- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да кажа на наще?
Малеееее имам една тройка по математика и ей сега преди малко разбрах че имам и още една по български език.... Какво да правя хараааа....![]()
Майка ми е даскалка по бългаски а баща ми е маниак по тема математика... страх ме е да им кажа щото незнам дали ще оживея... Малееее 2 години нема да се докопам до компааа
![]()
![]()
![]()
ПЛС хораа кажете ми как да кажа на наще та да е по - лекичкоо.... Лелееее УЖАС [!]
![]()
![]()
ми според мен е да не им казваш , аз като имам слаба оценка не казвам , а и я нямам в бележника
i az taka si misleh da napraa ama teq tapanari m iska belejnika i taq po matematika ve4e zapla6i 4e 6te zvani na na6te 4e ne si nosa belejnika a po BEL ... klasniq mi e po BELПървоначално написано от pepi_090
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми в тоя случай незнам ..... казвай им направо и кажи , че ще ги поправиш и после научаваш и като ти пишат 6 и готоо ..... друго незнам
На мама кажи за тройката по математика,а на тате за тройката по БЕЛ
Сега сериозно.Кажи им след като ги поправиш с една голяма шестица и двете.Или им кажи веднага,но разбира се с обещания за поправка на оценките и наистина ги поправи![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Според мен им кажи! Все пак това са тройки а не двойки и ще ги поправиш аз съм сигурнаПросто им кажи какво се е случило и готово не вярвам да ти се карат чак толкова може да има викане и крещене но ще го приживееш
![]()
![]()
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
преди нашите когато ми се поскарваха за слаби оценки..И какво правех..![]()
диалог..
аз:мамооо..татеее имам две ниски оценки(показвам тъжна физиономия..виновна)
родителите: колко имаш![]()
аз:еми две тройки ама недейте ми се кара при първа възможност ще ги оправя бъдете сигурни![]()
ии после каквото кажат..ест гледам да не са ядосани че тогава какво ще ми чуят ушите![]()
понякога правех някои неща вместо тях - сипвах за вечеря миех чиниите ходех до магазина и тогава майка ми заподузираше нещо и ме питаше какво има...там е работата че те са пекани хора и ми влизат в полужението пък и добре знаят че не бих допуснала да завърша с по-ниска оценка от 4 на предмет
..Жалко е че вече няма да мине тка номера да правя неща вместо тях защото това ми е ежедневие..Все пак се старая да нямам слаби оценки
Незнам как е при теб.. Пожелавам ти успех дано не те накажат да не стоиш на пс или нещо такова![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Съвпадение- и моята майка е учителка по БЕЛ, а тати е маниак по математика. Вчера аз имах една 2-ка. За първи път ми е. Много се притесних. Отидох си вкъщи и се разплаках веднага и казах... "Мамооо, ще ти кажа нещо, няма да ти хареса, но това е положението" Тя ме погледна очудено и уплашено и аз и казах. Дадох й и теста, който правихме по БЕЛ, и другите класове (след началните) го правиха теста-абсолютно всички -2-ки....И даже мислим да се оплачем на инспектората, ама тва е друг въпрос.(извинете, че се отвлякох
). Та кажи им, поплачи си пред тях, направи се на притеснена(ако всъщност не си) и нещо такова, аз така оправям положението. Все пак зависи от родителите ти... Айде-успехчета.
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
mersi xora mn ste pekani.... oxx striskaite palci.... 6oto maika mi ne6to naposledak mn nervna... iii... off dano mine po-leki4ko![]()
![]()
![]()
може да им кажеш, че не разбираш нещата и за следващия път ще ги помолиш да ти ги обеснят и така ще си оправиш оценките.
може също да се оправдаеш (дали е така или не), че половината сте с тройки
не знам дали ще стане при тебе, ама при мене почти винаги се получава
късмет
извади си дубликат на бележника и кажи ,че си го загубила стария и във стария после си пишеш 6 7 8 6ци а новия сама си го подписвай :]]
и това е идея за която едва ли се бих сетилаПървоначално написано от _siNNer_
Миналата година го правих тфа и накрая ме хванаха в даскалото , забелязаха че аз го подписвам и сега съм с последно предупреждение за преместване..ама иначе е супер идея .. или пък вместо нов бележник да пишеш си вземи един и си сменяй страницата по средата .. на едната фалшивите оценки за пред майка ти и баща ти,а на другата истинските за пред даскалите .. успех!Първоначално написано от hrisence
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Дааа това го знам... ама не съм го направила защото класния прави почти (вече) всяка седм родителска... знаете ли какво ми еееее....Първоначално написано от Gabriela_
![]()
![]()
![]()
Е от тва се пазете!
Да се карате на децата си за некви тъпи тройки и те да изпадат в паника как да ви го кажат![]()
Деа знам как да им го кажеш...
Като знам някой родители кви изтезания прилагат над децата си като чуят за някоя слаба оценка![]()
Оф,начина е един:
Мамо,тате имам две тройки..
и слушаш кво ще ти кажат
Къв е смисъла толкова време да се чудиш да кажеш нещо толко просто?
Има един номер ..
Наскоро Моето Слънце ми го припомни :P
"Ами .. имам тройка по .... , но пък имам 6 по Физкултура!"![]()
![]()
Обаче става .. при мен преди помагаше , а сега от доста време не ми се знаят оценките ..![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Аз минавах с номера,че почти целия клас има ниски оценки,било е ужасно контролното и тнДавали са неща,които още не сме взели. Или пък е дала контролно изненадващо на трудни задачи и не съм била достатъчно добре подготвена. Или пък е дала контролното за много малко време и не съм успяла да си напиша всичко,а само главните неща,за да нямам все пак 2..
![]()
Smile!?
Оффф питаш ли ме нашите като разбраха че имам пет двойки по математика и по още 1-2 по почти всички предмети + 14 отсъствия и около 15-20 бележки.Те хората щяха да се побъркат.Споко най-много след 1 седмица ще им мине
![]()
Общо взето ra4ence ти даде класически извинения.Използвай тях, първите 10 пъти минават !![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
+1000Първоначално написано от krisi_bep
Крисе,вземи ми думите от устата![]()
![]()
Am shte kajesh 4e nqkaksi si se precakala....znam li..
Entombed For live
1vo im kaji nqkoq po lo6a novina... sled tova i taq i nema da se qdosat tolkova na ocnkite.... ;]
Кажи им, но го поднеси със някоя добра новина. например че имаш 6 по нещо
имаш кофти родители които няма да те разберат поне аз така виждам нещата кажи им! :> (ако ти стиска :Д )
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.