна и аз на дърво пове4е да не се случва нищо подобно..

Град
    София
    Пият се хапчета най-късно до 3тия ден от акта. След това няма какво да ти помогне.
    Относно аборта-най-добре е да се казва на родителите,колкото и неприятен да е този момент. Независимо от реакцията им, трябва да знаят. Бъдете сигурно,че след време ще научат 10000000000% за аборта ви и ще стане по-зле
    Smile!?

Секса е отговорност. Щом го правиш значи си отговорна. А отговорните хора си понасят отговорността. Явно през този път трябва да минеш за да станеш един ден силна и мъдра жена.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Като се роди и тогава вече почват да пият диазепам

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Нужда от аборт не е най-лошото ,което може да ти се слу4и от секс без презерватив .

Само искам да отбележа,4е Ескапел действа в 84 % от слу4аите,така 4е не дава 100 % защита срещу нежелана бременност.

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    ескапела е хап4е,което се взема ако стане сакатлък по време на секса,предпазва от забременяване като убива сперматозоидите
    Глупости говориш.Ескалел действа на яйцеклетката на жената,а не на сперматозоидите.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм забременяваяла и не съм пила спешен контрацептив. Но реално погледнато само 1-вият ми път и 3 месеца в края на миналата година, съм правила секс без да съм на ОК.
    И да стане фал, няма да пия Ескапел. 1 бебе НЕ е изобщо лошо нещо. Вие за СПИН, сифирис и разни други такива неща се замислете.....

hottie
    Guest
    Съгласна съм с кремчето.Въобще бременността не ме притеснява толкова, колкото самите полово предавани заболявания! Тук се изписаха хиляди теми за бременност, а как едно момиче или момче не се сети да попита дали да се притеснява, че се е заразил с нещо?Имам чувството, че това въобще не минава през мосъка на младите.

Иначе по темата,не съм правила аборт, но и ако ми се случи няма да направя.Затова и винаги съм се предпазвала много внимателно, защото знам, че не ми се рискува да правя аборт.

Град
    софия
    da vednaj edno momi4e zabremenq ot men, be6e se skasal kaputa i trqbva6e da pravi abort a inqma6e drug na4in az bqh na 18 bez 3 meseca a tq na 24. Roditelite mi ne znaqt a i da im kaja nqma da imam problem osobenno ot strana na ba6ta mi
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

оффф вие не разбирате ...
    аз като видях най-лошото си викам... кво стана тука ...
    а ся да ви кажа ли кое е най-лошото то е следното ...
    като доиде време да гледате на цветята корените и 1 бял камък да ви пази няска - ето това е най лошото ....
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    оффф вие не разбирате ...
    аз като видях най-лошото си викам... кво стана тука ...
    а ся да ви кажа ли кое е най-лошото то е следното ...
    като доиде време да гледате на цветята корените и 1 бял камък да ви пази няска - ето това е най лошото ....
    Taka si misli6 takmo 6te se otarve6 ot jivota.A ina4e ne ti e idvalo na glavata da vidi6 kak se pobarkva6
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не съм забременяваяла и не съм пила спешен контрацептив. Но реално погледнато само 1-вият ми път и 3 месеца в края на миналата година, съм правила секс без да съм на ОК.
    И да стане фал, няма да пия Ескапел. 1 бебе НЕ е изобщо лошо нещо. Вие за СПИН, сифирис и разни други такива неща се замислете.....
    Ами да,ама за едно момича да кажем на 13-14 това сигурн се води като най-лошото.Самнявам се да има някое момиче,което да иска да роди на тези години
    Just haters make me famous! εĭз

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ами да,ама за едно момича да кажем на 13-14 това сигурн се води като най-лошото.Самнявам се да има някое момиче,което да иска да роди на тези години
    А според тебе нормално ли е момичета на 13-14 години да правят секс

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Пф, когато забременееш, дори да се надрусаш с 50 хапчета Ексапел, полза никаква. Само се уврежда организма, а и плода, ако хората имат намерение да пазят детето...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Да бе, точно след като забременееш ескапела ще ти направи аборт... авторката нека приемем, че е направила грешка.
    Не съм забременявала, пих Escapelle, а иначе не знам дали сега нямаше да чакам да стана мама...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Офф дори и на 12 да си кое мислиш е по-лошо-СПИН да забременееш??
    А по темата-не съм забременявала,нито ми се е налагало да пия Ескапел.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от rame
    На 12-13-14 не мислят толкова за болестите и им се струва че най-лошото нещо което може да се случи е да трябва да съобщят на родителите си че са бременни.Веднъж като говорех с едно момиче на тая възраст(девствено) да ми каже "е какво толкова болестите се лекуват докато едно бебе цял живот ще го гледаш а и трябва да кажеш на ваще"... Просто не осъзнават колко по-страшни са болестите...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от rame
    На 12-13-14 не мислят толкова за болестите и им се струва че най-лошото нещо което може да се случи е да трябва да съобщят на родителите си че са бременни.Веднъж като говорех с едно момиче на тая възраст(девствено) да ми каже "е какво толкова болестите се лекуват докато едно бебе цял живот ще го гледаш а и трябва да кажеш на ваще"... Просто не осъзнават колко по-страшни са болестите...
    Да,явно е,че те не го осъзнават,но направо си е жалко и страшно! Защото наистина една болест като СПИН е много по-сериозно нещо от една евентуална бременност,и ми е странно защо авторката питаше-"когато се случи най-лошото?",защото това не е най-лошото!

hottie
    Guest
    Една сутрин минавам аз през парка за работа... и едно младо момиче седнало и плаче ...беше изпаднало в депресия.Огромни сълзи. Попитах я дали мога да направя нещо за нея. И тя ми разказа, че е на 17 и е с приятелят й от 3 години и той й изневерил с няква малка пикла на 15 ...без презерватив... няколко седмици след това и на двамата им се е появило афта на устата. Направили си тестове(той се е досетил от какво може да е ) и се е оказало -----> СПИН
    Милата беше съкрушена.Не стига, че момчето в което е имала пълно доверие й е изневерил, ами й е скъсил живота !!!!!!!!!!!
    Затова момичета, момчета.... внимавайте.И най-близкият човек може да ви предаде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си