- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Drum`n`Bass изпълнители
Това че станаха комерсиални и всеки втори фешън ги слуша не значи , че правят скапана музика.Първоначално написано от Virus_
Въпрос на вкус.
За Преслава е ясно.
да да много е яка и аз я чух ... ще я потърся , дано да я намеря ..аи ако изникне нещо ще пиша ..Първоначално написано от FSC_Chad
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
abe tva ne e pravilno...zashto trebe da narichate novoto chalga.....Pendelum si e mnogo svesten i si zaribqva...da slushash daden stil muzika ne e do tova da si razlichen ..ako se populqrizira to po-dobre...
Chuite Andy C ili Ed Rush,za men sa nai-dobrite!
a ne chuh nishto za mc-tata.....MC Eksaman????? govorili li vi neshto????
МСтата не ги знам ...Първоначално написано от banditk00
Andy C & Ed Rush- DNB
Alien GIrl (класика)
My favorite drug
Skylab
Bacteria
Gas MAsk
why
get ill
не определено нямам желание да става модерно ...само си представям да стане като хауса ...еии направо нз ...мно ще се нерва някво ...
и малко други неща
Black Sun Empire-Are You There
наското попаднах на една не лоша групичка Logistics ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
кефя се на Зинк Съб Фокус High Contras калибрето мн зъл д-бридж,
хари шотта афродайт ку-проджект бенни пеидж и на още доОстанарочно ги пиша на бг ;]
Pendulum-Hold your color
Pendulum-Submarines
Pendulum-Slam
Glory,Glory Manchester United!!!
защото ?!Първоначално написано от Pep1no
+333Първоначално написано от Pepi Designs
![]()
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
щтото има някфи дет си нямат на понятие за кфо стаа на върпос копват Dj-я теглят си песните и после днб бе батеее аз слушам днб![]()
е да така е ..ама то много бързо си проличава кой слуша и кой не ! ...и такива хора трябва да има ... нали тря да се зарибят от някъде ...Първоначално написано от Pep1no
хехе зарибякфа да има но е мн тъпо както съм по центъра и гледам някъф чалгар си слуша днб на телефона напрао ми иде да го изкривя![]()
потърси си сам,по-вероятно е така да разбереш кое точно ти харесва :>
гугъл![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
eee да тва е някво мно дразнещо ..... ама нищо не се знае може да прогресира сред време и да се зариби мно по дръма ... тва че са чули 1 песен не ги прави някви големи фенове ... ае както и да е .... тая тема е секи да сподели някви парчета дето го зарибяват та и другите да ги чуят ...Първоначално написано от Pep1no
бтв някой ше ходи ли на 20 е ?!
ликуид фънк![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
честито на всички ...
блазе на хората дето ше ходят на 15...
аз съм там щот съм от Царево и ми е близко![]()
Аз по принцип не слушам такава музика,но наскоро една приятелка ми изпрати Blood Sugar,а след нея и някаква песен .. та да ви питам (без да се смеете) песента,която ще напиша по-долу днб ли се води ...?
Dj Buzz Fuzz - Fuck Happy
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
+1Първоначално написано от UnABooMBeR
+ Pendulum ft Sir Real - Painkiller
+ Pendulum - Propane nightmares (8 седмици в топ 10 на UK)
+ Pendulum - Tarantula
+ Pendulum - Parameter ( тая кърти )
+ Pendulum - voodoo people remix - Е те тфа сички го знаем
ест има и други изпълнители които са яки като decoder и dieselboy
ако ти се слушат сетове (от по 1 час по скоро за зарибени като мене)
намери си DJ XO - End of an earache и Endangered speakers голяма част са миксове от най известните и яки днб парчета изобщо
но какфото и да си говорим Pendulum са истинските D'n'B kingz :P
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Хайде де кажете някои яки свежи дръмчета че немам ко да слушам.
Black sun empire - breach е чук
propane nightmares na pendulum :PПървоначално написано от FSC_Chad
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Ами на мен ми се ходи до Бургас за партито, иска ми се да чув Pendulum.. някои казват, че били комерс... не, Pendulum НЕ са комерс.. те са от най-добрите, за жалост може би ще отскоча до Bs само за Asian Dub Foundation, защото после след 15 дена имам ходене пак до морето за ATB, защото транса и Дръма са най-яките стилове в музиката за мен и определено и партито в Бургас си заслужава и това, което ще е на ATB /Andre Tanneberger/ на Cacao на 30ти август също си заслужава.. ще е ВЕЛИКО..