.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    Добрич :o)

Хранителен Режим + Упражнения

Решила съм малко да се постегна,но не мога да намеря точния хранителен режим и не мога да преборя апетита Уж си казвам че няма да ям много,но накрая прекалям.. Насочила съм се към корема и дупето.Ако може някой да ми предложи хранителен режим включващ храна с максимум 1000 калорий По принцип за движение съм отделила 2-3 часа(ходене,тичане),но повече време имам вкъщи.С какви упражнения ще мога да се стегна за 2-3 месеца?Съжалявам за баналната тема,но ..

Град
    Русе
    искам да видя какви ще са отговорите
    ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    zna4i tova na koeto moje6 da izd1rji6.vseki sam trq da si izgradi rejim koito 6te spazva a ne 1 den da e ql samo plodove s1s smetana o bylon s pile i kartofki v1tre a na dnes kat sa pribrax napadnax filiikite s margarina [i sqka6 ne stiga tva 4e izqdax 5 filiiki i 2 portokala za obqd ami maika mi za ve4erq napravi pita i donese pe4eno pile] kak da ystoi6......
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Според мен 1000 калорий са малко. Може би към 1200-1300. Имаше един сайт, в който се изчисляваше, според това колко си висока, колко тежиш ... Потърси малко и сигурно ще го намериш.
    А иначе мисля, че не ти трябва кой знай какъв специален режим. Просто ограничи газираните напитки, мазните и сладките храни, тестените изделия. По-бързо ще отслабнеш, ако се захванеш с някакъв по-активен спорт или ходиш на фитнес и стренираш цялото си тяло. А ако нямаш толкова време можеш да тичаш и да си правиш някои упражнения вкъщи. Например въртене на обръч, скачане на въже и коремни преси.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Според мен 1000 калорий са малко. Може би към 1200-1300. Имаше един сайт, в който се изчисляваше, според това колко си висока, колко тежиш ... Потърси малко и сигурно ще го намериш.
    А иначе мисля, че не ти трябва кой знай какъв специален режим. Просто ограничи газираните напитки, мазните и сладките храни, тестените изделия. По-бързо ще отслабнеш, ако се захванеш с някакъв по-активен спорт или ходиш на фитнес и стренираш цялото си тяло. А ако нямаш толкова време можеш да тичаш и да си правиш някои упражнения вкъщи. Например въртене на обръч, скачане на въже и коремни преси.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    sofiq o.k
    отиди ж някои фитнес и там 6те ти каат си4ко и аз мога ти каа си4ко но мн трябва да пи6а мн е дулго :P
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Супер фен
    Град
    Панацея
    коцето е прав. Отиди във някой хубав фитнес. Там и сплит ще ти измислят за стягане и някоя хубава диета ще ти направят
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Днес разглеждах списание "Joy" за май месец,там видях някакъв режим и упражнения за стягане на корема,бедрата и дупето.
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Град
    Аз за фитнеса знам,но време..време Дайте някое друго съветче де :P

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Баси. Щом сега нямате време за фитнес, то след 10 години ще сте бъчви. В училищните години имате доста свободно време

"Сплит за отслабване и стягане" е ГОЛЯМА глупост!
    Grumpy old madman

Град
    Покрай тея изпити почти не ми остава време за мене си,така че относно спортванете разчитам на упражненията,повечето от които правя вкъщи.Пък и момчета и момичета не вярвам да са отделно,защото..Абе предпочитам да не се набивам на очи

аз започнах да работя по същата система режим+упражнения и май започва да има резултати колкото до режима не си прави специален режим в който например на обяд да ядеш нз си какво и вечер нз си какво... опитай да наблегнеш на леките храни яж плодове прави си салати яж бисквити има едни hogarenas с ягоди те също са добри пий мн вода и опитай с натурални сокове но внимавай какви точно скачай на въже... дори аз която никога не съм спазвала диети и винаги съм ги мразела се чувствам добре
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

НВД не се притеснявай че калорийте са повече

ako naistina iska6 da se stegne6 xodi na fitnes vzemi si i instruktor kaji kade iska6 da nablegne6 i toi 6te ti napravi programa i dieta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си