- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да спечеля доверието му...
Zdraveite na vsi4kiIskam da spodelq i ako moje da mi dadete nqkolko savet4eta. S priqtelq mi sme zaedno ot 2 meseca v na4aloto se razbirahme strahotno, darje6e se s men adski dobre. Sega sa6to se darji dobre s men, no darjanieto mu mi po-haresva kogato sme samo dvamata i tova mnogo me obarkva. Za6toto kogato ima nqkoi s nas toi se darji taka se edno mu e bezrazli4no. Sa6to taka imam 4uvstvoto, 4e ne mi vqrva, za6toto kogato ima ne6to, koeto go trevoji ili ako e qdosan ne iska da mi kaje pri4inata. Mnogo pati sam mu kazvala, 4e iskam da mu pomogna kato priqtel kogato ima nqkakv problem i 4e moje da si spodelq s men, no mai tova ne pomogna mnogo. Iskam da mi kajete kakvo da napravq, kakvo o6te da mu kaja, za da mi se doveri, za6toto az ve4e neznam
Blagodarq vi predvaritelno
7 точка от правилата
moderated by Coki
Все пак щом излезете навън сте сред хора неможеш да очакваш да е само твой неможе всичко да се върти около теб.Ако има нещо което не ти казва значи е преценил,че нетрябва да го знеш
чисто и просто нете харесва достатъ4но 100% гаранция мом4е сум знам![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
неможеш с думи да го накараш да ти споделя, и да се държи с теб както ти искаш... то това си идва от самосебе си, ако той чувства че има нужда да ти сподели и че иска да го направи и ти има доверие- ще ти сподели без проблем, но ако не.. тогава това си е негов избор.. трябва да му спечелиш доверието.. и тей като гледам и обичта.. не казвам че сега не те обича, но може и да е много по силно явно... това си е мое мнение
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Не са важни само думите, а и действията. Иначе нормално е като излезнете да обръща внимание на всички и ти да оставаш мънинко по-назад.
Животът е адът описан в Библията!
абе не е много вярно това-като излизате и да оставаш мъничко по-назад и това,че щом не е преценил,не трябва да знаеш.Защо в моята връзка не е така?съгласна съм с момчето по-горе,т.е. с коментара му-4е не я обича достатъчно ...бахти.той ако я обичаше щеше ли да я оставя "по-назад" или да не и споделя проблемите си "ако така е преценил" ама че глупости![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ako q obi4a 6te6e da znae kfo da prai kogato sa sami i sred hora ..spored men povedenieto my trqbva da e sa6totoПървоначално написано от CocainCocktail
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
само за специалните ще кажа (by spens), че "НЕ" се пише отделно от ВСЕКИ глагол! Не знам, не мога и така нататъка. Научете се най-после!!!!
Първоначално написано от Say It Right
хаха ще го имаме в предвид(ние специалните) ... явно ти си безгрешен![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Все пак сте в началото на връзката си, не очаквай кой знае какво доверие да ти има. Доверието се гради с времето, щом не е преценил, че може да ти има доверие, недей да му досаждаш. А относно държанието му, когато сте с други хора - хмм... може би трябва да поговориш за това с него. Успех![]()
+1Първоначално написано от CocainCocktail
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
toi e kato moq harakter i az sum vinagi imam edno na um i ne se darja taka sus neq kato ima drug kakto se darja sus neq kogato sme sami
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата