- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разбера кога да спра?
emi znachi problema e takav 4e skoro pravih svirka za parvi pat i vaprosnoto mom4e mi kaza 4e sam se spravila dobre kato za parvi pat, no .. kogato go napravih otnovo i sled tova pak, kogato sprqh toi mi kaza 4e e tipi4no za men t.e spiram kogato mu bilo nai -qko ... kak da razbera koga da spranz nqkak si misalta 4e vseki moment moje da svar6i v ustata mi me spira .... imate li nqkakav savet ili prosto da se jertvam do krai pak kvoto stane
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Амаа нещо лошо ли има да ти свършва в устата?Пък и то би трябвало да усещаш кога свършва,то се разбира..![]()
еми гледай го в очите..разбери кога му е най-приятно или продължавай докато удоволствието не стане по-силно ;] при мен той ми казва кога да спирам..аз го усещам просто..сама си прецени ..продължавай докато той не се предадеили ако ти писне на теб..просто спри
![]()
emi do skoro bqh i protiv svirkite kazvah 4e nqma da go napraq... no si promenih mn barzo mnenieto qko e da vijdash 4e praish kefa na 4ovek sre6tu teb ... a za svarshvaneto nz prosto nqkak si mi e stranno nz kak shte reagiram i nz zashto si mislq 4e nqma da usetq koga 6te svar6i![]()
![]()
Като си почнала, поне си довърши работата до край![]()
Са ние неможеме да ти кажеме дали да ти свършва в устата. Ти сама ще си прецениш...
Щом ти е кеф и му праиш свички, значи можеш и другото да си позволиш![]()
Ако искаш да не ти свършва в устата и да му е кеф до край, можеш да се разбереш с него да ти каже преди точно да свърши за да се измъкнеш навреме![]()
еми да и аз бях против това..аз обичам да си играя по този начин с него..за свършването не се притеснявай.. той усеща кога ще е и става по "буен" ако ме разбираш... при мен той си помага..но аз го спирам щот лично на мен не ми е приятно..контролирай го е моя съвет![]()
Е,всеки с убежденията си,но ако можеш да преодолееш притеснението или погнусата,ще е много по-приятно за човека да не прекъсваш кефа.Просто при всяко свършване от свирка ще се сеща че има нещо в него,от което те е гнус...Не те карам де,но ако сте близки и се обичате не пречи.Пък и какво им е на свирките?Първоначално написано от MaLKa`PLeZLa
Дали ще лапнеш пръст или *уй,все едно
Само дето едното носи повече кеф
![]()
ми кажи му " а са нема ли да се чукаме"
![]()
![]()
![]()
Ami zavisi kakva svirka pravish. Ako e samo drazneshta togava malko duhash i spirash. Ako ideqta e da go svurshish togava duhash dokato svurshi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз поне преди да свърша почвам да се гърча, защото нищо не мога да направя да се спра и въпреки това се опитвамТ.е. - разбира се лесно
![]()
Mersi za savetite![]()
Стисни със зъби да видиш колко е твърдПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
hahah da e nai mn da mi se razvika sled tvaПървоначално написано от WarlocK
Абе да те питам- Ти на колко години си? Много ясно че се базикам как ше хапеш момчето![]()
da be razbrah te ... ti pak kvo me napraine sam tolkoz tapa de .... a za godinite na 17 sam
Да сам казал такова нещо??? А и аз сам на 17 By The Way?Първоначално написано от MaLKa`PLeZLa
mhm emi oki
ем нзн според мен то най якото от свирката е да свършиш вътре ... в сми като не го оставяш да довърши разваляш сичко дето си напраила до тук ...
като ти се изпразни няма да умреш.....
Като начало кажи причината, заради която спираш на него, че се опасяваш да не свърши в устата ти. Помоли го да ти се "обади" преди да стане белята, ако е съвестен ще го направи в точния момент, а ти не спирай до тогава. Ако не е обаче....просто плюеш![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Абе трябва да сте най-големите курви за да правите подобни неща![]()
Мен ме кефи да ми правят свирка,но отношението ми към такива момичета е каато към парцали и кукли.Кво ти пука,нали му го лапаш,после ша плюеш.
the cool is here
Първоначално написано от aniezina
rock more... roll more... fuck more !~!
и аз товаПървоначално написано от I_likE_Sex
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.