- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Drum`n`Bass изпълнители
ъ само не ми е ясно защо продължавате да говорите за пендулум в 3лице 1ствено число след като това е група а не диджей !!!Първоначално написано от SpAcE_LaDy
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Първоначално написано от Massive'fo'sho
![]()
![]()
ето човека ви ги каза евалата
Pendulum и Sub Focus са най-големите. Останалите са маскари.![]()
what the eeeff ......Първоначално написано от TheNh3
що е яки са : )..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ogonek & Megi-Fear [ COOH REMIX ]![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Ограничен си..СВЕ СЕ НА КАФЕВО!!
Where ART meets aplication.
има нещо вярно !Първоначално написано от Massive'fo'sho
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
как беше на 20ти я разправяие малко ..
супер яка !! А бе стига с тва pendulum не че не е яко ,ма твърде комерсиално стана .... и всичкото чалгари го прослуша ... и само да кажа ,че ХМСУ са си ... пфф the best !! Cooh , Ogonek ,Mocks ,Konspirator и сигурно още които не знам са направо размазващи и велики !!!!Първоначално написано от danielchety
ае да съжевя темата..
Абе "басари" вие знаете ли стиловете на днб то или пендалум само . 1 тва което пускате като отговор е пална боза и писали Ноисиа вие толкова я комерсиализирахте мн е тапо да видиш някой чалгар да слуша дръм .
П.С. дърпайте от дата и замунда и си мислете че слушате...
Първоначално написано от ~egoistiC
slushai si CECA i ne kasai tapak![]()
виж сега ... 1во ми виж пътвия пост на тая страница ... пенделум не са лоши и верно е супер комерсиално и всички си ги слушат ... и кое е пълна боза ? може би най-известния ни дж COOH или OGONEK или още суматии които нямам намерение да изброявам ... замисли се ... не вскичи се кефят на комерса ... както е с рапа ... слушам рап ,но не се кефя много на повечето комерсчета/еминем 50 стинки и още от сорта / тва еПървоначално написано от daywacker
![]()
има вярни неща в думите ти ..!Първоначално написано от daywacker
дръма не е комерсиален ...
на пендулум ме кефи самое дна песен ... но дори и те не са толкова комерсиални , ако ги сравняваме с хауса , просто никъф шанс, но пък найстина има някви индивиди дето са чували само пендулум и вече най-големите ... както и да е този факт вобще не ме трогва ..
айде тия дето са по-разбирасхтите ако някои ми намери на audio destroyer (vip remix ) го признавам за басер
а колкото до пендалум това е чалгасигурно аз сам най-големия манияк тука
Drum and bass
идиотка дай скайп![]()
Drum and bass
давам ...Първоначално написано от daywacker
spor- the eyes have it ... е тва е дуро
връщам темата на предни позиций ..
Teebee And Future Prophecies - Let The Bass Kick