- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години е нормално да се пуска сперма???????????????
Чел съм , че към 13 години![]()
Като си на 13 се научи да пишеш след това иди да си играеш с децата на вън... когато пораснеш ще имаш сперма![]()
kogat ti dodi vremito we. pak ne se pritesnqvai ako nqma6 sperma i se pritesnqva6 4e nqma da ima6 deca az 6te ti pomogna nali za tova sme vav foruma da si pomagame[/code]
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
mnogo gadno postapvate s momcheto toi ima vajen za nego vapros a vie mu se podigravate !!!chuvala sam che ot 12 do 14 godishna vazrast idva spermata
spokoino she ti doide na vseki mu idva razlichno v zavisimost ot razvitieto na organizma i hormonite
![]()
Бати ония пи4 кво стана стана с него.яКО отговор4е има последната мадама. :P
Каза едно грамотно момичеПървоначално написано от beautiful_f
Точки, запетаи, нищо не признаваш, а забележки правиш
![]()
Сега по темата- ами на мен на 11 ми дойде...
А това, че тая мадама казва 12 до 14, при мен както е 1 година по-рано, дава шанс да стане и 1 година по-късно. Ама честно да ти кажа, не е много приятно да си пръскаш наляво-надясно(както ти се изрази) после мама ли ще чистиПървоначално написано от Karamel4e_to
![]()
1.Аз съм на 15 и преди няколко дни ми дойде спермата.
2.Свършваш ли?
3.Опитен ли си със самозадоволяването,знаеш ли кое,как да правиш?
4.Когато дойде време да излезе сперма,какво излиза?
2.kAKVO e 6te re4e svar6vam li?
3.a mi za samozadovolqvaneto kogato moga ko pravq.
4.koi e momenta v koito ne6to trqbva da izleze.Da ne e kogato izvednuj stava mn qko takavo.
1.kakvo e da svar6va6
2.mi s 4ikiite mislq 4e sam dobre.
molqte criss angel kaji si skypa
ОТговаряите му 6от и аз имам са6тия поблем хора.![]()
![]()
![]()
хора нямам о6те отговор> помо6т
|Първоначално написано от нетиТРЯБЖАДАЗНАЕ6
ае брато зависи .. всеки по различен начин се развива.. ко сди се разбързал
всичко е относително ....
Когато бях в 7клас имах съученик който се бръснеше...
сега съм в 12 и имам съученик който има по малък мустак от колкото някои момичета![]()
Така е и със спермата на едни им идва рано на други по късно ...
бийте си чикиите докато нямате че после се чудите къде да свършите![]()
mi na mene na 12 mi dodi ama mn me drazni prosto 6tqh da se kefq da ne mi be6e idvala samo mi capa i na 12 be6e 12 kap4icia sq sam na 14 i ima mnogo osobeno ako ne sam laskal ot 1 2 dena az sqka sutrin za da mi varvi ok denq laskam zadaljitelno i sqka ve4er pak za da spa dobre pone 2 4ikiiki laskam na den po 3 omfg kaks a otplesnah ot temata
mi na 12 mi doide a na 14 e cql qzovir i zikam da nqmam dokato ne stane vreme za deca prosto 6e s ekastriram i 6te si zamrazq sperma (ta6ak)