.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Ай бр на тези , които казват истинските мерки шоту като гледам предишните мнения то на българския мъж му расте за едно денонощие...мн надарени станаха нещо ей
    [!]...DREAMING the REALITY is EASIER than LIVING your DREAMS...[!]

Re: За момичета:Колко см му е и на колко години е ?:)

Цитирай Първоначално написано от schranz
    На колко години е вашия приятел и мерилили сте му вие лично неговия инструмент ?:]
    Моя приятел е на 21 и мога да кажа,че съм много доволна от инструмента му-цели 21 см;]
    миии моя е на 16 и му е 19 см..мисля че никои 16годишен неможа да се похвали с тавък инструмент
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: За момичета:Колко см му е и на колко години е ?:)

Цитирай Първоначално написано от Rysa_Kykla
    Цитирай Първоначално написано от schranz
    На колко години е вашия приятел и мерилили сте му вие лично неговия инструмент ?:]
    Моя приятел е на 21 и мога да кажа,че съм много доволна от инструмента му-цели 21 см;]
    миии моя е на 16 и му е 19 см..мисля че никои 16годишен неможа да се похвали с тавък инструмент

brei 4e nqma az sum samo s 2 godini po golqm ot nego no puk mislq 4e malko sum nadhvurlim santimetrite mu,no nqma da govorq za tova ima koi da kaje

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Алооооо не пасем трева ... поне аз де .... само я пушим

Евалааа едно смислено нещо в цялата тема...

и ако нещо ни хлопа...това не е от конопа

На моят е 20 санта и е нь 17 год

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Само един може би страничен въпрос - лично ли мерихте патките на приятелите си, или се доверявате на това, което ви казват те? И ако лично сте ги мерили, откъде по-точно сте ги мерили, и докъде? Когато се отговори на тези въпроси ще се изяснят доста неща...
    Левски шампион але але!

Пениса се мери от вътрешната (откъм стомаха) страна с метърче.Не с линия и не откъм тестисите.Успех.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Само един може би страничен въпрос - лично ли мерихте патките на приятелите си, или се доверявате на това, което ви казват те? И ако лично сте ги мерили, откъде по-точно сте ги мерили, и докъде? Когато се отговори на тези въпроси ще се изяснят доста неща...
    Аз мисля че тая тема само показва колко са зле момичетата в преценката си за размер, защото от изказванията май само the_hottie и авторката, ако не се изхвърля, са мерили. Всички останали мерят на око и всичко им се вижда 20+ см

Обаче мене ме учудва нещо друго - гледай някакси каква странна гордост ги избива да си кажат, че ги е дънил голям х*й

da ne sam mu go merila s liniika vajnoto e 4e sam mnogo dovolna

ne kazvam she si ostane mejdu nas dvamata puk vie si obsujdaite santimetrite.... te mom4etata she se o4arovat ako razberat...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Хасково
    Не съм го мерила, но съдя по презервативите, който ползваме... Те са дълги 20,5 см и почти му стигат до края като се сложат докрая.. около 21 см и е на 18

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Аз мисля че тая тема само показва колко са зле момичетата в преценката си за размер, защото от изказванията май само the_hottie и авторката, ако не се изхвърля, са мерили. Всички останали мерят на око и всичко им се вижда 20+ см

Обаче мене ме учудва нещо друго - гледай някакси каква странна гордост ги избива да си кажат, че ги е дънил голям х*й

По- добре от някаква 10 сантова мижитурка нали?

;)

moga da otbeleja 4e 10 sm sa dostata4ni da zadovolet edna jena
    vsi4ko dr e lakomiq

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от ilovecoffe
    vsi4ko dr e lakomiq
    Съгласна съм

Сигурна съм ,че половината и повече излъгаха
    Моя приятел е почти на 17 /като мен/ и му е към 14 см и не ми пречи да кажа

Мега фен
    Град
    SF
    Омфг... не сте им мерили пишките, ама сте мерили колко е дълъг един презерватив?

Робинята на Quench

Супер фен
    ...Дайте да споделим на широкия свят сега и колко са ни дълбоки дупките

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от ilovecoffe
    vsi4ko dr e lakomiq
    Съгласна съм

Сигурна съм ,че половината и повече излъгаха
    Моя приятел е почти на 17 /като мен/ и му е към 14 см и не ми пречи да кажа
    Прави ти чест че си може би единственната която каза истината \/
    Просто нищо ,не печеля .Даже да му беше голям - нито някой от форума го интересува, нито ще стана по-"готина" ако е така ,нито нищо.Няма смисъл да се лъже.
    А на тея с " 21 " см-вите - . . . . пожелавам си да си намерите такъв ,щом толкова искате

Na 18 godini e i mu e 18sm.
    To love is easier than to prove your love!!!

хах само като видях темата и си викам ясно ще става дума за яки работи 30тина см минимум
    ако знаете братчед ми къф го вади 40 см а аз с 2 санта по малко ( 38 )

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    ne kazvam she si ostane mejdu nas dvamata puk vie si obsujdaite santimetrite.... te mom4etata she se o4arovat ako razberat...
    Представям си колко си незадоволена, щом чак размер не искаш да разкриеш

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Не съм го мерила, но съдя по презервативите, който ползваме... Те са дълги 20,5 см и почти му стигат до края като се сложат докрая.. около 21 см и е на 18
    хаха ти осъзнаваш ли, че това НИЩО не означава?Не можеш да мериш по презерватив !

Аз пак знам 4е женсцката вагина е далбока от 10 до 12 см так4е немога да разбера ква е разликата дали 6те е 12 см или 50 ?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nedko0o
    Аз пак знам 4е женсцката вагина е далбока от 10 до 12 см так4е немога да разбера ква е разликата дали 6те е 12 см или 50 ?
    Дължината на влагалището е около 8-10 см - стените му са доста разтегливи на дължина и широчина !

хх представям си
    -Драгане ела тука и сваляй гащите
    -Що бе
    -Трябва да ти меря оная работа,че има такава тема в тийнпроблем
    -аа няма
    -аре ве
    -аве няма ве
    -еми ок..тогава и без това ми прилича на 20см
    по темата- моето гадже е 6ти клас и оная му работа и 19.5см...нищо,че още спи с памперси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си