.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    The Sky
    Ако чувствата и не са силни и ако е с теб за да забрави бившия, няма начин

Пробвай с колан...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Ufff kajete kfo da pravq po nikuf na4in nemoje da bude s bif6iq si...i iska da se izqsnim dali da sme samo fr...da i dam nqkfu vreme da se oprai che mn e oburkana ili da ne se vijdame...a nqma drug kfo da pravq...?

Цитирай Първоначално написано от r0r0
    Постоянно бъди с нея...
    За това не съм съгласна..ако е постоянно с нея ще й омръзне много бързо няма да й е интересен по никакъв начин ..тя няма да може да излезе сама с приятелки ли?...това да си постоянно с нея не е вариант

Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Постоянно бъди с нея...
    За това не съм съгласна..ако е постоянно с нея ще й омръзне много бързо няма да й е интересен по никакъв начин ..тя няма да може да излезе сама с приятелки ли?...това да си постоянно с нея не е вариант
    Еееее ... не говорех в буквален смисал а таа... просто.. попринцип да се движи с нея.. не да се залепи сас лепило "капчица" за нея

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от suck
    em da vi kaja seki den sam s neq...iii sno6ti mi kaza 4e iskala da q ostavq za nqkfo vreme da razmisli...iii az govorih i s bif6iq i toi si ima gaje i nqma 4ustfa kum moita macka i moje da sa samo fr i kaza da mi dade na mene 6ans...i tq mi kaza 4e she se postarae da go zabravi...
    Миииии... Ти и помогни да го забрави ...

rOrO винаги се дивея на теб! Какво те кара да мислиш ,че тя няма да го преебе?
    Да опита а?-еми да опита ,но ще съжелява ,а и любовта несъществува ,тя е във въобръжението на човека!

r0r0 Обичам те! Разбра ли? Само аз те обичам ,а ти мен не ! Това беше пример. Сига Любов точно в тази неорентирана възраст и дете което незнае кво иска? Извинявай ама е смешно! Точно Любов във тази възраст е толкова странна дума!А думата странна е толкова неразбираема и далеко от мен ,теб и т.н.
    П.П. към автора --> Прави каквото искаш ,но да не срещна твоя тема от рода: ,,Не станахме гаджета! Къде обърках?''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

tctct kolko zabludeni hora...ima f toq sait

Супер фен
    Купи си 1 Ламбурджини Галярдо и цъфни пред мястото където живее. Звънни и кажи да слезе, сграбчи я и и кажи че отивате на меден месец в Акапулко. Докато се возите в колата и покажи чантата с парите които ти си спечелил благодарение на това че си обрал банка. Това ще я привърже на 100%

Град
    у вас ;]
    неможеш да накараш някой да се привърже към теб, това е въпрос на чувства, доверие и много други неща... просто бъди мил с нея, показвай и че я обичаш, бъди до нея, когато има нужда от теб и постепенно ще се привърже.. прекарвайте повече време заедно...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

:)

nai-vajnoto e da bade6 sebe si
    JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE

dam az sum sebe si ;]

Добре те посъветваха преди мен да си мил, да прекарвате повече време заедно. Прави комплименти (само искрени обаче), флиртувай, показвай и ти привързаност. Но помни, че на сила хубост не става и, ако очакваш някакъв мигновен ефект - няма да стане. Освен това я забавлявай, карай я да се усмихва (: Това е един от най-големите ключове към женската психика.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от suck
    em da vi kaja seki den sam s neq...iii sno6ti mi kaza 4e iskala da q ostavq za nqkfo vreme da razmisli...iii az govorih i s bif6iq i toi si ima gaje i nqma 4ustfa kum moita macka i moje da sa samo fr i kaza da mi dade na mene 6ans...i tq mi kaza 4e she se postarae da go zabravi...
    Миииии... Ти и помогни да го забрави ...

rOrO винаги се дивея на теб! Какво те кара да мислиш ,че тя няма да го преебе?
    Да опита а?-еми да опита ,но ще съжелява ,а и любовта несъществува ,тя е във въобръжението на човека!

r0r0 Обичам те! Разбра ли? Само аз те обичам ,а ти мен не ! Това беше пример. Сига Любов точно в тази неорентирана възраст и дете което незнае кво иска? Извинявай ама е смешно! Точно Любов във тази възраст е толкова странна дума!А думата странна е толкова неразбираема и далеко от мен ,теб и т.н.
    П.П. към автора --> Прави каквото искаш ,но да не срещна твоя тема от рода: ,,Не станахме гаджета! Къде обърках?''
    Всеки човек си има мнение... И аз така го посъветвах... сега той слуша мненията и избира какво да направи... Не съм казала направи го тфа иначе нямаш шанс.. Просто съвет А ако напраи такава темичка както ти каза накрая да търси в себе си грешки

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Като бъдеш себе си, а ако не стане номера, значи я няма химията между вас...
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Град
    Там, където е сърцето...
    Апф като почнете "Как да я накарам..." Няма как да я накараш, или ще стане,защото те обича и т.н. или не... Ако ще да си най-готиния, най, най най....с незнам кво, ако няма химия значи си аут!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

apfuuu...nekoe dr qko mnenie?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ne mojesh da nakarash nqkoi da se privurje kum teb ili da te zaobicha, zashtoto samiqt chovek trqbva da reshi da ti dade vnimanieto i lubovta si =]~
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си