.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Искам и мен да ме свалят 10-то класниците де.....Само 6 години съм по-голяма от тях
    Аз ли се държа строго, ама нито 1 от моите 10-то класници не ме е свалял до сега. Само ми се мазнят, за да не ги мъча много.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Искам и мен да ме свалят 10-то класниците де.....Само 6 години съм по-голяма от тях
    Аз ли се държа строго, ама нито 1 от моите 10-то класници не ме е свалял до сега. Само ми се мазнят, за да не ги мъча много.
    Ako si qka ela az 6te te svalq.. 10-to klasnik sum
    The Spark

Интелектът не е възбуждащ за един 10-то класник
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Миналата година имахме някаква млада госпожа по английски на 26 някаде. Помня първият път като влезе в стаята израженията ни бяха смесица от тези емотикони - +

На мен немисее случвало ,но имаше само един по млад у4ител при нас и мога да кажа че имаше по специaлно утношение към мен само към уценките ми нищо повече.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Интелектът не е възбуждащ за един 10-то класник
    Но 10-то класничките ме вземат за изповедник и междучасията ми разказват доста подробности от личния и интимния си живот, които не искам да знам.
    Всъщност в главата на момчетата е само кога ще си отклоня вниманието и да си пуснат Chicken Invendors.

[quote="krem4et0"][quote="Sam90'"]
    Ех да бях 10токласник сега , щях да те поканя у нас да ми обясниш уроците ... Не че сега не мога да те поканя но тогава не знам кой на кого за какво ще обяснява
    По думите ти съдя че си на 23/25 годишна възраст , което ме кара да потръпна

Град
    Свищов
    Правя 23 юни месец.

т'ва са пълни глупости, дето го била поканила и дрън-дрън...

иначе аз имам един асистент, дето е на...хм 24-5 вероятно..., защото сега е магистър в същия университет, в който съм и аз... иии... хм в неговите часове всички момичета са меееега натокани, направени, напудрени... той сигурно даже не забелязва... но когато си цяла седмица сред тях... и ти прави впечатление как петък всички момичета 'се барват' ей така.. изведнъж...

Петъците ни са специални...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    у вас ;]

Re: Флирт с Учители/Учителки?!

случвало ми се е с още 2 мои приятелки да сваляме господина по изобразително ама беще отдавна.. и то го правихме защото ни беше интересно поведението му.. хаха много беше смешно, и той един ден вика "Ех Ружа, ружа, замая ми душата" така се казва моято best fr
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    bulgaria, sofia
    oo da imam mnogo sexy daskalka po BG na 25 aama i 16 nema da i dam eee...
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Бе в сяко даскало средно има 1 яка даскалка
    Fitness Forever

Господина по физкултура е гаден педофил, да му еба майката...задяваше се с най-добрата ми приятелка..нещо я бил опипвал във физкултурния..и не бях отишла на даскало..и ми се обажда тя да ми каже кво е станало и някава такава уплашена, и кат разбрах събрахме се 5 човека,колелата,качулките и преди седмица му счупихме шибаните прозорци,ама нз дали се е усетил кой е..не ми и пука,поне са не я закача..

Иначеее една друга мн добра приятелка ходеше с една по руски..ухаха..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

идва ми музата мисля нови пЦувни от тая тема...

"Да ти е*а даскалката.." (примерно) - целта е да породи ревност у наПЦования...

.. тъЖна история.. честно, тъжно ми е...
    Do you speak Salsa? .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си