- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да отворя гаджето?
Здравейте,казвам се Иван и съм от град Варна.На 19 години съм и до сега не сам праил секс.Имам приятелка от 1 месец,която е на 17 и също е дествена.В четвартака ще ходим на рожден ден и след това най-вероятно ще го направим.Аз обаче се притеснявам,че не знам как да я "отворя" по най-добрият начин.Не знам точно какво да правя,че да я боли най-малко.Не ме интересува толкова маето удоволствие,а по-скоро нейното.Моля помогнете ми.Кажете ми и какво да очаквам от нея - кръв,болка... и някави съвети.
Ами има доста такива теми из форума достатъчно е да се поразровиш малко. Но мисля, че най важното ти го каза " Не ме интересува толкова маето удоволствие,а по-скоро нейното"
Търсих доста из форума преди да я пусна темата,но никъде не намерих точни съвети на това какво да направя,че да я боли най-малко.Може би момичетата ще могат да отговорят по-добре на този въпрос.Аз може да искам да е така,но това не значи,че знам как да го направя.Нито пък дали ще има кръв,колко време е нужно,за да я "отворя" и колко ще я боли.Първоначално написано от angel_girll
Като за начало с пръст, после с два и след тва народа го е казал...
П*тка се отваря с х*й не с пръст -действаш..
По дългичка любовна игра да е прилично влажна дори няма да е зле и лубрикнт да се използва... може малко да я близнеш долу.. котенцето не хапе... и общо взето не трябва да те е срам и да не сдухаш....
Айде успех![]()
![]()
![]()
![]()
Че то не пише ли как се отваря?
И зарежи заблудата с лизането-то е масова конспирация и манипулация-с три думи-гнусно нещо е.![]()
Последно да я лизна ли отдолу преди или не?Защото единия пише едно,другия друго - аз съвсем не съм наясно та се обърквам.Първоначално написано от BIZO
![]()
Иначе благодаря,че ми давате съвети,много ми трябват.
Е както си решиш,не е отровноПървоначално написано от Ivan_9@6
![]()
Ако пък някой има линк за сайт,в който има насоки и съвети или някаква подобна статия или тема от този форум,където се обсъжда това ще съм му много благодарен.Просто съм яко отчаян та трябва бързо да понауча това-онова.![]()
Нали въпросът ти беше за отварянето?
Зарежи лизането,че ще се отвратиш още на първия път.Човекът горе ти каза как се отваря![]()
Лизането не върши работа, тряа да внимаваш, че първия път малко ги боли, пък и тая дето си й първи ще те помни много време. Само гледай по-леко и бавно, но славно!!!![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Мисля че не си избрал най-подходящото място за първи полови контакти. А и не си прави сметките отрано.
Спокойно аз ще се жертвам вместо теб и ще ти я отворя.![]()
Тъкмо няма да се мъчиш![]()
Щом си на 19 години предполага, че си точно момче но щом използваш такива брутални изрази като отваряне значи не ставаш. Ще се моля в четвъртък господ да ви е на помощ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Мястото няма да е на купона,а у нас след това.Сигурно е вече,защото я питах ще дойде ли после да преспи у нас и тя се съгласи,като каза обаче да купя предварително "аз си знам какво" (демек кондоми).Всичко е сигурно само ми трябват някакви съвети как да я отворя,че съм яко спек,а това не е хубаво.Ако знам повечко сигурно ще се отпусна.
Това е много хубаво, че ти е казала че е готова . Това че си притеснителен не е хубаво обаче, то понякога и аз съм доста притеснителенПървоначално написано от Ivan_9@6
. Немисля, че мога да ти дам добър съвет, тъй като и аз съм девствен, но предполагам че оралната любов е много приятна и ще и хареса много
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...