- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато се случи най-лошото...
Да,ето това е най-лошото!Първоначално написано от the_hottie
![]()
Еми мисля,че като изклиючим болестите (не само предаваните по полов път) ,това да забременееш преди да си завършил поне средното си образование,е най-лошото,което може да ти се случи,по ред причини,за които всички се досещате,няма смисъл да ги казвам! Аз съм си с акъла в главата и за такова нещо не се притеснявам,защото се пазя! Направих темата от чисто любопитство..Първоначално написано от vesuuu
![]()
А относно изказването на Wrathchild за Ескапел.. всички сме чували,че се препоръчва за незабавна употреба при бременност. До колко е вярно,нзн! Аз лично не вярвам,а и не позавам момиче,което да го е пробвало!
Rise_Against, не спира настъпила бременност. той не дава възможност да настъпи бременност:
Как действа Escapelle?
Действието на Escapelle се осъществява като:
спира отделянето на яйцеклетката от яйчниците;
възпрепятства оплождането от спермата на вече отделени яйцеклетки, или
пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи в стената на матката.
Следователно Escapelle спира бременността преди да е настъпила, поради което в back-up контрацепцията с Escapelle нямо абортивен ефект.
Източник: http://escapelle.com/kontracepcia.html
mi pila sam Ескапел vednaj,no nesam zabremenqvala i neznam kak bih postapila i neiskam da znam . .
![]()
+1Първоначално написано от the_hottie
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
[quote="krem4et0"]Rise_Against, не спира настъпила бременност. той не дава възможност да настъпи бременност:
Как действа Escapelle?
Действието на Escapelle се осъществява като:
спира отделянето на яйцеклетката от яйчниците;
възпрепятства оплождането от спермата на вече отделени яйцеклетки, или
пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи в стената на матката.
Следователно Escapelle спира бременността преди да е настъпила, поради което в back-up контрацепцията с Escapelle нямо абортивен ефект.
Източник: http://escapelle.com/kontracepcia.html[/
Ем това исках да кажа горе-долу...
Нещо неразбрах...Афта = Спин ???
Това искаше да кажеш, ама го каза така, че се разбира: При установена бременност - пийте Escapelle...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мм аз съм забременявалабешестанала грешка...та както и да е,абортирах и нашите не знаят
![]()
![]()
Боже Господиии,ако 92 в прякора ти отговаря на рожденната ти година...Да не говорим че едва ли не го казваш с гордост...До къде стигнахме лелееее...Първоначално написано от Mishie_92
Да,така е.Първоначално написано от Undying
Много на зле вървят нещата!
![]()
Не съм,ако се случи ще си понеса последствията,ще си глеам детето...ще намеря сили да кажа на нашите и те ще ме раберат...колкото и да е...хора сме,случва се.Първоначално написано от Rise_Against
Mishie_92
WTF![]()
![]()
добре бе сладур ти си мислиш и мн други че това е най-лошото давам ти един от многото примери ...Първоначално написано от Rise_Against
ами представи си една такави ситуация няма болести сичко е наред няма бебета сичко си е ок добре
качваш се в няква кола тя катастрофира и ти :
уставаш инвалид за цял живот
умираш
или пък квото и да ти е станало се управяш след мн време но ще имаш травми за цял живот, недаи си боже
а ся ми кажи кое ще предпочетеш ти
незнам нито на каква вързраст сте нито какви сте но на всички ви казвам едно нещо
МОЛЕТЕ СЕ НА МАЛКИЯ ДЯВОЛ, ЗА ДА НЕ ДОИДЕ ГОЛЕМИЯ...
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ