.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от yaggi_v-power
    Цитирай Първоначално написано от Cukata
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Доизкриви и носа
    1+
    +2

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    не бъди сдържана и й кажи всичко,което написа в поста отваряй си и ти устата,за да разбере че наистина не е кой знае какво.и в моя клас имаше един такъв период с някои индивиди,но видяха че не трябва да ми се правят на кой съм аз и "света се върти около мен" ...като се замисля едното момче 2ра година ми прави път да мина
    тоя е пи4ага
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ми замисли се...може да имаш и ти малко вина

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от kokoo_kill_me
    Не обръщай внимание на такива боклуци,а в крайна сметка и доизкриви носа.
    да тъкмо да прилича на баба яга

Убий я!После се самоуби!
    we give it all.

Т`ва е наистина кофти.Смисъл,навсякъде се намират такива екземпляри,и в моя клас ги има.Когато те обижда в лицето,естествено,че трябва да се защитиш.Пусни някоя шега по нейн адрес,която знеш че ще я нарани.(Не я обиждай директно - "Ти си к*рва" или нещо подобно.Така можеш само да си спечелиш повече врагове,ако ти пука,де.)Ако говори зад гърба ти,не й подражавай.И най-важното е винаги да се усмихваш,когато я видиш,така ще разбере,че колкото и да се надува,ти е напълно безразлично какво ще каже или направи.Относно това какви точно фрази да използваш,пак ти казвам гледай да е нещо оригинално и да засегнеш най-чувствителното й място(гледай да не изпростяваш чак толкова :P ),не се обеснявай много и никакви обиди от рода на к*рва,гадости за семейството й и т.н.(Все пак не искаш да си следващата "Мис к*чка на класа",нали) .

Ирония, сарказъм и много смях на думите й му е майката...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Такива хора ги подминавам с "Тъпак/чка." Не си струва да се занимаваш с боклуци ;]

vij ak0 iskash s1vet ot nqk0i k0it0 naistina znai kak da se spravish mi pi6i na slyn4icety@abv.bg ...az s1m k0pie na tv0ita priqtelka i nik0i ne smei ni6ty da mi kaje....i mislq 4e znam kak da se spravish s m0ity vt0r0 az sam0 dety ne s1m gr0zna i taka ak0 iskash pi6i i ti 0be6tavam 100 % yspeh
    И Кво Ма Ебе, Че Си ФеШън Или НаДуТъ
    СлеД КатО В ГлаВата Си СуПер КуХъ ?!

абе просто я напсувай хубаво и готово

Град
    sofia
    ooooooo ne si edinstvena pri nas q ima sa6tata ama az nai nahalno i otgovorih vednag i ot togava tq prestana da se zaqgda s emn taka 4e spoko ne se stesnqvai i si izlei du6ata kato i kage6 kakvoto misli6 za nego
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
    Невидима, ти казваш "Остани".

Град
    Varna
    ами аз мога да те посъветвам да не й падаш на нивото, камо ли под него... а как да й сринеш авторитета - остави я да се изложи, щом много и знае устата, значи й сама може да се издъни. Просто, когато усетиш, че моментът на издънката й е дошъл, гледай да стане по-публично, а след това като ти мине на душата, дори и да продължава, не й обръщай внимание... И на мен една навремето ми се правеше на интересна, аз я смятах за луда, и по време на поредния й пристъп срещу мен, аз само я изгледах изумено с думите "Ти нормална ли си?" и я оставих да вика, псува и блъска столове и си излязох...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си