- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета:Колко см му е и на колко години е ?:)
Ай бр на тези , които казват истинските мерки шоту като гледам предишните мнения то на българския мъж му расте за едно денонощие...мн надарени станаха нещо ей![]()
![]()
![]()
[!]...DREAMING the REALITY is EASIER than LIVING your DREAMS...[!]
миии моя е на 16 и му е 19 см..мисля че никои 16годишен неможа да се похвали с тавък инструментПървоначално написано от schranz
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
moq e samo 16![]()
Първоначално написано от Rysa_Kykla
brei 4e nqmaaz sum samo s 2 godini po golqm ot nego no puk mislq 4e malko sum nadhvurlim santimetrite mu,no nqma da govorq za tova ima koi da kaje
![]()
Първоначално написано от ubuntu
Евалааа едно смислено нещо в цялата тема...
и ако нещо ни хлопа...това не е от конопа![]()
Само един може би страничен въпрос - лично ли мерихте патките на приятелите си, или се доверявате на това, което ви казват те? И ако лично сте ги мерили, откъде по-точно сте ги мерили, и докъде? Когато се отговори на тези въпроси ще се изяснят доста неща...![]()
Левски шампион але але!
Пениса се мери от вътрешната (откъм стомаха) страна с метърче.Не с линия и не откъм тестисите.Успех.![]()
Аз мисля че тая тема само показва колко са зле момичетата в преценката си за размер, защото от изказванията май само the_hottie и авторката, ако не се изхвърля, са мерили. Всички останали мерят на око и всичко им се вижда 20+ смПървоначално написано от air_J
Обаче мене ме учудва нещо друго - гледай някакси каква странна гордост ги избива да си кажат, че ги е дънил голям х*й![]()
da ne sam mu go merila s liniika vajnoto e 4e sam mnogo dovolna
ne kazvamshe si ostane mejdu nas dvamata puk vie si obsujdaite santimetrite.... te mom4etata she se o4arovat ako razberat...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
moga da otbeleja 4e 10 sm sa dostata4ni da zadovolet edna jena
vsi4ko dr e lakomiq
Съгласна съмПървоначално написано от ilovecoffe
![]()
Сигурна съм ,че половината и повече излъгаха![]()
Моя приятел е почти на 17 /като мен/ и му е към 14 см и не ми пречи да кажа![]()
Омфг... не сте им мерили пишките, ама сте мерили колко е дълъг един презерватив?
![]()
![]()
Робинята на Quench
...Дайте да споделим на широкия свят сега и колко са ни дълбоки дупките![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Просто нищо ,не печеля .Даже да му беше голям - нито някой от форума го интересува, нито ще стана по-"готина" ако е така ,нито нищо.Няма смисъл да се лъже.
А на тея с " 21 " см-вите - . . . . пожелавам си да си намерите такъв ,щом толкова искате![]()
Na 18 godini e i mu e 18sm.
To love is easier than to prove your love!!!
хах само като видях темата и си викам ясно ще става дума за яки работи 30тина см минимум
ако знаете братчед ми къф го вади 40 см а аз с 2 санта по малко ( 38 )
Представям си колко си незадоволена, щом чак размер не искаш да разкриешПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
хаха ти осъзнаваш ли, че това НИЩО не означава?Не можеш да мериш по презерватив !Първоначално написано от t1n4e7o
Аз пак знам 4е женсцката вагина е далбока от 10 до 12 см так4е немога да разбера ква е разликата дали 6те е 12 см или 50 ?
Дължината на влагалището е около 8-10 см - стените му са доста разтегливи на дължина и широчина !Първоначално написано от Nedko0o
хх представям си
-Драгане ела тука и сваляй гащите
-Що бе
-Трябва да ти меря оная работа,че има такава тема в тийнпроблем![]()
-аа няма
-аре ве
-аве няма ве
-еми ок..тогава и без това ми прилича на 20см![]()
![]()
![]()
по темата- моето гадже е 6ти клас и оная му работа и 19.5см...нищо,че още спи с памперси
![]()
![]()
![]()