- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да я елиминирам тая тъпачка?
+2Първоначално написано от yaggi_v-power
тоя е пи4агаПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ми замисли се...може да имаш и ти малко вина![]()
Първоначално написано от kokoo_kill_me
да тъкмо да прилича на баба яга
![]()
![]()
Т`ва е наистина кофти.Смисъл,навсякъде се намират такива екземпляри,и в моя клас ги има.Когато те обижда в лицето,естествено,че трябва да се защитиш.Пусни някоя шега по нейн адрес,която знеш че ще я нарани.(Не я обиждай директно - "Ти си к*рва" или нещо подобно.Така можеш само да си спечелиш повече врагове,ако ти пука,де.)Ако говори зад гърба ти,не й подражавай.И най-важното е винаги да се усмихваш,когато я видиш,така ще разбере,че колкото и да се надува,ти е напълно безразлично какво ще каже или направи.Относно това какви точно фрази да използваш,пак ти казвам гледай да е нещо оригинално и да засегнеш най-чувствителното й място(гледай да не изпростяваш чак толкова :P ),не се обеснявай много и никакви обиди от рода на к*рва,гадости за семейството й и т.н.(Все пак не искаш да си следващата "Мис к*чка на класа",нали) .![]()
Ирония, сарказъм и много смях на думите й му е майката...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Такива хора ги подминавам с "Тъпак/чка." Не си струва да се занимаваш с боклуци ;]
vij ak0 iskash s1vet ot nqk0i k0it0 naistina znai kak da se spravish mi pi6i na slyn4icety@abv.bg ...az s1m k0pie na tv0ita priqtelka i nik0i ne smei ni6ty da mi kaje....i mislq 4e znam kak da se spravish s m0ity vt0r0 azsam0 dety ne s1m gr0zna
i taka ak0 iskash pi6i i ti 0be6tavam 100 % yspeh
И Кво Ма Ебе, Че Си ФеШън Или НаДуТъ
СлеД КатО В ГлаВата Си СуПер КуХъ ?!
абе просто я напсувай хубаво и готово![]()
![]()
ooooooo ne si edinstvena pri nas q ima sa6tata ama az nai nahalno i otgovorih vednag i ot togava tq prestana da se zaqgda s emn taka 4e spoko ne se stesnqvai i si izlei du6ata kato i kage6 kakvoto misli6 za nego
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
ами аз мога да те посъветвам да не й падаш на нивото, камо ли под него... а как да й сринеш авторитета - остави я да се изложи, щом много и знае устата, значи й сама може да се издъни. Просто, когато усетиш, че моментът на издънката й е дошъл, гледай да стане по-публично, а след това като ти мине на душата, дори и да продължава, не й обръщай внимание... И на мен една навремето ми се правеше на интересна, аз я смятах за луда, и по време на поредния й пристъп срещу мен, аз само я изгледах изумено с думите "Ти нормална ли си?" и я оставих да вика, псува и блъска столове и си излязох...