- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета:Колко см му е и на колко години е ?:)
На колко години е вашия приятел и мерилили сте му вие лично неговия инструмент ?:]
Моя приятел е на 21 и мога да кажа,че съм много доволна от инструмента му-цели 21 см;]
Schranz music is my world !
Определено, когато приятелят ми е гол пред мен, правим далеч по-интересни неща от това да му меря дължината на члена.![]()
Е,то това е много ясно какво правиме докато сме голи...Въпроса е там,че сме заедно от 4ри години и не се притеснявам да му го премеря от чисто любопитство!
17,5 на 24год.
На 17 е и е досатъчно голям. :P
Моля,отговаряйте в цифри...Ако не желаете,по-добре не коментирайте :]
Първоначално написано от schranz
Не бих се притеснила да му меря пениса, но не виждам никаква причина. Още повече, не бих писала резултатите по форумите.
Каква е тая мания по сантиметри? Целият свят е луднал по мерни единици...сантиметри, килограми...мръх.
така е...аз си представям какво ще стане или как ще се почувства гаджето на някоя мадама от тук,като прочете това,което може би иска да остави за себе си...Първоначално написано от Barbie
Моя е зад мен и често четеПървоначално написано от sexita
Даже сега е до мен и знае какво съм написала, ама не му пука
![]()
+1Първоначално написано от sexita
С цялото ми уважение, ама наистина имаме по-добри занимания, отколкото да му меря онази работа.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
твоя може...но едва ли всички са на неговото мнение по въпроса...дори аз не бих се зарадвала ако прочета нещо подобно от устата (пръститеПървоначално написано от the_hottie
) на гаджето ми
И на моя не му пука....Първоначално написано от the_hottie
Барби- няма никаква мания:]Не съм била с друг мъж в последните 4години...любопитно ми е просто.
И никой не задължавам да пише по темата..така че който мисли,че може да има засегнати от тази тема,да не споделя размерите на приятеля си тук!![]()
Е да...ама той си знае, че всичко тръгна от бъзик в началото на този форум.И после взех та почнах да пиша по-сериозноПървоначално написано от sexita
Ама иначе и той дава съвет от време на време, който вписвам в мъжката част ако не съм сигурна
![]()
Плюс това нали живеем заедно и няма как да се крием, а и няма смисъл.
Както и да еофтопик
![]()
Той е на 21 и пенисът му е 19см.Доооооста задоволяващо ми е![]()
моя е 15 ............ инча и съм на 13![]()
![]()
П.П. баща ми е негър пък майка ми индианка...![]()
- Ей миличко, ох, изчакай само малко да отида до бюрото, че си забравих нещо
Вади неква линия
- Ъъъъъ
- А, спокойно, спокойно
Приближава се застрашително
- Ъъъъъъъъ (паникьосва се) ъъъ, ако ако ше ми ръгаш нещо в гъза ае поне да е вибратор![]()
- Не, бе, миличко, само да ти го премеря
- Кое бе ?!? ?!![]()
- Еми така де... що пък да не ти го премеря...![]()
- Ама КОЕ БЕ![]()
![]()
, ти нормална ли си ?!? За кво ти е да знаеш колко ми е ДЪЛБОК ЗАДНИКА ?!?!!? !?
![]()
- Ама, нее, не, (свит я ъгъла на леглото, гледащ като застрелян кроманьоннец), само да дам малко инфо във форума. Нищо няма !
- Аммм, ъъъъъъ ,ъъ ,ъъъъ, ъъ (изнася се от тях си гол, през хола, покрай майка му и баща му, които гледат "Завръщане в Рая" кръвнишки загледан във вратата, спъващ се в каквото се изпречи пред него, седя и чакам в стаята с линията и... май ше си остане за мене).
Ахах тука мъжкото май знае само една гласна ъхъхъ
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
абе малък ми е ама съм техничар![]()
Lord Give Me A Sign
Вече ми е на 23, ама идея нямам колко му е. Не дава да го меря. Ама и не ми пука-предостатъчно ми е!
Аз мерих моя "приятел". Расте заедно с мене. На 19 години съм толкоз санта е и той. Дано спре да расте скоро чеее.![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
е тва ме разбиПървоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НА 17,26 СМ ....Оо мани,мани![]()
ТАА ПАПървоначално написано от Mishie_92
![]()
Има ли значение дължината на пениса след като дълбочината на влагалището е 10-13 см ?!![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
А ти на колко си ? На 13 ?Първоначално написано от schranz
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?