- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момкчета.. Духане????
[quote="jotitu"][b]Заглавието малко ви подвежда![]()
Та въпроса ми е: Защо аз мога да духам на приятеля ми докато свърши, а той не се сеща понякога дори и като любовна игра?! Смисъл не е от мен да се отделя някаква миризма или секрет просто не се сеща.. и то с повечето момчета е така! Защо ние да сме ви длъжни да ви лапаме миризливата пишка, а вие да се правите на ударени като дойде момента да направите нещо подобно?
защо си мислите, че е невероятно приятно да си навираме разни глупости в устата? Kato ne ti haresva zashto izobshto go pravish ?
ne ste li 4uvali 4e trqbva da spodelqsh sexyalnite si jelaniq za da imash stabilna sexyalna vruska
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Първоначално написано от ubuntu
Почвам да се влюбвам в тебе
![]()
Та по темата-наистина си изразила няколко правилни становища, но има едно но. Защо го правиш щом не ти харесва? на мен лично ми доставя удоволствие да си играя там долу с неговото достойнство, но на тая земя безплатен обяд няма. Щом той иска и аз искам. Просто му го кажи. Може да е гнуслив или нещо от сорта, ама нали уж сте гаджета и уж те обича? Не би трябвало да има проблеми със това. Друг е въпроса че соковете и прочие(ако ис чистоплътна де) дори допринасят за възбудата и подлудяват повечето мъже(казвам мъже защото мъжете осъзнават какъв дар е това а момчетата ги и гнус) Просто направи си изводи от поста ми и говори с него![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
зашото обичам да го гледам как се гърчи от удоволствие... дорииии и да не ми отвърне със същото... естествено като се прибера в нас и ми е кофти, че не ми го е върнал, ама нали затова е темата![]()
внимавай да не дойда азПървоначално написано от amatorium
:P
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Какво гнусливо има в това да лижеш котенцето на гаджето. Тва си е рай сигурно (не съм пробвал), защото тя е напълно в твоите ръце, трябва да е страхотно.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Biv6oto mi gadje be6e su6tiqt... Az tr. da mu duham (napravo vse edno go misli za ne6to zad1ljitelno) i 1 p1t ne s1m sv1r6vala...
Malko se otklonqvam ot temata no kakvo e ЛС
Лично съобщениеПървоначално написано от нетиТРЯБЖАДАЗНАЕ6
аа аз не бих отказал на момичето.. :P
Дам и при нас е същата история. Може би трябва просто да поговориш с него и да му кажеш от какво имаш нужда![]()
zavarji mu o4ite i da legne i mu kaji 4e imash iznenada i da si otvori ostata i mu sqdash na glavata nqma kade da hodi :-) :-) :-) :-) <|--= mnogo me kefi emoticons-a
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ми ако не му идва от вътре няма как да го накараш. Какво толкова. Моя приятел общо взето често слиза на долу, но аз не му давам много защото си мисля, че не му е особено приятно и го прави заради мен само, което ми се струва ненужно. И без лизане си живея добре. На мен ми е приятно да му духам. Не мисля, че е гадно и гнусно. Не го правя защото искам нещо в замяна. Просто това си е моето момче и аз искам на него да му е готино и щом му е готино аз се чувствам добре.
хаха защо като не ти е приятно го правиш?!смисъл кк харесва му на него ама се пак и на тебе трябва да ти харесва...а другото което е или е гнуслив...или просто трябва съвсем деликатно да му намекнеш...има си начини...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от jotitu
xax tva tvoito izkazvane me ubia 6to se otnasq do vuprosa ti tooo ne vsi4ki mom4eta sa taka,az naprimer obi4am da dostavql udovolstvie na momi4eto mi sus ezik.qvno prosto nqkoi ne go haresvat tova ili ne znaqt kvo izpuskat
![]()
Ami ela. Ama nali znaesh kakvo te chaka ...Първоначално написано от aniezina
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Mi neznam ot edna strana i az misla kato tebe no pri mene e dr priqtelq mi vinagi se se6ta da mi napravi na mene frenska pogovori s nego kakto ti mu pravi6 kefa i toi da ti napravi na tebe![]()
Всъщност не е кофти. като искам още му казвам-искам още и толкова.Първоначално написано от jotitu
az sym malko neopiten![]()
nai6 ko ostavi skaip telefon4e ala bala i mojeme da opraime problema![]()
You are Misleading and or Homosexual
za6toto si leko tapa da my dyha6 do kraq ,a za teb ni6to -za6to ne my go kaje6 ili smqta6 da prodaljava6 da my dyha6? az taka bih npravila spira6 sas svirkite dykato se seti .Първоначално написано от jotitu
za6to si leko tapa da my dyha6 do kraq ,a za teb ni6to -za6to ne my go kaje6 ili smqta6 da prodaljava6 da my dyha6? az taka bih npravila spira6 sas svirkite dykato se seti .Първоначално написано от jotitu