.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    Sliven

Прости курви аман вече...

бива ли такова нещо бе напрао като чета и се хващам за главата...излиза така че тука 90% от момичетата правят анален секс, свирки,гълтат празнят им са в гъзовете ами то има ли нещо дето да не правите бе я се осазнайте вече бе пикли такива на живо се дърпате дори за 1 свирка камо ли за гълтане а тука във форума много ви знаят устите...ше ва еба в майната боклуци половината сте дествени ама иначе всичко праите във секса
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mitkosoft, tva e lo6oto na podobni forumi,kakto i na tezi za zapoznatstva-flirt4e,aha i tam drugite bulama4i-4e nikoga ne znae6 koi e tozi koito pi6e dad mnenie i dali tova,koeto kazva e vqrno,no vse pak v tozi forum az sum si nabelqzala nqkolko du6i koito davat po zreli mneniq i to si li4i 4e ne sa vazduh pod nalqgane a drugite gi ignoriiram.ina4e i men me draznqt takiva "otvoreni"hlapetii deto go davat otrakani!

За съжаление истината е такава. Децата се разкурвавиха и то доста в последните години. Разбирам да си зряла мадама да правиш всичко изброено по-горе ама това някакво момиченце да ми обяснява от какво са ми направени ташаците става смешно и тъжно.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    За съжаление истината е такава. Децата се разкурвавиха и то доста в последните години. Разбирам да си зряла мадама да правиш всичко изброено по-горе ама това някакво момиченце да ми обяснява от какво са ми направени ташаците става смешно и тъжно.
    absolutno sum saglasna!

Град
    софия

Re: Прости курви аман вече...

Цитирай Първоначално написано от mitkosoft
    бива ли такова нещо бе напрао като чета и се хващам за главата...излиза така че тука 90% от момичетата правят анален секс, свирки,гълтат празнят им са в гъзовете ами то има ли нещо дето да не правите бе я се осазнайте вече бе пикли такива на живо се дърпате дори за 1 свирка камо ли за гълтане а тука във форума много ви знаят устите...ше ва еба в майната боклуци половината сте дествени ама иначе всичко праите във секса
    ima ne6to vqrno v tova no nikoi ne moje da kaje kolko
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Хах така си мислиш ти.Има ги и такива,но има и такива,които са си мръсници от класа.Лично тва,което го пиша аз в другите теми за секс съм го правила всичкото.

Фен
    Град
    Sliven
    тъй ще е тя ами...и по зле ще става аз във форума от година и нещо съм регистриран и досега не съм писал само чета и се чуда кво става.аз дето съм на 21 че не съм се празнил в устата на момиче а няква 15 годишна дрисла ше гълта сперма че и харесва отгоре на всичко.
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

е и ?

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    е и ?
    KURWIIIIIIIIIIIII !! kfo e i ?

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Еми има ги и такива,даже и по-малки/13-14 годишни/.Аз съм си на 20 и ми се струва съвсем нормално да правя всичките тези неща.Иначе по темата:тука наистина има 12-13 годишни пикли,които пишат,че са по на 18-19 год. и,че праят всичко,което ти изброи.И то само и само да се направят на "много големи".

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    темичката е много добра... и има им истина в нея...мн станаха отворените пубери дет се праят на мн знаещи и можещи......!за мен мн малко хора от този форум дават свестни и точни мнения и съвети..останалите са някфи дрислъовци които дори знаят как се прави секс но иначе са най големите ебачи или наи търсените п*тки

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Еми има ги и такива,даже и по-малки/13-14 годишни/.Аз съм си на 20 и ми се струва съвсем нормално да правя всичките тези неща.Иначе по темата:тука наистина има 12-13 годишни пикли,които пишат,че са по на 18-19 год. и,че праят всичко,което ти изброи.И то само и само да се направят на "много големи".
    to4no ot tam idva i tva 4e nqkakva si 14-15 god pravila sex i kakvo li ne za6toto iska da e golqma
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Цитирай Първоначално написано от Untitled
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    е и ?
    KURWIIIIIIIIIIIII !! kfo e i ?
    не бе тебе кво те бърка те дали са курви или не? Курвите са тия дето прават безразборен секс, а това за което ти пишеш е нещо съмсем нормално.. освен аналното и свършването на различно места.. това вече си зависи от педпочитанията на човека!
    Тука който и да го питаш коя възраст е най подходяща се секс ще ти каже "когато си готов" - ми аз съм готова на 11 (примерно) тебе кво те бърка?

Фен
    Град
    Sliven
    ами и аз не моа да проумея кво намира в секса една 14-15 годишна та тя още няма цици или ако има миришат на оцет още а путката и на сирене...за кво прикааме изобщо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Има достатъчно теми, в които някой е чел морал на останалите
    Няма нужда от повече
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си