.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Една сутрин минавам аз през парка за работа... и едно младо момиче седнало и плаче ...беше изпаднало в депресия.Огромни сълзи. Попитах я дали мога да направя нещо за нея. И тя ми разказа, че е на 17 и е с приятелят й от 3 години и той й изневерил с няква малка пикла на 15 ...без презерватив... няколко седмици след това и на двамата им се е появило афта на устата. Направили си тестове(той се е досетил от какво може да е ) и се е оказало -----> СПИН
    Милата беше съкрушена.Не стига, че момчето в което е имала пълно доверие й е изневерил, ами й е скъсил живота !!!!!!!!!!!
    Затова момичета, момчета.... внимавайте.И най-близкият човек може да ви предаде.
    Да,ето това е най-лошото!

Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    оффф вие не разбирате ...
    аз като видях най-лошото си викам... кво стана тука ...
    а ся да ви кажа ли кое е най-лошото то е следното ...
    като доиде време да гледате на цветята корените и 1 бял камък да ви пази няска - ето това е най лошото ....
    Еми мисля,че като изклиючим болестите (не само предаваните по полов път) ,това да забременееш преди да си завършил поне средното си образование,е най-лошото,което може да ти се случи,по ред причини,за които всички се досещате,няма смисъл да ги казвам! Аз съм си с акъла в главата и за такова нещо не се притеснявам,защото се пазя! Направих темата от чисто любопитство..
    А относно изказването на Wrathchild за Ескапел.. всички сме чували,че се препоръчва за незабавна употреба при бременност. До колко е вярно,нзн! Аз лично не вярвам,а и не позавам момиче,което да го е пробвало!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Rise_Against, не спира настъпила бременност. той не дава възможност да настъпи бременност:

Как действа Escapelle?
    Действието на Escapelle се осъществява като:

спира отделянето на яйцеклетката от яйчниците;
    възпрепятства оплождането от спермата на вече отделени яйцеклетки, или
    пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи в стената на матката.
    Следователно Escapelle спира бременността преди да е настъпила, поради което в back-up контрацепцията с Escapelle нямо абортивен ефект.

Източник: http://escapelle.com/kontracepcia.html

Re: Когато се случи най-лошото...

mi pila sam Ескапел vednaj,no nesam zabremenqvala i neznam kak bih postapila i neiskam da znam . .

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Съгласна съм с кремчето.Въобще бременността не ме притеснява толкова, колкото самите полово предавани заболявания! Тук се изписаха хиляди теми за бременност, а как едно момиче или момче не се сети да попита дали да се притеснява, че се е заразил с нещо?Имам чувството, че това въобще не минава през мосъка на младите.

Иначе по темата,не съм правила аборт, но и ако ми се случи няма да направя.Затова и винаги съм се предпазвала много внимателно, защото знам, че не ми се рискува да правя аборт.
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

[quote="krem4et0"]Rise_Against, не спира настъпила бременност. той не дава възможност да настъпи бременност:

Как действа Escapelle?
    Действието на Escapelle се осъществява като:

спира отделянето на яйцеклетката от яйчниците;
    възпрепятства оплождането от спермата на вече отделени яйцеклетки, или
    пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи в стената на матката.
    Следователно Escapelle спира бременността преди да е настъпила, поради което в back-up контрацепцията с Escapelle нямо абортивен ефект.
    Източник: http://escapelle.com/kontracepcia.html[/
    Ем това исках да кажа горе-долу...

Нещо неразбрах...Афта = Спин ???

Това искаше да кажеш, ама го каза така, че се разбира: При установена бременност - пийте Escapelle...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

towa li e nai loshoto?da zabremeneesh?

Guest
    мм аз съм забременявала бешестанала грешка...та както и да е,абортирах и нашите не знаят

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Mishie_92
    мм аз съм забременявала бешестанала грешка...та както и да е,абортирах и нашите не знаят
    Боже Господиии,ако 92 в прякора ти отговаря на рожденната ти година...Да не говорим че едва ли не го казваш с гордост...До къде стигнахме лелееее...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Цитирай Първоначално написано от Mishie_92
    Боже Господиии,ако 92 в прякора ти отговаря на рожденната ти година...Да не говорим че едва ли не го казваш с гордост...До къде стигнахме лелееее...
    Да,така е. Много на зле вървят нещата!

Re: Когато се случи най-лошото...

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    Забременявали ли сте и как постъпихте? Аборт,Ескапел... И съотвтно родителите ви знаеха ли за случилото се?
    П.П. предварително моля да не обиждате темата ми,защото както някой ги интересува колко му е голям на суфорумника,така други имат сериозни въпроси,от които наистина се интересуват! Благодаря!
    Не съм,ако се случи ще си понеса последствията,ще си глеам детето...ще намеря сили да кажа на нашите и те ще ме раберат...колкото и да е...хора сме,случва се.

Mishie_92
    WTF

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    оффф вие не разбирате ...
    аз като видях най-лошото си викам... кво стана тука ...
    а ся да ви кажа ли кое е най-лошото то е следното ...
    като доиде време да гледате на цветята корените и 1 бял камък да ви пази няска - ето това е най лошото ....
    Еми мисля,че като изклиючим болестите (не само предаваните по полов път) ,това да забременееш преди да си завършил поне средното си образование,е най-лошото,което може да ти се случи,по ред причини,за които всички се досещате,няма смисъл да ги казвам! Аз съм си с акъла в главата и за такова нещо не се притеснявам,защото се пазя! Направих темата от чисто любопитство..
    А относно изказването на Wrathchild за Ескапел.. всички сме чували,че се препоръчва за незабавна употреба при бременност. До колко е вярно,нзн! Аз лично не вярвам,а и не позавам момиче,което да го е пробвало!
    добре бе сладур ти си мислиш и мн други че това е най-лошото давам ти един от многото примери ...
    ами представи си една такави ситуация няма болести сичко е наред няма бебета сичко си е ок добре
    качваш се в няква кола тя катастрофира и ти :
    уставаш инвалид за цял живот
    умираш
    или пък квото и да ти е станало се управяш след мн време но ще имаш травми за цял живот, недаи си боже
    а ся ми кажи кое ще предпочетеш ти
    незнам нито на каква вързраст сте нито какви сте но на всички ви казвам едно нещо
    МОЛЕТЕ СЕ НА МАЛКИЯ ДЯВОЛ, ЗА ДА НЕ ДОИДЕ ГОЛЕМИЯ...
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си