- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Флирт с Учители/Учителки?!
Искам и мен да ме свалят 10-то класниците де.....Само 6 години съм по-голяма от тях![]()
Аз ли се държа строго, ама нито 1 от моите 10-то класници не ме е свалял до сега. Само ми се мазнят, за да не ги мъча много.
Ako si qka ela az 6te te svalq.. 10-to klasnik sumПървоначално написано от krem4et0
The Spark
Интелектът не е възбуждащ за един 10-то класникПървоначално написано от krem4et0
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Миналата година имахме някаква млада госпожа по английски на 26 някаде. Помня първият път като влезе в стаята израженията ни бяха смесица от тези емотикони -+
![]()
На мен немисее случвало ,но имаше само един по млад у4ител при нас и мога да кажа че имаше по специaлно утношение към мен само към уценките ми нищо повече.![]()
Но 10-то класничките ме вземат за изповедник и междучасията ми разказват доста подробности от личния и интимния си живот, които не искам да знам.Първоначално написано от Sam90'
Всъщност в главата на момчетата е само кога ще си отклоня вниманието и да си пуснат Chicken Invendors.
[quote="krem4et0"][quote="Sam90'"]Ех да бях 10токласник сега , щях да те поканя у нас да ми обясниш уроците ... Не че сега не мога да те поканя но тогава не знам кой на кого за какво ще обясняваПървоначално написано от krem4et0
![]()
По думите ти съдя че си на 23/25 годишна възраст , което ме кара да потръпна![]()
![]()
т'ва са пълни глупости, дето го била поканила и дрън-дрън...![]()
иначе аз имам един асистент, дето е на...хм 24-5 вероятно..., защото сега е магистър в същия университет, в който съм и аз... иии... хмв неговите часове всички момичета са меееега натокани, направени, напудрени... той сигурно даже не забелязва... но когато си цяла седмица сред тях... и ти прави впечатление как петък всички момичета 'се барват' ей така.. изведнъж...
Петъците ни са специални...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
случвало ми се е с още 2 мои приятелки да сваляме господина по изобразително ама беще отдавна.. и то го правихме защото ни беше интересно поведението му.. хаха много беше смешно, и той един ден вика "Ех Ружа, ружа, замая ми душата"![]()
така се казва моято best fr
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
oo da imam mnogo sexy daskalka po BG na 25 aama i 16 nema da i dam eee...![]()
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
Господина по физкултура е гаден педофил, да му еба майката...задяваше се с най-добрата ми приятелка..нещо я бил опипвал във физкултурния..и не бях отишла на даскало..и ми се обажда тя да ми каже кво е станало и някава такава уплашена, и кат разбрах събрахме се 5 човека,колелата,качулките и преди седмица му счупихме шибаните прозорци,ама нз дали се е усетил кой е..не ми и пука,поне са не я закача..
Иначеее една друга мн добра приятелка ходеше с една по руски..ухаха..![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
идва ми музата мисля нови пЦувни от тая тема...
"Да ти е*а даскалката.." (примерно) - целта е да породи ревност у наПЦования...
.. тъЖна история.. честно, тъжно ми е...![]()
Do you speak Salsa? .......