- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прости курви аман вече...
бива ли такова нещо бе напрао като чета и се хващам за главата...излиза така че тука 90% от момичетата правят анален секс, свирки,гълтат празнят им са в гъзовете ами то има ли нещо дето да не правите бе я се осазнайте вече бе пикли такива на живо се дърпате дори за 1 свирка камо ли за гълтане а тука във форума много ви знаят устите...ше ва еба в майната боклуци половината сте дествени ама иначе всичко праите във секса
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
mitkosoft, tva e lo6oto na podobni forumi,kakto i na tezi za zapoznatstva-flirt4e,aha i tam drugite bulama4i-4e nikoga ne znae6 koi e tozi koito pi6e dad mnenie i dali tova,koeto kazva e vqrno,no vse pak v tozi forum az sum si nabelqzala nqkolko du6i koito davat po zreli mneniq i to si li4i 4e ne sa vazduh pod nalqgane a drugite gi ignoriiram.ina4e i men me draznqt takiva "otvoreni"hlapetii deto go davat otrakani!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
За съжаление истината е такава. Децата се разкурвавиха и то доста в последните години. Разбирам да си зряла мадама да правиш всичко изброено по-горе ама това някакво момиченце да ми обяснява от какво са ми направени ташаците става смешно и тъжно.![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
absolutno sum saglasna!Първоначално написано от 1000RR
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ima ne6to vqrno v tova no nikoi ne moje da kaje kolkoПървоначално написано от mitkosoft
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Хах така си мислиш ти.Има ги и такива,но има и такива,които са си мръсници от класа.Лично тва,което го пиша аз в другите теми за секс съм го правила всичкото.
тъй ще е тя ами...и по зле ще става аз във форума от година и нещо съм регистриран и досега не съм писал само чета и се чуда кво става.аз дето съм на 21 че не съм се празнил в устата на момиче а няква 15 годишна дрисла ше гълта сперма че и харесва отгоре на всичко.
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
е и ?Първоначално написано от mitkosoft
KURWIIIIIIIIIIIII !! kfo e i ?Първоначално написано от jotitu
Еми има ги и такива,даже и по-малки/13-14 годишни/.Аз съм си на 20 и ми се струва съвсем нормално да правя всичките тези неща.Иначе по темата:тука наистина има 12-13 годишни пикли,които пишат,че са по на 18-19 год. и,че праят всичко,което ти изброи.И то само и само да се направят на "много големи".
темичката е много добра... и има им истина в нея...мн станаха отворените пубери дет се праят на мн знаещи и можещи......!за мен мн малко хора от този форум дават свестни и точни мнения и съвети..останалите са някфи дрислъовци които дори знаят как се прави секс но иначе са най големите ебачи или наи търсените п*тки![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
to4no ot tam idva i tva 4e nqkakva si 14-15 god pravila sex i kakvo li ne za6toto iska da e golqmaПървоначално написано от Anabel
Рано или късно всички си отиваме от този свят
не бе тебе кво те бърка те дали са курви или не? Курвите са тия дето прават безразборен секс, а това за което ти пишеш е нещо съмсем нормално.. освен аналното и свършването на различно места.. това вече си зависи от педпочитанията на човека!Първоначално написано от Untitled
Тука който и да го питаш коя възраст е най подходяща се секс ще ти каже "когато си готов" - ми аз съм готова на 11 (примерно) тебе кво те бърка?
ами и аз не моа да проумея кво намира в секса една 14-15 годишна та тя още няма цици или ако има миришат на оцет още а путката и на сирене...за кво прикааме изобщо
Има достатъчно теми, в които някой е чел морал на останалите
Няма нужда от повече![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love