- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЗАЩО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ПСУВА ???
То е модерно да се псува безнаете ли с какво страхопочитание гледат малките на някой батко или кака,които псуват..и после ги копират естествено..щото е модерно,и не само че живеем в България
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Чисто и просто... Зад а се ИЗГЪЗАРЯТ... [!] Ама сам 100% сиг че родителите им незнаят и че ако научат.. доста народ ще бъде избит![]()
![]()
![]()
![]()
1.Защото нямат богат речник!2.Ако според тях това е гЪзарск0 , то те са в заблуда...много по гЪзарско , ще е ако затапиш някой с некоя умна мисъл , която не съдържа псувни!На такива хора , който не псуват , а отговят на този с псувните с интилентни приказки им се възжищавам , защото после този дето псува , не схваща и не знае какво да кажи!
Но от друга страна , не ми прави пвечетление ,че псуват...Свикнал съм!![]()
+1Първоначално написано от Gabriela_
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Тъпо е, но стана нормално за "гъзарчетата". Те много неща станаха нормални за тях де...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ми аз не псувам много ,но ето!абе дави е*а пу*ката майна у г*за да и*а ,нямаш ли друга работа освен да пишеш ши*ани лай*яни теми ,пе*ерас скапан гърбав квазимодо те вика да та нае*е ве келеш грозен вземи се среши бе приличаш на майка си всеки ден у казана.Дее*а Твойта майка мръсна а ето знам как си се родил ко*еле не*астно баща ти е праскал чи*ии и майка ти е минавала от доло с лъжица и е събирала ши*аната спе*ма и си я пъхала в мири*ливата п*тка и за това сиг си толкова космат горила скапана мръсна като се сресваш среши си и ръцете пумия скапана дее*а скапания убитак.
lonely walker... Лицааааааа..
ЕЙ КЕЛЕШЧЕ ГРОЗНО НА МЕНЕ ЛИ ГОВОРИШ БЕ ???Първоначално написано от Tasto
+ 1 Аз също съм на твоето мнение! Не си виновен/виновна ,ти , аз ,той или тя .... Виновни сме всички! Ние сме ОБЩЕСТВОТО! Ти всеки ден гледаш хора по улицата или в автобуса!Те също са част от обществото.Първоначално написано от ThunderGoddess
Имаше една мисъл на писателя Балзак: ,,Преди Човека изграждаше ОБЩЕСТВОТО ,а сега ОБЩЕСТВОТО изгражда Човека! ''
При нас е точно така.Тъжно е ,но е факт !![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
napulno suglasna sum s posledno napisanoto mnenie ,a imenno 4e ne zavisi ot semeistvoto ot koeto proizliza6 ,a ot sredata v koqto si popadnal.vednaga davam primer :sused4eto, 4iito ba6ta poznavam i znam 4e e mnogo vazpitan 4ovek ,edin den izliza ot tqh i se provikva kum edno drugo dete"abee ta6ak 4akai me"po interesnoto e 4e sled kato go kaza vmesto da po4uvstva sram ,po liceto mu se poqvi nqkakva dovolna usmivka .O6te po lo6otoe 4e izobretatelnostta na decata e susredoto4ena v izmislqneto na novi po "cvetisti" frazi4ki vmesto v staranie nali4nite psuvni da se izbegnat i zamestqt s nqkoq inteligentna misul.
а какво ще кажете за тези на по 3!!!!!!извинете,познавам деца,които не могат да се избършат сами,ама знаят да псуват...накъде отива света![]()
someone else...
наистина от все по - малки учениците започват да псуват... А още по - грозно е момиче да го прави.
Темата е защо го правят- ами, за да си изливат яда и да се правят на тежкари.
Ми сега в Бургас ще има глоби за тези,които псуват публично. Егати простотията,честно. Нашият кмет си няма друга работа,по-добре да има глоби за боклуците,а не за това,че някой си казал нещо. Каква ще е разликата дали ще те напсувам у дома или на улицата? Никаква. Но,да. Обществото е виновно,медии,телевизия,ин ернет. Но донякъде. Все пак всеки трябва да си има уважението към ближния. Аз не псувам,само като се ядосам страшно мн.
По-малките обикновенно подръжават на по-големите, затова има толкова деца, които псуват, понеже постоянно има тинейджъри, който го правят по улиците. Мислят го за много готино, дори повечето да не знаят какво означава. Зависи до някъде и от семейството, ако слушат някой от родителите си да се изразява по този начин на какво ще се научат?
Главно заради газъплъка.Аз не псувам, но за сметка на това наричам френдовете с думи като "педал","педераст","курво". о като се огледам не съм само аз.Но по-лощото е че някои псуват момичета![]()
Псувам не е от искане просто немога да се контролирам като се ядосам, за без нищо не псувам. несе правя на гЪзар, и мен ме е срам но няма на кадеПървоначално написано от kPuCkA
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ЗАЩО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ПСУВА ???
за6тот си няма др работа![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Има ли някой, който да не псува?!
Всеки псува по един или друг повод.
Кофти е когато това се превърне в навик и всяка втора дума ти е псувня.
За момичета е грозно, но какво да се прави.Понякога като ти дойдат в повече напрежението и нервите и е неизбежно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами да или пък момиче- 7 клас да носи алкохол в училище- от сорта на ракия, водка, мента хах. Ако мислите, че се бъзикам, не е така. Днес бях свидетел...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
ei lamio q vnimavai 6toto ne znam dali me razbira6Първоначално написано от fakiu
![]()
Може би да се правят на печени ?Аз псувам само на англииски и тихо ..
Защото това е България да го ЕвА, ние сме си най във всичко![]()
![]()
![]()
JUST DANCE!!