- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЗАЩО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ПСУВА ???
А УЕ КВО КАТО Е БЪЛГАРИЯ.![]()
АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ,МОЛЯ ВИ СЕ.ДА НЕ БИ В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ДА НЕ СЕ ПСУВА НА ЛЯВО И НА ДЯСНО.
АЗ ЛИЧНО ПСУВАМ,КАТО СЪМ МНОГО ЯДОСА,НО ТВА СТАВА МНОГО РЯДКО.
![]()
Това съвсем не е така.Псува се навсякъде.Просто всичко зависи от възпитанието.Не слагайте всички под общ знаменател.Относително е да се каже,че само бългрите псуват.Първоначално написано от СладурКаа
Като те е яд на нещо как няма да псуваш?
Като го напсуваш и ти олеква поне малко... :]
хъхъ..
Псуам аз псуам ама си псуам наум и олеква (като си ядосан) иначе много мразя когато някой псува наглас и то определен човек и то пред него !!!
Първоначално написано от Drogiranata_
u4at se ot nai dobrite imenno ot po golemite da ne mislite 4e sami si izmislqt tiq obidi kato :" da ti go na*** otzad .. mi da vi saob6ta..ne!!!a i znaete 4e malkite deca sa kato govore6tite papagali povtarqt vsi4ko koeto 4uqt tai 4e![]()
![]()
за моем да ти го набием в цензура
заради филмите е![]()
Ми то от простотията няма ко да се прави и от простотията псуваме!![]()
и аз псувам,ама рядко
it`s not easy to be stupid in a large competition
Еба ли му майката защо, прост народ слаба държава![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Eми... нЯкОи оТ ТяХ пСуВаТ ЩоТ сЕ ПрАвЯт нА гЪзАри а оСтАнАлИтЕ ЩоТ жИвЕяТ В ТаКаВа сРеДа...нО И КаКвО МоЖе дА Се оЧаКвА КаТо НаВсЯкЪдЕ кЪдЕтО Се оБъРнЕш вСеКи пСуВа-нА уЛиЦаТа,пО ТеЛеВиЗиЯтА,На ФиЛмИтЕ![]()
![]()
еми щото или компанията е такава или защото родителите не са възпитали като хората децата си.
майка ми понякога се ебава насам натам и говори глупости, ама тва не значи че аз го правя щото тя го прави на бъзик![]()
момчета момичета аз не ги разграничавам-псувам наред