.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Как да разбера кога да спра?

emi znachi problema e takav 4e skoro pravih svirka za parvi pat i vaprosnoto mom4e mi kaza 4e sam se spravila dobre kato za parvi pat, no .. kogato go napravih otnovo i sled tova pak, kogato sprqh toi mi kaza 4e e tipi4no za men t.e spiram kogato mu bilo nai -qko ... kak da razbera koga da spra nz nqkak si misalta 4e vseki moment moje da svar6i v ustata mi me spira .... imate li nqkakav savet ili prosto da se jertvam do krai pak kvoto stane

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Голям фен
    Амаа нещо лошо ли има да ти свършва в устата?Пък и то би трябвало да усещаш кога свършва,то се разбира..

еми гледай го в очите..разбери кога му е най-приятно или продължавай докато удоволствието не стане по-силно ;] при мен той ми казва кога да спирам..аз го усещам просто..сама си прецени ..продължавай докато той не се предаде или ако ти писне на теб..просто спри

emi do skoro bqh i protiv svirkite kazvah 4e nqma da go napraq... no si promenih mn barzo mnenieto qko e da vijdash 4e praish kefa na 4ovek sre6tu teb ... a za svarshvaneto nz prosto nqkak si mi e stranno nz kak shte reagiram i nz zashto si mislq 4e nqma da usetq koga 6te svar6i

Като си почнала, поне си довърши работата до край
    Са ние неможеме да ти кажеме дали да ти свършва в устата. Ти сама ще си прецениш...
    Щом ти е кеф и му праиш свички, значи можеш и другото да си позволиш
    Ако искаш да не ти свършва в устата и да му е кеф до край, можеш да се разбереш с него да ти каже преди точно да свърши за да се измъкнеш навреме

еми да и аз бях против това..аз обичам да си играя по този начин с него..за свършването не се притеснявай.. той усеща кога ще е и става по "буен" ако ме разбираш... при мен той си помага..но аз го спирам щот лично на мен не ми е приятно..контролирай го е моя съвет

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MaLKa`PLeZLa
    emi do skoro bqh i protiv svirkite kazvah 4e nqma da go napraq... no si promenih mn barzo mnenieto qko e da vijdash 4e praish kefa na 4ovek sre6tu teb ... a za svarshvaneto nz prosto nqkak si mi e stranno nz kak shte reagiram i nz zashto si mislq 4e nqma da usetq koga 6te svar6i
    Е,всеки с убежденията си,но ако можеш да преодолееш притеснението или погнусата,ще е много по-приятно за човека да не прекъсваш кефа.Просто при всяко свършване от свирка ще се сеща че има нещо в него,от което те е гнус...Не те карам де,но ако сте близки и се обичате не пречи.Пък и какво им е на свирките? Дали ще лапнеш пръст или *уй,все едно Само дето едното носи повече кеф

Град
    София
    ми кажи му " а са нема ли да се чукаме "

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Малко преди да свърши члена се втвърдява още повече.. но си говорим за рамките на 0,5-1 секунда до 2 горе долу ... достатъчно време да реагираш и да не ти напълни устенцата ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami zavisi kakva svirka pravish. Ako e samo drazneshta togava malko duhash i spirash. Ako ideqta e da go svurshish togava duhash dokato svurshi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Аз поне преди да свърша почвам да се гърча, защото нищо не мога да направя да се спра и въпреки това се опитвам Т.е. - разбира се лесно

ще прайш каквото си искаш!

Mersi za savetite

Град
    Svoge
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Малко преди да свърши члена се втвърдява още повече.. но си говорим за рамките на 0,5-1 секунда до 2 горе долу ... достатъчно време да реагираш и да не ти напълни устенцата ...
    Стисни със зъби да видиш колко е твърд
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Цитирай Първоначално написано от WarlocK
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Стисни със зъби да видиш колко е твърд
    hahah da e nai mn da mi se razvika sled tva

Град
    Svoge
    Абе да те питам- Ти на колко години си? Много ясно че се базикам как ше хапеш момчето

da be razbrah te ... ti pak kvo me naprai ne sam tolkoz tapa de .... a za godinite na 17 sam

Град
    Svoge
    da be razbrah te ... ti pak kvo me naprai ne sam tolkoz tapa de ....
    Да сам казал такова нещо??? А и аз сам на 17 By The Way?

ем нзн според мен то най якото от свирката е да свършиш вътре ... в сми като не го оставяш да довърши разваляш сичко дето си напраила до тук ...

Град
    OUT OF SPACE
    като ти се изпразни няма да умреш.....

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Като начало кажи причината, заради която спираш на него, че се опасяваш да не свърши в устата ти. Помоли го да ти се "обади" преди да стане белята, ако е съвестен ще го направи в точния момент, а ти не спирай до тогава. Ако не е обаче....просто плюеш
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Хасково
    Абе трябва да сте най-големите курви за да правите подобни неща
    Мен ме кефи да ми правят свирка,но отношението ми към такива момичета е каато към парцали и кукли .Кво ти пука,нали му го лапаш,после ша плюеш.
    the cool is here

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Като начало кажи причината, заради която спираш на него, че се опасяваш да не свърши в устата ти. Помоли го да ти се "обади" преди да стане белята, ако е съвестен ще го направи в точния момент, а ти не спирай до тогава. Ако не е обаче....просто плюеш
    rock more... roll more... fuck more !~!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    ми кажи му " а са нема ли да се чукаме "
    и аз това
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове