.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Относно секса на първа среща

Имам един въпрос, който е главно за представителите на мъжкия пол...но и момичетата, които имат известен опит и познания по този въпрос-могат да изкажат своето мнение.
    Въпросът е:
    Губи ли се интересът към едно момиче малко или много, ако то прави секс с момчето още на първата среща?!Да кажем..че момичето наистина е впечатлило даденото момче...и не става въпрос само за сексуално привличане?!Става ли ви момичето някак по-малко интересна...
    И какво мислите за тези момичета, които биха позволили на момчето да спят с тях още първата вечер?!
    Смятате ли, че са леки?!
    Въпрос към момичетата:Какво би ви подтикнало да спите с него още първата вечер и бихте ли го направили изобщо?!
    А за тези, които са го правили вече...имало ли е развитие във връзката ви след това и колко продължи?
    Надявам се темата да представлява някакъв интерес!Просто ми е интересно какво мислите по този въпрос.

Град
    In The Middle Of Nowhere
    Ами аз съм имала такива случаи...то не може да се нарече точно среща, но нещо такова...Спах с него и после той искаше да започнем някаква връзка...Но в крайна сметка нищо не стана, но аз бях виновната...Имам чувството, че се държа като мъж...Просто не ми се занимава с връзки, въпреки, че тези с които съм била за искали....
    Мисля, че не се изгубва интересът...Е, до някаква степен се изгубва, но не напълно...Според мен всичко зависи от чувствата и колко момчето харесва момичето....
    Manowar Manowar living on the road
    When we're in town speakers explode
    We don't attract wimps 'cause we're too loud
    Just true metal people that's Manowar's crowd

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne, ne se gubi interesa, nito smqtam, che e leko momicheto ot tova. Vednuj zavingi razberete, che da si "kurva" ne oznachava s kolko i koga lqgate, a kakvo kachestvo momicheta ste (poveenie i otnoshenie).
    Eating isn't cheating - Arnold

4ukaite se do smurt i tva e pi4ove.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami az zapo4nah edna takava vruzka sled sex o6te purvata ve4er i tq be6e naik-kratkata mi vruzka 1mesec i 1 sedmica.....ama v posledstvie s 4oveka sme mn dobri priqteli....no po princip ne si padam po tezi izpulneniq...vij na 2-ta ve4er ve4e moje

Град
    София
    Ако искаш сериозна връзка- НЕ я започвай в леглото!!!
    Имала съм такива случаи и съветът ми е да не очакваш нищо кой знае какво от тази 'връзка'.
    Най-дългата ми продължи месец
    Smile!?

Голям фен
    Аз не съм лягала с някого на първа среща,но определено ако очаквам нещо сериозно от една връзка,не бих избързвала със секса! :P

Mi az s bivshata si trygnah taka,tq beshe strahotna,oshte na pyrvata vecher me svali i hop-ne usetihme koga bqhme pod legloto. Skysahme sled 3mesechna vryzka. Beshe strashna 1vata vecher,ne q pomislih za kurva. I ima povechko adrenalin. Momicheta,nqma nishto losho v tova,pravete go po-chesto. Ponqkoga izlizat svestni vryzki ot takyv vid 'zapoznanstva'.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

hottie
    Guest
    Моятя сегашна сериозна връзка започна със секс още на първата вечер.Исках го ужасно много, беше фантастично и сме все още заедно.Не съжалявам.Смятам, че е хубаво да се отдадем на емоциятя, а не да си подтискаме чувствата и желанията.

Град
    Хасково
    Че защо не Секс по всяко време.На всяко място,стига момичето да се навие.Най-важното във една връзка е секса.
    the cool is here

Голям фен
    Аз пък губя интерес... Обичам да има малко интрига, да се потрудя за това нещо. Като постигна тая си цел още веднага трудно почвам тепърва да си давам зор да я опознавам. Иначе какво значи да си помисля, че е лека? Аз това мога да си го мисля и без да съм спал с нея. Да е "лека" за мен няма пряка връзка с това кога си ляга с мен.

Град
    Svoge
    Виж са- вапроса е да му даваш често по малко- не всички губим интерес(визирам себе си естествено). Шанса е 50:50. Май
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

taka zapo4na sega6nata mi vruzka i ve4e sme zaedno 2 godini, mislq 4e prosto pri tozi tip vzaimootno6eniq moje6 lesno da sburka6, no ina4e tova ne te pravi po-leka ili po-lesna. Az mislq 4e nai vajnoto e da si spontanna!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Ми с мойта приятелка се познавахме и преди ,но само като личности нищо повече в един момент се сближихме 2 седмици бяхме мн добри приятели ,а като тръгнахме същия ден го направихме...така ,че много зависи каква е ситуацията...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си